- 11 Kasım 2016
- 358
- 137
korunmasız ilk ayımdı demişssin daha ilk denemen ise hemen ümitsizliğe kapılma. bu iş sabır işi, yolun çok uzun. zaten yaşın 35'in altı olduğu için öncelikle doktorun da sana 1 sene deneyin olmazsa gelin der. bu arada siz tüm testlerinizi yaptırıp bakabilirsiniz. eğer bir sorun varsa da boşuna denemeyle vakit kaybetmemiş olursunuz.Coffeeturk bu gün günümdü ve kocaman bir negatif gördüm Allahım yazmamış demekki bu ay yine denicez kısmetse napalım eşim aşılama için biraz bekleyelim tekrar deneyelim olmazsa gidelim diyor ya ben ise hemen gidip yaptırmak istiyorum korunmasız ilk ayımdı bu benim ama yaşım 32 çok beklemek istemiyorum kızlar sizce napsam bilemedim.herşey yolundaysa neden olmuyorki demek istemiyorum ama diyorumişte ( Allah zamanı değil dedi demekki ne bileyim kafamda deli sorular çok stres yaptım yaaaaaa ondanmı olmadı acaba hep birlikte nisanı beklicez artık :)
bu arada aşılama yaptırdın sanırım inşallah tutar senindekorunmasız ilk ayımdı demişssin daha ilk denemen ise hemen ümitsizliğe kapılma. bu iş sabır işi, yolun çok uzun. zaten yaşın 35'in altı olduğu için öncelikle doktorun da sana 1 sene deneyin olmazsa gelin der. bu arada siz tüm testlerinizi yaptırıp bakabilirsiniz. eğer bir sorun varsa da boşuna denemeyle vakit kaybetmemiş olursunuz.
inşallah bu ay tutar canımBende haftaya 2. Aşılamamı denicem bakalım inşallah tutar
ne sorun var canım sende neden olmuyormuş dr nediyorAy inşallah canm. bu ay korunmasız 18. Ayımdı
vitamin kullanıyorlar sanırım keçiboynuzu e vitamini vs destekle bu ay eşin için ama ona söyleme erkekler stres yapar koy akşamları fındık ceviz v.s. canım istedi sende ye de hakkında hayırlısı olsunValla bende bişeyyok tüm tahlillerim temiz. Eşimin spermlerinde sıkıntı var hareket sayı ve morfoloji düşük biraz
tedavin hayırlı olsun cnmkızlar aranıza ben de geldim... haftaya aşılamaya başlayacağım. inşallah olur. kendimi olmayacakmış gibi hazırlıyorum. çünkü umut edip olmazsa yıkılacağım biliyorum
inşallah tutar inşallahBu 18 ayda inan hepsini yaptık ama pek bi gelişme göremedik bakalim belki bu ay 2. Aşılama tutar. Pazartesi yumurta kontrolüne gidicem
EVet canım seni çok iyi anlıyorum, bizde koştur koştur aşılama yaptırdık aynı senin gibi düşündüğümden, eşim sağolsun hiç kırmadı hemen dr a kararımızı söledik ve o sürece girdik,çok umutluydum sorun yok ya olur ya diyoduk eşimle.ama olmadı mı ne yapsan olmuyo be gülüm. Tabiki de dene ama çokta ümitlenme, olursa da sürpriz olsun. Bende denedim çnkü anlıyorum seni,insan hemen olsun istiyo, hakkında hayırlısı kendini de çok üzmeCoffeeturk bu gün günümdü ve kocaman bir negatif gördüm Allahım yazmamış demekki bu ay yine denicez kısmetse napalım eşim aşılama için biraz bekleyelim tekrar deneyelim olmazsa gidelim diyor ya ben ise hemen gidip yaptırmak istiyorum korunmasız ilk ayımdı bu benim ama yaşım 32 çok beklemek istemiyorum kızlar sizce napsam bilemedim.herşey yolundaysa neden olmuyorki demek istemiyorum ama diyorumişte ( Allah zamanı değil dedi demekki ne bileyim kafamda deli sorular çok stres yaptım yaaaaaa ondanmı olmadı acaba hep birlikte nisanı beklicez artık :)
Eşin tedavi görüyor mu ? Eğer eşinin değerlerinde artış yoksa artış olmadan aşılama sizi gereksiz yorar , ben olsam önce eşimi bi normal değere getirip onun tedavisi sonucu aşılamaya karar verirdim. Aşılama süreci kadın için kolay bi süreç değil, sıkıntı varsa aşılama için bence acele ediyosunuz.Bu 18 ayda inan hepsini yaptık ama pek bi gelişme göremedik bakalim belki bu ay 2. Aşılama tutar. Pazartesi yumurta kontrolüne gidicem
Anlamadığım şey şu , çok afedersin, fayda yoksa aşılama neden ?Hayir yani tedavilik bi olayı yok. Morfoloji zaten ilaçla düzelen bişey degil. Sayı ve harekete gelincede onlar için de zamaninda vitamin v.s bi sürü şeyler kullandı fakat faydasını göremedik