Haklısın işte hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz, iş yerinde arkadaşlar beni anlamıyor niye sabretmiyorsun diyorlar sürekli. Yaşamayan bilemez bende çıkmayacağını biliyorum hatta aşılamadan da ümidim yok bu sefer ama yinede yapıyorum.Seni o kdr iyi anliyorumki :)
Ocak ayinda tam 1 hafta testlerle kafayi yemistim gunde 2 defa predictor kullaniyordum hele son 2 gun 4 farkli yerde kan testi yaptirdim aman kesin bunlarin laboratuvari yanlis bakmistir diye
O kdr ugrastim sonunda beta hcg 39 cikti. Evde tabi bayram havasi. Ama 2 gun sonra deger iki katina cikacagina geriledi. Meger kimyasal gebelikmis. Cok uzuldum yikildim resmen.
Bu sefer verilen tarihe kadar beklicem. Stres yapmicam. Hakkimizda hayirlisi neyse o olsun.
:)))))))) tm yap durduramıcaz senii :)))))))) bari salıdan sonra yap inşallah vardır artık birimiz hamile kalsın ya sevinelim azcık:))Haklısın aslında aşılama ile normal ilişkiden sonraki yapilan test aynı olamayabilir diue düşündüm bende. Haftaya cuma kan testi yaptıracağım ama o gune ladar elimde daha 7 tane erken genelik testi 7 tane de normal gebelik testi var sanırım bunları bitireceğim
söyleme kimseye niye söylüyorsun yapmak istiyorsan gizli gizli yap bak ,yaşamayan bilemez o negatifleri .Haklısın işte hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz, iş yerinde arkadaşlar beni anlamıyor niye sabretmiyorsun diyorlar sürekli. Yaşamayan bilemez bende çıkmayacağını biliyorum hatta aşılamadan da ümidim yok bu sefer ama yinede yapıyorum.
aynennnnnnnn aynı ay hamile kalırmışız ne güzel olur cümbür cemaat formun ismini değiştiririz başlarız takibePufff yine bebiş haberleri yokmu noldu kızlar bize Şubat mart bize iyi gelmedi inş nisan ayı hepimize bebiş haberi getirir
İnş cnm ya rabbim bizlerede evlat kokusunu tattirsinaynennnnnnnn aynı ay hamile kalırmışız ne güzel olur cümbür cemaat formun ismini değiştiririz başlarız takibe
Aminİns
İnş cnm ya rabbim bizlerede evlat kokusunu tattirsin
Bizde öle yapıyoruz tatlım,düşünmemeye çalış akışına bırak benim gibi. Normal hayatıma döndüm sayılır, hiçbişey hesaplamıyorum. Olcagı varsa gelecek bizebakalım eşim gitmeyelim bu ayda deneyelim diyor sanırım ona uyucam bu ayda hakkımzda hayırlısı gülüm sanırım hep birlikte aynı ay hamile kalıcaz :)Coffeeturk
Ben bu sabah yine erken gebelik testi yaptım 15 dakika bekledim tek cizgiydi bir saat sonra çöpe atayım dedim ki ikinci çizgi vardı ama bekleyince yanlış sonuç mu verir acaba bilemiyorum.:)))))))) tm yap durduramıcaz senii :)))))))) bari salıdan sonra yap inşallah vardır artık birimiz hamile kalsın ya sevinelim azcık:))
Normalde 10 dakikadan sonraki sonuclari dikkate almayin gibi birsey yazmasi lazim prospektusteBen bu sabah yine erken gebelik testi yaptım 15 dakika bekledim tek cizgiydi bir saat sonra çöpe atayım dedim ki ikinci çizgi vardı ama bekleyince yanlış sonuç mu verir acaba bilemiyorum.
Ben bu sabah yine erken gebelik testi yaptım 15 dakika bekledim tek cizgiydi bir saat sonra çöpe atayım dedim ki ikinci çizgi vardı ama bekleyince yanlış sonuç mu verir acaba bilemiyorum.
Evet işte bende öyle hatırlıyorum ama bu testte birşey yazmıyordu bir de ben yıllardır ilk kez 2. Çizgi görüyorum ondan heyecan yaptım.Normalde 10 dakikadan sonraki sonuclari dikkate almayin gibi birsey yazmasi lazim prospektuste
Kan için bekle biraz 12.günden sonra yaptir bence hayırlısı olsun cnminşaallah canım bende heyecan yaptım zaten yarın sabahta yaparım ben. Şimdi misafir bekliyorum yoksa labaratuar yakında gider kan testide yaptırırdım. Cumaya kan testi var insallah pozitifi bu ay görürüm.
Haklısın aslında aşılama ile normal ilişkiden sonraki yapilan test aynı olamayabilir diue düşündüm bende. Haftaya cuma kan testi yaptıracağım ama o gune ladar elimde daha 7 tane erken genelik testi 7 tane de normal gebelik testi var sanırım bunları bitireceğim
Kızlar şu erken gebelik testi predictor ben de 2 kez yanlış sonuç çıkardı bilginiz olsun. Pozitif çıktı ama kanda negatifti çok güvenmeyin o teste. Sonra hayal kırıklığı ağır oluyorSeni o kdr iyi anliyorumki :)
Ocak ayinda tam 1 hafta testlerle kafayi yemistim gunde 2 defa predictor kullaniyordum hele son 2 gun 4 farkli yerde kan testi yaptirdim aman kesin bunlarin laboratuvari yanlis bakmistir diye
O kdr ugrastim sonunda beta hcg 39 cikti. Evde tabi bayram havasi. Ama 2 gun sonra deger iki katina cikacagina geriledi. Meger kimyasal gebelikmis. Cok uzuldum yikildim resmen.
Bu sefer verilen tarihe kadar beklicem. Stres yapmicam. Hakkimizda hayirlisi neyse o olsun.
Cnm kanda 10 gunde çıkıyor sonuç benim 11 gün kanda nrgatif çıktı sonra adet oldum günümdeinşaallah canım bende heyecan yaptım zaten yarın sabahta yaparım ben. Şimdi misafir bekliyorum yoksa labaratuar yakında gider kan testide yaptırırdım. Cumaya kan testi var insallah pozitifi bu ay görürüm.
Doktor niye 15.gun yap diyor o zaman kafam karistiC
Cnm kanda 10 gunde çıkıyor sonuç benim 11 gün kanda nrgatif çıktı sonra adet oldum günümde