Cnm bence 3.asilamaya inat etme tüp e geç tüp aslında daha iyi kist sorunuda yok %delik oran daha fazla 3asilama zaten 1 tüp yapıyor maddiyat olaraktan bence 3.asilamadansa direk tupe geç derim benBen toptan aldım, daha var biter mi hiçbittikçe alıyorum. Akşama ovulasyonda yapacağım bir tane
Cuma sabah kan testi var zaman geçmiyor bende, belki bir mucize olur diyorum bazen ama bu kadar testin birinde bile silikte olsa çıkmaz mı yani
Günaydın cnmmmmGunaydiinnnnn kızceler
Aşılama mi olucak yine tüp mu ne dedi Dr ?tedavin hayırlı olsun cnm inşallah bu sefer bebis gelirTedaviye yeni baştan başlıyorum adetin 5 gününde klomene başlıyorum
Cnm bence 3.asilamaya inat etme tüp e geç tüp aslında daha iyi kist sorunuda yok %delik oran daha fazla 3asilama zaten 1 tüp yapıyor maddiyat olaraktan bence 3.asilamadansa direk tupe geç derim ben
İnş cnm yok klomen verdi bitince gel dedi yumurta takibi yapar bence bu ayAşılama mi olucak yine tüp mu ne dedi Dr ?tedavin hayırlı olsun cnm inşallah bu sefer bebis gelir
Yok sallamadım çok üzülmedim sadece anne olmayan insan değil mi bu anne olanların gözünde ? O tuhaf geliyor bana, konuşmayalım mı sevmeyelim mi cocuk? Ya inanki bazen çocuklarını sevemiyorum bile ,çnkü bazısı da kucağına alıyosun mesela yap seninki seversin diyo ya da senin de olsun biz de sevelim diyo, yahu bi bırakın laf sokmayı arkadaş artık ya.Yaaa üzüldüm benim hemen gözlerim dolardi maşallah güclusunCoffeeturk takdir ettim seni biri de geçen sene bana demişti çocuğu sağlam birsey yok 5 Dr gitti bogazlari niye şişiyor diye kendide uzuluyordu bende üzülme yok İşte birsey takma çok dedim demezolaydim sen anne değilsin bilemezsin anne olunca anlarsın dedi halen aklıma gelince sinir basıyor birsey demedim yutkundum kaldım Oysaki ben üzüldugune üzüldüm de dedim ama o benim yarama tuz bastı artık bende sallamamaya başladım ancak insanlar çok duyarsiz
Ayy aynennnn bende çok seviyorum@zenderu mesela köpek çok istiyoruz eşimle evlendiğimiz günden beri, alalım alalım diye söyleyip duruyor, aman diyorum yapmayalım şimdi bize derler ki köpek bakacağınıza çocuk yapın bakın ben deliririm bu sefer boşver diyorum. Düşün hayatını nasıl endeksliyo millet lafları. Ama dayanamıcam alıcam galiba bi golden
çok uzaktan olduğu için değerleri tam göremiyorum canım. ne çıktı test sonucun?Kızlar sonucun bak sizce
çok uzaktan olduğu için değerleri tam göremiyorum canım. ne çıktı test sonucun?
EwetBta hsg 0 mı yazıyor.
EwetBta hsg 0 mı yazıyor.
Doktor baktı klomen kullancan dedi sadeceçok uzaktan olduğu için değerleri tam göremiyorum canım. ne çıktı test sonucun?
kaçıncı günündü?
3 gündü 5 günde klomene baslicmkaçıncı günündü?