- 17 Mart 2017
- 223
- 89
- 33
Doktor seçimi çok önemli bence ben bunu iyi anladım çünkü olan bize oluyo zamanımız boşa gidiyor eğer doktorundan memnunsan bişey demem ama değilsen alanında uzman bir doktor bul git derim[/QU
Tüp bebek uzmanı kendisi. Başladık bakalım nasıl olacak Perşembe günü aşılama yapacak. İnşl güzel olumlu bir cevap alırız.
Can'ım benim de rahim ağzı dar. Ama bunu kürtaj sonrası söyledi dr. İyi ki kürtajı kabul etmişsin bu şekilde Zaten düşüremezmişsin parçaları demişti. Aşılamam da çok zor geçti benim. Çok acı ağrı duydum. Rahim ağzı darlığına bağlıyorum ben bunu. Ama genel itibariyle gebeliğe engel bir durum değilmiş.Doktor engel felan birşey demedi. Ama internetten araştırdım. Gebelipe engelmiş
Yaaa üzüldüm benim hemen gözlerim dolardi maşallah güclusunDr a gitmedim Can'ım. Doğum kontrol hapını bıraktığım için yüzüm Yok.
Ayyyyy uyuzzz yaaa. Tamam işte benim işim biter artık o insanla. Çocuklarına tapan hayatının merkezine oturtan anne modeli. Dünyada yapabildikleri tek şey o sadece. Kendilerini işe yarar hissetme duygusu. Ya işte şu çocuğuna çok düşkün maşallah çok ilgili desinler modeli. Sen iyi dayanmışsın. Ben çocuğunu alıp parka götürmezdim bile. Kadın da zıkkım yesin aç kalsın.
Kuzum çok bişey yazmıyo zaten önceki sayfada. Sosyal ağlardan birinde uzun zamandır takipteydim. Bir macun üretip satan bir yer var. Pko adet ağrısı adet düzensizliği kısırlık gibi birçok sorunu gideriyormuş. Yorumları çok güzel. Bayağı da takipçi var. Çok faZla olumlu dönüş var. O macundan sipariş verdim ben de. 3 ay kullanılıyormuş.
Klasik anne lafidir anne olunca anlarsin demek.. benim annem bile artik o kdr hassaski bu konuda 1 kere bile bu cumleyi artik kurmuyor bana..Yaaa üzüldüm benim hemen gözlerim dolardi maşallah güclusunCoffeeturk takdir ettim seni biri de geçen sene bana demişti çocuğu sağlam birsey yok 5 Dr gitti bogazlari niye şişiyor diye kendide uzuluyordu bende üzülme yok İşte birsey takma çok dedim demezolaydim sen anne değilsin bilemezsin anne olunca anlarsın dedi halen aklıma gelince sinir basıyor birsey demedim yutkundum kaldım Oysaki ben üzüldugune üzüldüm de dedim ama o benim yarama tuz bastı artık bende sallamamaya başladım ancak insanlar çok duyarsiz
İnsanların anlayışsızlığına tahammülüm kalmadı benim. 5 senedir neler duydum. En yakın arkadaşım çocukluğumdan beri dostum olan kişi düşüncesizce 2. Çocuk muhabbeti yapıyor Benimle. 2. Yi yapıcam şu tarihte düşünüyorum.ama şu zaman olsa daha iyi gibi gibi. Aklım almıyor gerçekten. Onca uğraşa rağmen tek bebek sahibi bile olamayan bir insanla nasıl böyle rahat konuşabiliyorsun. Kötü niyet Yok onda biliyorum ama zerre kadar inçe düşünce de Yok.Yaaa üzüldüm benim hemen gözlerim dolardi maşallah güclusunCoffeeturk takdir ettim seni biri de geçen sene bana demişti çocuğu sağlam birsey yok 5 Dr gitti bogazlari niye şişiyor diye kendide uzuluyordu bende üzülme yok İşte birsey takma çok dedim demezolaydim sen anne değilsin bilemezsin anne olunca anlarsın dedi halen aklıma gelince sinir basıyor birsey demedim yutkundum kaldım Oysaki ben üzüldugune üzüldüm de dedim ama o benim yarama tuz bastı artık bende sallamamaya başladım ancak insanlar çok duyarsiz
Can'ım benim de rahim ağzı dar. Ama bunu kürtaj sonrası söyledi dr. İyi ki kürtajı kabul etmişsin bu şekilde Zaten düşüremezmişsin parçaları demişti. Aşılamam da çok zor geçti benim. Çok acı ağrı duydum. Rahim ağzı darlığına bağlıyorum ben bunu. Ama genel itibariyle gebeliğe engel bir durum değilmiş.
aminnn canım cümlemizin inşallah. heyecandan yerimde duramıyorum valla :))Rabbim yüzünü güldürür inşl
kesinlikle... bend eeni başlıyorum aşılamaya ilk aşılamam çok heyecanlıyım umut olun ban ane olurYakin zamanda test yaptiracaklar mutlaka sonuclarinizi yazin. Hepimize umut olsun insallah guzel haberler aliriz pespese
Allah iyiliğini versinValla kızlar beni biliyorsunuz her gün erken gebelik testi yapıyorumve hep tek çizgi o yüzden cuma günkü kan testine hiç ümit bağlamıyorum artık.
Adetime ortalama 3 gün var progestan jele devam ediyorum her ihtimale karşın doktor sözü dinleyeyim dedim ama muhtemelen o jeli bırakınca da regl olacağım. Hamile olmadığıma emin gibiyim, regl belirtilerim tavan yaptı dünden beri çikolata krizindeyim ki regl yakınken canım ister sadece, bel ağrısı ve kasık ağrısıda cabası. Bugün aşılamanın 13. günü
Ben toptan aldım, daha var biter mi hiçAllah iyiliğini versinbitmedimi daha senin elindeki o gebelik testleri
hadi bak az kaldı cumaya... ben de cumartesiyi bekliyorum. hafif kasık ağrısı ve açık sarı renkte akıntım dışında birşey yok.