- 13 Kasım 2016
- 186
- 69
Canım benimde iki gündür sancı üşüme ve iki sabahtır küçük lekeler. Daha 4 gün vardı ama yerleşme desem resmen adet olacakmısıö gibiKızlar herkese selam, pazartesi sonuç belli olucak ben de 4 gün kaldı ama hiç belirti falan bişey yok. Adet olucak gibi arar ara sancı giriyo kasıklarıma o kadar. Sizler de durum ne?
2 ay önce ilk aşılamamı yaptırmıştım canım. Olumsuz sonuçlandı, inşallah olumlusu senin başınaAmin canım sağolasın. Sende mi aşılama yaptırmıştın.
Canım lekelenme yok ama üşüme bende de var. Etrafımdakiler incecik tişörtlerle gezerken ben yün patikler giyiyorum.Canım benimde iki gündür sancı üşüme ve iki sabahtır küçük lekeler. Daha 4 gün vardı ama yerleşme desem resmen adet olacakmısıö gibi
Bana hiç sorma o testleri ben de hiç anlayamadım çnkü. Ben iki kere çift gördüm onda ve zaten o ay hep gün aşırı ilişki oldu, olsa zaten olurdu. Bu ay hiç denemedim testleri duruyo 20 tane test. Bu ay da hiç yumurtlama hissim yok, ya da rahat bıraktım ya bu ay kendimi dinlemedim ondan mı anlamadım ne biliimkızlar kandiliniz mübarek olsun Allah dualarımızı kabul etsinCoffeeturk geçmi yumurtluyorsun acaba bu ay yada anlamadın bu ay bende hastalığım yeni bitti 10.günden sonra tekrar ovu testi takibi yapıcam bence bizim geçen ay acemilikti bebeğim çok araştırdım hesapladım öyle gözüküyor senin pozitif gördüğünde kaç gün pozitif devam etti sonrası silikleşti ? benim 2 gün pozitifdi 3.gün silikleşti ben pozitifi görünce çalıştım 2.pozitif boş geçti silikleşince oldu ama bebek gelmedi sonra jeton düştü pozitif bize 24 saat sonra diyor biz ordamı yanıldık acaba kafamda deli sorular 10da çatladı geçen ay yani 14.günümde 24 adet oldum tam 14 gün yani demekki 13.ve 14,15 yapmak gerek gibi nasip olursa bu sefer öyle denicem bakalım ne olucak sende belki bu ay gebe olmuşsundur belki
Can'ım ben macuna başladım bugün. Bi taraftan ovu testi yapıyorum ama silik. Zaten normal döngüde adet günlerim bugünler. Macun etki ederse ancak o zaman adet olurum. Sanırım yumurtlamadım ben de.kızlar günaydın, son durumlar ne
Cnm sabah klomene başladım hayırlısı artkkızlar günaydın, son durumlar ne
cnm uzman olcaz vallahi :) devam et 3 saat wc çıkma hergün aynı saatte sıvı almadan yap görürsün muhakkakCan'ım ben macuna başladım bugün. Bi taraftan ovu testi yapıyorum ama silik. Zaten normal döngüde adet günlerim bugünler. Macun etki ederse ancak o zaman adet olurum. Sanırım yumurtlamadım ben de.
yerleşmedir o inşallah,yarın test yap bence idrarda belki gösterir hakkında hayırlısı olsunCanım benimde iki gündür sancı üşüme ve iki sabahtır küçük lekeler. Daha 4 gün vardı ama yerleşme desem resmen adet olacakmısıö gibi
Bende yumurtlamadım kesin.macunu nasıl kullanıyosunCan'ım ben macuna başladım bugün. Bi taraftan ovu testi yapıyorum ama silik. Zaten normal döngüde adet günlerim bugünler. Macun etki ederse ancak o zaman adet olurum. Sanırım yumurtlamadım ben de.
Olcak olcak devamCnm sabah klomene başladım hayırlısı artk
İnş yavru yaOlcak olcak devam
Can'ım benimki karışık bayağı. Kist vardı Doğum kontrol hapını yarım bıraktım. Adet oldum. Aslında adet olmuyormuş o. O yüzden adet ve yumurtlama döngüm karışmış oldu.cnm uzman olcaz vallahi :) devam et 3 saat wc çıkma hergün aynı saatte sıvı almadan yap görürsün muhakkak
Günde 3 kez yemeklerden 10 dk önce. Çay kaşığından biraz az şekilde.Bende yumurtlamadım kesin.macunu nasıl kullanıyosun
Can'ım ben çok önce sormuştum 2-3 doktora lazerin zararı var mı diye. Yok o kadar derine etkisi olmaz demişlerdi. Ben olacağını sanmıyorum ama sen yine de sorarsın. Olası gebelik şüphesi durumunda yaptırmamak Laz'ım.Kızlar herkese selam hayırlı kandiller, yarın sabah kan tahlili yaptıracağım ama sonuç belli o yüzden düşünmek bile istemiyordum iki gündür.
Size bir sorum olacak şimdi yarın göreceğim negatiften sonra lazer epilasyon yapmamda sakınca olurmu.? Hiç doktora soran oldumu? Çünkü benim tup bebek baslayacak sonrasında. Ama hemen mi olir bir ay ara mı veriliyor bilmiyorum.
Ben oldum canım reglCanım lekelenme yok ama üşüme bende de var. Etrafımdakiler incecik tişörtlerle gezerken ben yün patikler giyiyorum.
YaaaBen oldum canım regl
Can'ım ben çok önce sormuştum 2-3 doktora lazerin zararı var mı diye. Yok o kadar derine etkisi olmaz demişlerdi. Ben olacağını sanmıyorum ama sen yine de sorarsın. Olası gebelik şüphesi durumunda yaptırmamak Laz'ım.
Can'ım ama hamilelikte tekrarlıyor diyorlar. yani beklesen mi acaba? Çünkü tüp bebek yaptırırsan hamile kalma olasılığın çok yüksek. Birkaç ay boşuna yaptırmış olma sonra.Ben de. 2 ay oldu bekliyorum sürekli bu tedavi devam ediyor diye, iyi bari doktora da söyleyip epilasyonu araya almam lazım. Tüp bebek için geri sayım yarın başlayacak inşallah.
Doğrusun ama ben zaten yaptırıyordum hatta evde de yaparım diye philips lumea almıştım ama bu süreçte çok sık çıkıyor olmazsa ben o aletle yaparım yine. aşılamada 75 lik igne yaparken tupte 225 lik falan yapılacakmış 3 kat fazla hormon demek bu. Ben nere gidemCan'ım ama hamilelikte tekrarlıyor diyorlar. yani beklesen mi acaba? Çünkü tüp bebek yaptırırsan hamile kalma olasılığın çok yüksek. Birkaç ay boşuna yaptırmış olma sonra.
Aynen öyle. Çok yumurta gelişsin diye. Tamam o zaman devam edebilirsin lazere.Doğrusun ama ben zaten yaptırıyordum hatta evde de yaparım diye philips lumea almıştım ama bu süreçte çok sık çıkıyor olmazsa ben o aletle yaparım yine. aşılamada 75 lik igne yaparken tupte 225 lik falan yapılacakmış 3 kat fazla hormon demek bu. Ben nere gidem