Aşılama aşılama ile hamile kalanlar bekleyenler buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
doğumdan sonra yaparsın riske atma bence ben tüp yaptırmıştım birkaç sene önce hiç stres yapma aynı aşılama gibi aynı yöntem karnından iğne yapıcan yumurtalar olunca da çatlatma iğnesi yaptırcaksın 2gün sonra yada 1 gün sonra söylenen saatte anestezi altında toplucaklar yumurtaları 3-5 gün sonra da tekrar gidicen döllenmiş embriyoyu direk rahmine koyucaklar ve yatak istiratine başlıcaksın 12 gün sonrada sonucu alıcan ama sana tavsiyem tüm tahlillerini yaptır öncesi çünkü bende enfeksiyon varmış hiç tahlil yapmadan direk yapmışlardı tüpü 2 aylık düşük yapmıştım hakkında hayırlısı olsun

Aynen öyle. Çok yumurta gelişsin diye. Tamam o zaman devam edebilirsin lazere.
Bu arada test günü bugündü. Naptın?

Şimdi geldi sonuç negatif

Bende birşey yapacak heves kalmadı zaten doktora bile bugün gitmek istemiyorum ama eşim üzülmesin diye çaktırmayıp yine devam edeceğim.
O süreçte daha fazla işten izin almam gerekecek gibi duruyor değil mi? Aşılamadan daha fazla gidiliyor o zaman.

Uzme kendini canim. Bu sefer olmadi bir dahakine insallah. En hayirlisi neyse o olsun.

yok cnm aynı yumurta takibi aynı sıklıkta gidiliyor gün aşırı diyebilirim ama toplama olduğu gün çalışamazsın anestezi vericekler sonrasında iki üç gün hastaneden haber gelene kadar çalışabilirsin hastaneden emriyolog arıyor tmm bebiş oldu gelin koyalım rahme diyor gidiyorsun :)) sonrasında karnını koruman biryere çarpmaman ve yatman gerekiyor yat dinlen keyfini çıkart sonra herşey normale dönüyor

Çok heyecanlı yaa, ama işte bu başarısız denemelerden dolayı çekiniyorum. İnşallah hepimizin yüzü güler burada.

Çok heyecanlı yaa, ama işte bu başarısız denemelerden dolayı çekiniyorum. İnşallah hepimizin yüzü güler burada.
evet heyecanlı :) tüp de olasılık çok daha fazla ben çok cahillik ettim ilk denemem tüp olmuştu bekleyemedim dr da sağolsun hiç bir tahlil yapmadan sorun yok diye yaptı ama sonuç kötü oldu emeğim param evladım gitti sen bu hatayı yapma dikkatli ol şuda var sana dondurma yapacakmıyız diye sorarlarsa kabul et bence çünkü ilk denemen olumsuz olursa ikiciye ve üçüncüye hemen hızlı başlarsın ve iğne yumurta takibi olmaz gününde direk yerleştirirler

Can'ım benim hayırlısı olsun. Çok üzgünsün biliyorum ne desek boş.
Sen rapor çıkarmaya çalış bence. Tüp bebek çok daha uyguna gelecek öyle olunca. Üstelik tutmama ihtimalini de düşünmek zorundayız. Ger defasında iki katı para vermek maddi manevi çok zorlayacaktır.

Bu rapor devlette mi geçerli yoksa özel hastanelerde de kullaniliyor mu canım

Rapor çıkarabilmem için gerekli evrakı doktorum veriyormuş ama diğer prosedürü gidip zeynep kamilde benim halletmem gerekiyor, çok zor gelmezse yapmaya çalışacağım ama bu rapor her ihtimale karşın elimde dursun diye olacak. İlk denememi kısmet olursa yine kendi doktorumla Memorial de yaptırmak istiyorum ve orada da rapor geçmiyor. Maddi boyutu henüz pek düşünmüyorum ama 2. yi yaptırmam gerekirse bende bu iş için elimdeki bütün birikimi bitirmiş olacağım, Allah sağlık versin yine kazanılır ama tüp bebek denemeleri için en fazla 2 kez kendim yaptırabileceğim gibi görünüyor.

kızlar selam bende doktor değiştirdim . ilk aşılama tutmayınca adetin son günü gittim muayeneye . basit kistler oluşmuş dedi. önemli değil vücut atar bunları dedi doktor tedaviden kalma dedi. istesekte bu ay tekrar aşılama olmazdı zaten bu ay kafanızı rahatlatın dedi. bu ayda doğal olmazsa mayısta 2.nci aşılamamı olcam hayırlısyla . hepimizin hakkında hayırlısı olsun :)

Selam kızlar doktor adetin 2. Günü birsürü tahlil istedi, hormon, hiv, rubella vs ve d vitamini, b12 falan herşeyi. Zaten regl olmama 2 yada 3 Gün var hafta içi bu tahlilleri yaptırıp doktoruma gideceğim. Sonrasında bir ay ara vermiş olacağız ve muhtemelen mayıs ayında tüp bebek yapılacak. Ama bu ay ovulasyon testleriyle yine yumurta takibini kendim yapabilirim. Umut yolcusu yorulmaz nede olsa bu arada ben tüp bebek bile yapsam bu konuya yazmaktan vazgecemiyorum size çok alıştım

Öle güzel anlatmışsınki yarın gidip yaptırasım geldi

Umarım mayıs ayı senin nasibin olur bebeğin sana gelir yavruş. Kafanı toparla güzel olacak diye düşün hep olumlu düşün ve hep gülmeye çalış. Bebeğinde annem mutlu tamam artık hazır bana bakabilir desin ve gelsin.

İnş Mayıs ayı sana bebisinle birlikte gelir güzel haberi verirsin bebiş haberlerine ihtiyacımız var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…