doğumdan sonra yaparsın riske atma bence ben tüp yaptırmıştım birkaç sene önce hiç stres yapma aynı aşılama gibi aynı yöntem karnından iğne yapıcan yumurtalar olunca da çatlatma iğnesi yaptırcaksın 2gün sonra yada 1 gün sonra söylenen saatte anestezi altında toplucaklar yumurtaları 3-5 gün sonra da tekrar gidicen döllenmiş embriyoyu direk rahmine koyucaklar ve yatak istiratine başlıcaksın 12 gün sonrada sonucu alıcan ama sana tavsiyem tüm tahlillerini yaptır öncesi çünkü bende enfeksiyon varmış hiç tahlil yapmadan direk yapmışlardı tüpü 2 aylık düşük yapmıştım hakkında hayırlısı olsunDoğrusun ama ben zaten yaptırıyordum hatta evde de yaparım diye philips lumea almıştım ama bu süreçte çok sık çıkıyor olmazsa ben o aletle yaparım yine. aşılamada 75 lik igne yaparken tupte 225 lik falan yapılacakmış 3 kat fazla hormon demek bu. Ben nere gidem
Kan tahlili mi yaptırcaksın. Bugün idrarda baksaydın çıkardı belki. Benim de p.tesi ama dayanamıyorumYarin buyuk gun
Aynen öyle. Çok yumurta gelişsin diye. Tamam o zaman devam edebilirsin lazere.
Bu arada test günü bugündü. Naptın?
doğumdan sonra yaparsın riske atma bence ben tüp yaptırmıştım birkaç sene önce hiç stres yapma aynı aşılama gibi aynı yöntem karnından iğne yapıcan yumurtalar olunca da çatlatma iğnesi yaptırcaksın 2gün sonra yada 1 gün sonra söylenen saatte anestezi altında toplucaklar yumurtaları 3-5 gün sonra da tekrar gidicen döllenmiş embriyoyu direk rahmine koyucaklar ve yatak istiratine başlıcaksın 12 gün sonrada sonucu alıcan ama sana tavsiyem tüm tahlillerini yaptır öncesi çünkü bende enfeksiyon varmış hiç tahlil yapmadan direk yapmışlardı tüpü 2 aylık düşük yapmıştım hakkında hayırlısı olsun
Evet canim kan testi cunku idrara gecmesi daha fazla zaman aliyor ama kan testinde cikiyor sonucKan tahlili mi yaptırcaksın. Bugün idrarda baksaydın çıkardı belki. Benim de p.tesi ama dayanamıyorum
Uzme kendini canim. Bu sefer olmadi bir dahakine insallah. En hayirlisi neyse o olsun.Şimdi geldi sonuç negatif
Bende birşey yapacak heves kalmadı zaten doktora bile bugün gitmek istemiyorum ama eşim üzülmesin diye çaktırmayıp yine devam edeceğim.
O süreçte daha fazla işten izin almam gerekecek gibi duruyor değil mi? Aşılamadan daha fazla gidiliyor o zaman.
yok cnm aynı yumurta takibi aynı sıklıkta gidiliyor gün aşırı diyebilirim ama toplama olduğu gün çalışamazsın anestezi vericekler sonrasında iki üç gün hastaneden haber gelene kadar çalışabilirsin hastaneden emriyolog arıyor tmm bebiş oldu gelin koyalım rahme diyor gidiyorsun :)) sonrasında karnını koruman biryere çarpmaman ve yatman gerekiyor yat dinlen keyfini çıkart sonra herşey normale dönüyorŞimdi geldi sonuç negatif
Bende birşey yapacak heves kalmadı zaten doktora bile bugün gitmek istemiyorum ama eşim üzülmesin diye çaktırmayıp yine devam edeceğim.
O süreçte daha fazla işten izin almam gerekecek gibi duruyor değil mi? Aşılamadan daha fazla gidiliyor o zaman.
Sağol canim sen yarin mi yaptiracaksin kan testini? İnşallah senin yüzün güler bu ay hayırlısıyla.Uzme kendini canim. Bu sefer olmadi bir dahakine insallah. En hayirlisi neyse o olsun.
Çok heyecanlı yaa, ama işte bu başarısız denemelerden dolayı çekiniyorum. İnşallah hepimizin yüzü güler burada.yok cnm aynı yumurta takibi aynı sıklıkta gidiliyor gün aşırı diyebilirim ama toplama olduğu gün çalışamazsın anestezi vericekler sonrasında iki üç gün hastaneden haber gelene kadar çalışabilirsin hastaneden emriyolog arıyor tmm bebiş oldu gelin koyalım rahme diyor gidiyorsun :)) sonrasında karnını koruman biryere çarpmaman ve yatman gerekiyor yat dinlen keyfini çıkart sonra herşey normale dönüyor
evet heyecanlı :) tüp de olasılık çok daha fazla ben çok cahillik ettim ilk denemem tüp olmuştu bekleyemedim dr da sağolsun hiç bir tahlil yapmadan sorun yok diye yaptı ama sonuç kötü oldu emeğim param evladım gitti sen bu hatayı yapma dikkatli ol şuda var sana dondurma yapacakmıyız diye sorarlarsa kabul et bence çünkü ilk denemen olumsuz olursa ikiciye ve üçüncüye hemen hızlı başlarsın ve iğne yumurta takibi olmaz gününde direk yerleştirirlerÇok heyecanlı yaa, ama işte bu başarısız denemelerden dolayı çekiniyorum. İnşallah hepimizin yüzü güler burada.
Can'ım benim hayırlısı olsun. Çok üzgünsün biliyorum ne desek boş.Şimdi geldi sonuç negatif
Aynen cnm 3 4 gün erken. Hayırlısı şimdi dr a geldim bi dahaYaaaerken oldun o zaman. Üzülme sakın pes etmek yok o geleceği zamanı biliyordur. Elbet gelicek meleklerimiz
Bu rapor devlette mi geçerli yoksa özel hastanelerde de kullaniliyor mu canımCan'ım benim hayırlısı olsun. Çok üzgünsün biliyorum ne desek boş.
Sen rapor çıkarmaya çalış bence. Tüp bebek çok daha uyguna gelecek öyle olunca. Üstelik tutmama ihtimalini de düşünmek zorundayız. Ger defasında iki katı para vermek maddi manevi çok zorlayacaktır.
Can'ım benim hayırlısı olsun. Çok üzgünsün biliyorum ne desek boş.
Sen rapor çıkarmaya çalış bence. Tüp bebek çok daha uyguna gelecek öyle olunca. Üstelik tutmama ihtimalini de düşünmek zorundayız. Ger defasında iki katı para vermek maddi manevi çok zorlayacaktır.
Kullanılıyor Can'ım.Bu rapor devlette mi geçerli yoksa özel hastanelerde de kullaniliyor mu canım
Öle güzel anlatmışsınki yarın gidip yaptırasım geldiyok cnm aynı yumurta takibi aynı sıklıkta gidiliyor gün aşırı diyebilirim ama toplama olduğu gün çalışamazsın anestezi vericekler sonrasında iki üç gün hastaneden haber gelene kadar çalışabilirsin hastaneden emriyolog arıyor tmm bebiş oldu gelin koyalım rahme diyor gidiyorsun :)) sonrasında karnını koruman biryere çarpmaman ve yatman gerekiyor yat dinlen keyfini çıkart sonra herşey normale dönüyor
Selam kızlar doktor adetin 2. Günü birsürü tahlil istedi, hormon, hiv, rubella vs ve d vitamini, b12 falan herşeyi. Zaten regl olmama 2 yada 3 Gün var hafta içi bu tahlilleri yaptırıp doktoruma gideceğim. Sonrasında bir ay ara vermiş olacağız ve muhtemelen mayıs ayında tüp bebek yapılacak. Ama bu ay ovulasyon testleriyle yine yumurta takibini kendim yapabilirim. Umut yolcusu yorulmaz nede olsabu arada ben tüp bebek bile yapsam bu konuya yazmaktan vazgecemiyorum size çok alıştım
İnş Mayıs ayı sana bebisinle birlikte gelir güzel haberi verirsin bebiş haberlerine ihtiyacımız varSelam kızlar doktor adetin 2. Günü birsürü tahlil istedi, hormon, hiv, rubella vs ve d vitamini, b12 falan herşeyi. Zaten regl olmama 2 yada 3 Gün var hafta içi bu tahlilleri yaptırıp doktoruma gideceğim. Sonrasında bir ay ara vermiş olacağız ve muhtemelen mayıs ayında tüp bebek yapılacak. Ama bu ay ovulasyon testleriyle yine yumurta takibini kendim yapabilirim. Umut yolcusu yorulmaz nede olsabu arada ben tüp bebek bile yapsam bu konuya yazmaktan vazgecemiyorum size çok alıştım
Tutmayınca erken geliyor dedi banada doktor .benimde 3gün önce geldiAynen cnm 3 4 gün erken. Hayırlısı şimdi dr a geldim bi daha