- 26 Ocak 2012
- 1.300
- 1.113
Çünkü devlette tüp bebekten önce aşılama yapiliyo hemen geçmiyolar tüpe. Ayrica aşılama yapilmayacak kadar da kötü değil değerler. Salladım seni :)Hatun sallamadı beni
kaç kez aşılama yapılıyor. bana iki kez dedilerÇünkü devlette tüp bebekten önce aşılama yapiliyo hemen geçmiyolar tüpe. Ayrica aşılama yapilmayacak kadar da kötü değil değerler. Salladım seni :)
Ben yanlış anlamışım yazdıklarını o zmn. Hayırlısı ...Çünkü devlette tüp bebekten önce aşılama yapiliyo hemen geçmiyolar tüpe. Ayrica aşılama yapilmayacak kadar da kötü değil değerler. Salladım seni :)
Adetine kaç gün var?Kızlar erken gebelik testi aldım az önce yaptım ve negatif, ikinci aşılamam da tutmadı sanırım
8 gün tabi 7 de olur 9 da olur ama ilişkiden 5 gün sonra kesin sonuç yazıyor bu testlerde.Adetine kaç gün var?
canım üzme canını daha günün var :) daha bekle gününde yaptırırsınKızlar erken gebelik testi aldım az önce yaptım ve negatif, ikinci aşılamam da tutmadı sanırım
Tatlim cok erken yaptirmissin. Ustelik idrar testine cok gec yansiyor.Hele bir 31 marti bekle kan testi yap o zaman daha saglikli sonuc alirsin. Biliyorum isin en zor kismi bekleme kismi ama simdiden de umitsizlige kapilmaKızlar erken gebelik testi aldım az önce yaptım ve negatif, ikinci aşılamam da tutmadı sanırım
Yok ben 31'i yada !'inde regl olacam ama aşılamamın üzerinden 9 gün geçti ve yaptığım test ilişkiden 5 gün sonra sonuç veren test ondan ümidim çok kalmadı.Tatlim cok erken yaptirmissin. Ustelik idrar testine cok gec yansiyor.Hele bir 31 marti bekle kan testi yap o zaman daha saglikli sonuc alirsin. Biliyorum isin en zor kismi bekleme kismi ama simdiden de umitsizlige kapilma
Sende veya esinde sorun varmi peki?Yok ben 31'i yada !'inde regl olacam ama aşılamamın üzerinden 9 gün geçti ve yaptığım test ilişkiden 5 gün sonra sonuç veren test ondan ümidim çok kalmadı.
Can'ım sen aldanma o testlere. Zaten kana bile Yen'i karışmaya başlıyor hormon. O testlerde çıkması çok zor. İdrara bile geçmeyen hormonu nasıl belirlesin.Yok ben 31'i yada !'inde regl olacam ama aşılamamın üzerinden 9 gün geçti ve yaptığım test ilişkiden 5 gün sonra sonuç veren test ondan ümidim çok kalmadı.
Yok canım bizde bir problem yoktu zaten bu ikinci aşılamamdı.Sende veya esinde sorun varmi peki?
Haklısın aslında aşılama ile normal ilişkiden sonraki yapilan test aynı olamayabilir diue düşündüm bende. Haftaya cuma kan testi yaptıracağım ama o gune ladar elimde daha 7 tane erken genelik testi 7 tane de normal gebelik testi var sanırım bunları bitireceğimCan'ım sen aldanma o testlere. Zaten kana bile Yen'i karışmaya başlıyor hormon. O testlerde çıkması çok zor. İdrara bile geçmeyen hormonu nasıl belirlesin.
Seni o kdr iyi anliyorumki :)Haklısın aslında aşılama ile normal ilişkiden sonraki yapilan test aynı olamayabilir diue düşündüm bende. Haftaya cuma kan testi yaptıracağım ama o gune ladar elimde daha 7 tane erken genelik testi 7 tane de normal gebelik testi var sanırım bunları bitireceğim