Benim de ilk aşılamamdi tutmadi ve 13. günde geldi benim adetim de ve şok oldum doktor normal dedi. Allahtan kist falan oluşmamış sen de git baktir istersen kafan rahat olur.kızlar benimde ilk asilamamdi tutmadı adet oldumasilamanin 13. gununde. Normal gunume daha 5 gün vardi erken geldi ilaçlardan galiba. Bu ay bende ara vermek istiyorum ama kist için kontrole gitmeme gerek varmı acaba?
Cuma sabahı kan verip akşamda doktora gideceğim, bu hafta iş biraz yoğun arada gidip yaptıramayacağım. Erken gebelik testleri negatif çıkıyor o yüzden ümidim kalmadı ama hayırlısı Allahtan artık bekliyorum.Can'ım sen ne zaman test yaptıracaksın? Merakla bekliyorum sonucunu.
Aşılamada kaçıncı günün canım ben 13. günde adet oldum.Cuma sabahı kan verip akşamda doktora gideceğim, bu hafta iş biraz yoğun arada gidip yaptıramayacağım. Erken gebelik testleri negatif çıkıyor o yüzden ümidim kalmadı ama hayırlısı Allahtan artık bekliyorum.
normalde regl tarihin ne zamandı canım?Aşılamada kaçıncı günün canım ben 13. günde adet oldum.
Bugün 12. günüm 15 Martta yapılmıştı, ben crinone jel kullanıyorum jel kullanırken adet olmuyor sanırım jeli bırakınca olabiliyorsun tutmadıysa bile ondan olmamışımdır. Sanırım benimde tutmadı ama Cuma gününü bekliyorum. Sen jel kullanıyor muydun?Aşılamada kaçıncı günün canım ben 13. günde adet oldum.
Ben 17 martta asilama oldum. Antibiyotik disinda ne jel ne hap hicbisey vermedi doktorum bana. Tahlili cumartesi yaptiracagim.Bugün 12. günüm 15 Martta yapılmıştı, ben crinone jel kullanıyorum jel kullanırken adet olmuyor sanırım jeli bırakınca olabiliyorsun tutmadıysa bile ondan olmamışımdır. Sanırım benimde tutmadı ama Cuma gününü bekliyorum. Sen jel kullanıyor muydun?
kistmi oluşmuştu sende canım?Git Can'ım. Kist varsa Doğum kontrol hapı veriyorlar. Yoksa adetin gecikir. Ben hata ettim Doğum kontrol hapını yarım bıraktım. Şimdi dğzensizleşti adetim. Yumurtlamam bile ne zaman belli değil
işten izin almam sıkıntı oluyo canım yoksa gidecem de. kaç yumurtan oluşmuştu senin peki?Benim de ilk aşılamamdi tutmadi ve 13. günde geldi benim adetim de ve şok oldum doktor normal dedi. Allahtan kist falan oluşmamış sen de git baktir istersen kafan rahat olur.
Regl tarihim bugündü 27 -28 günde adet olurdum. 23. gun sabahtan oldu.normalde regl tarihin ne zamandı canım?
Yok kullanmadım ondan erken geldi o zamanBugün 12. günüm 15 Martta yapılmıştı, ben crinone jel kullanıyorum jel kullanırken adet olmuyor sanırım jeli bırakınca olabiliyorsun tutmadıysa bile ondan olmamışımdır. Sanırım benimde tutmadı ama Cuma gününü bekliyorum. Sen jel kullanıyor muydun?
4 yumurtam vardı 3 tanesi catlamaya uygundu digeri de sonra çatlamış galiba çünkü hic kistim yoktu.işten izin almam sıkıntı oluyo canım yoksa gidecem de. kaç yumurtan oluşmuştu senin peki?
canım adet oldum baya baya . yeni bir doktora başlayacağım . bu ay ara vercem .çarşamba günü yeni doktora randevu aldım . hikayemi anlatıcam bakalım nasıl yön vericek bana ? infertilite uzmanı bir doktor . izmirdeyim ben . baya ün yapmış biraz tuzlu ama herşeye hazırladık artık kendimizi .canım nasılsın? ne durumdasın? haberdar et
üzüldüm canımcanım adet oldum baya baya . yeni bir doktora başlayacağım . bu ay ara vercem .çarşamba günü yeni doktora randevu aldım . hikayemi anlatıcam bakalım nasıl yön vericek bana ? infertilite uzmanı bir doktor . izmirdeyim ben . baya ün yapmış biraz tuzlu ama herşeye hazırladık artık kendimizi .
Evet canım 2 tane hem de.kistmi oluşmuştu sende canım?
haklısın canım . adet olunca doktorumu aradığımda tutma ihtimali %25 ti zaten dedi . bu ay şanslı 4 kişiden 1 i olamadın öyle düşün dedi direküzüldüm canımhakkınızda hayırlısı olsun.
bugün bir yerde okudum aşılama şansı gerçekten çok düşük yani her 10 kadından 1'i aşılama ile hamile kalıyor. %80 tutmama şansı var. Aslında hepimiz bu kadar düşük ihtimalde bile bir umut işte deneyelim diyoruz. Sen de hiç moralini bozma. Bu ay olmaz öbür ay olur hiç dert etme kendine. Sağlığın daha önemli.
Bu ay olmaz baska ay olur. Asilama olmaz tup bebek olur. Hic dert etme. Bundan 30-40 sene once tip bu kdr ileri bile degildi. O zaman dogal yoldan baska care de yoktu. Simdi tip cok ilerde sperm olmayan kisiden bile sperm uretiyorlar dusun yani neler neler var. Sakin uzme kendini. Nasil hissettigin sagligin icin cok onemli.haklısın canım . adet olunca doktorumu aradığımda tutma ihtimali %25 ti zaten dedi . bu ay şanslı 4 kişiden 1 i olamadın öyle düşün dedi direk
benimde 3 taneydi bi tanesi yeterli büyüklükteydi onu catlatmistik canım umarım kist yoktur4 yumurtam vardı 3 tanesi catlamaya uygundu digeri de sonra çatlamış galiba çünkü hic kistim yoktu.
yumurtan kaç taneydiki canim bide sanci ağrı filan yapmış mıydı kistEvet canım 2 tane hem de.