Aşılama aşılama ile hamile kalanlar bekleyenler buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

İnş cnm güzel haberini bekliyoruz bende bı aşılama oldum ama tutmadı bıraktığım doktor yaptı ama degerlerime felan bakmadan yaptı asilamayi boşa zamn kaybettim

Doktor engel felan birşey demedi. Ama internetten araştırdım. Gebelipe engelmiş
Can'ım benim de rahim ağzı dar. Ama bunu kürtaj sonrası söyledi dr. İyi ki kürtajı kabul etmişsin bu şekilde Zaten düşüremezmişsin parçaları demişti. Aşılamam da çok zor geçti benim. Çok acı ağrı duydum. Rahim ağzı darlığına bağlıyorum ben bunu. Ama genel itibariyle gebeliğe engel bir durum değilmiş.

Yaaa üzüldüm benim hemen gözlerim dolardi maşallah güclusun Coffeeturk takdir ettim seni biri de geçen sene bana demişti çocuğu sağlam birsey yok 5 Dr gitti bogazlari niye şişiyor diye kendide uzuluyordu bende üzülme yok İşte birsey takma çok dedim demezolaydim sen anne değilsin bilemezsin anne olunca anlarsın dedi halen aklıma gelince sinir basıyor birsey demedim yutkundum kaldım Oysaki ben üzüldugune üzüldüm de dedim ama o benim yarama tuz bastı artık bende sallamamaya başladım ancak insanlar çok duyarsiz

Klasik anne lafidir anne olunca anlarsin demek.. benim annem bile artik o kdr hassaski bu konuda 1 kere bile bu cumleyi artik kurmuyor bana..

İnsanların anlayışsızlığına tahammülüm kalmadı benim. 5 senedir neler duydum. En yakın arkadaşım çocukluğumdan beri dostum olan kişi düşüncesizce 2. Çocuk muhabbeti yapıyor Benimle. 2. Yi yapıcam şu tarihte düşünüyorum.ama şu zaman olsa daha iyi gibi gibi. Aklım almıyor gerçekten. Onca uğraşa rağmen tek bebek sahibi bile olamayan bir insanla nasıl böyle rahat konuşabiliyorsun. Kötü niyet Yok onda biliyorum ama zerre kadar inçe düşünce de Yok.
Senin arkadaşın da acayip bir laf etmiş ya. Artık biri kalkıp bana öyle bir şey dese kendime hakim olamam sanırım.

Senin için çok üzüldüm arkadaşım. İnşl aşılama yaparken bişey hissetmem çünkü çok korkuyorum.

Valla kızlar beni biliyorsunuz her gün erken gebelik testi yapıyorum ve hep tek çizgi o yüzden cuma günkü kan testine hiç ümit bağlamıyorum artık.
Adetime ortalama 3 gün var progestan jele devam ediyorum her ihtimale karşın doktor sözü dinleyeyim dedim ama muhtemelen o jeli bırakınca da regl olacağım. Hamile olmadığıma emin gibiyim, regl belirtilerim tavan yaptı dünden beri çikolata krizindeyim ki regl yakınken canım ister sadece, bel ağrısı ve kasık ağrısıda cabası. Bugün aşılamanın 13. günü

Allah iyiliğini versin bitmedimi daha senin elindeki o gebelik testleri
hadi bak az kaldı cumaya... ben de cumartesiyi bekliyorum. hafif kasık ağrısı ve açık sarı renkte akıntım dışında birşey yok.

Allah iyiliğini versin bitmedimi daha senin elindeki o gebelik testleri
hadi bak az kaldı cumaya... ben de cumartesiyi bekliyorum. hafif kasık ağrısı ve açık sarı renkte akıntım dışında birşey yok.
Ben toptan aldım, daha var biter mi hiç bittikçe alıyorum. Akşama ovulasyonda yapacağım bir tane
Cuma sabah kan testi var zaman geçmiyor bende, belki bir mucize olur diyorum bazen ama bu kadar testin birinde bile silikte olsa çıkmaz mı yani

Kızlar bende ilk aşılamamı yaptırcam fostimon 75 kullanıyorum bugün 6. Günüm kontrole geldim hiç yumurta gelişmemiş cuma tekrar gelcem kontrole gelişmediyse dozu arttırıcak Dr inşallah gelişir de çabalarım boşuna gitmez

Dolunay22 arkadaşım diğer sayfalarda pko olup gebe kalanlar var ovu testi ile bence devam et test yap dene belki sende de ise yarar napalım olana kadar herseyi denicez veren Allah o isterse imkansız diye birşey yok arkadaşım kontrol hapı kullanıyordu bir gün unuttu Dr aradı Dr 2 tane iç birsey olmaz demiş oda öyle yaptı ama süpriz hamile kaldı neyse doğurdu sprel taktırdı hop yine hamile kaldı ve biz şok Dr bu sefer bagladi yani demem o ki Allah ol derse olur sabır ve dua ile beklicez fakat elimizden gelenide yapıcaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…