Aşılama aşılama ile hamile kalanlar bekleyenler buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Valla bana 2 dediler ama klomenle. Ayrıca klomenle bu ay da tutmazsa. 2 de iğneli olacak diye biliyorum

Kızlar erken gebelik testi aldım az önce yaptım ve negatif, ikinci aşılamam da tutmadı sanırım :KK43:

Kızlar erken gebelik testi aldım az önce yaptım ve negatif, ikinci aşılamam da tutmadı sanırım :KK43:
Tatlim cok erken yaptirmissin. Ustelik idrar testine cok gec yansiyor.Hele bir 31 marti bekle kan testi yap o zaman daha saglikli sonuc alirsin. Biliyorum isin en zor kismi bekleme kismi ama simdiden de umitsizlige kapilma :KK66:

Tatlim cok erken yaptirmissin. Ustelik idrar testine cok gec yansiyor.Hele bir 31 marti bekle kan testi yap o zaman daha saglikli sonuc alirsin. Biliyorum isin en zor kismi bekleme kismi ama simdiden de umitsizlige kapilma :KK66:
Yok ben 31'i yada !'inde regl olacam ama aşılamamın üzerinden 9 gün geçti ve yaptığım test ilişkiden 5 gün sonra sonuç veren test ondan ümidim çok kalmadı.

Pufff yine bebiş haberleri yokmu noldu kızlar bize Şubat mart bize iyi gelmedi inş nisan ayı hepimize bebiş haberi getirir

Yok ben 31'i yada !'inde regl olacam ama aşılamamın üzerinden 9 gün geçti ve yaptığım test ilişkiden 5 gün sonra sonuç veren test ondan ümidim çok kalmadı.
Can'ım sen aldanma o testlere. Zaten kana bile Yen'i karışmaya başlıyor hormon. O testlerde çıkması çok zor. İdrara bile geçmeyen hormonu nasıl belirlesin.

slm arkadaslar kendi bildiklerimi paylasmak istedim.belki sizede faydasi dokonur.bir yerde izlemistim cocuk isteyenler ve zorlananalar kesinlikle maydanozdan uzak durmalari gerekiormus hata bir tanidigimda bana turkiyede doktoru kasinlikle tursu maydanoz bi iki sey daha vqrdi ama hatirlamiorum tukememeniz gerekiormus. erkekte sperm sayisini artirmak icinde en iyisi keci boynuzu veya keci boynuzu pekmezi bir kasik sabah aksam esler icmesi gerekiormus.ben esime iciyorum asilama basliyacagi donemdede kesinlikle maydonoz ve diger seyleru yememeye calisicam

Eşinin sperm sayısı ve morfolojisi bozuk olanlar sayı yazabilirler mi acaba ya

Can'ım sen aldanma o testlere. Zaten kana bile Yen'i karışmaya başlıyor hormon. O testlerde çıkması çok zor. İdrara bile geçmeyen hormonu nasıl belirlesin.
Haklısın aslında aşılama ile normal ilişkiden sonraki yapilan test aynı olamayabilir diue düşündüm bende. Haftaya cuma kan testi yaptıracağım ama o gune ladar elimde daha 7 tane erken genelik testi 7 tane de normal gebelik testi var sanırım bunları bitireceğim :KK53:

Haklısın aslında aşılama ile normal ilişkiden sonraki yapilan test aynı olamayabilir diue düşündüm bende. Haftaya cuma kan testi yaptıracağım ama o gune ladar elimde daha 7 tane erken genelik testi 7 tane de normal gebelik testi var sanırım bunları bitireceğim :KK53:
Seni o kdr iyi anliyorumki :)
Ocak ayinda tam 1 hafta testlerle kafayi yemistim gunde 2 defa predictor kullaniyordum hele son 2 gun 4 farkli yerde kan testi yaptirdim aman kesin bunlarin laboratuvari yanlis bakmistir diye :KK70:
O kdr ugrastim sonunda beta hcg 39 cikti. Evde tabi bayram havasi. Ama 2 gun sonra deger iki katina cikacagina geriledi. Meger kimyasal gebelikmis. Cok uzuldum yikildim resmen.

Bu sefer verilen tarihe kadar beklicem. Stres yapmicam. Hakkimizda hayirlisi neyse o olsun.

X