Aşılama aşılama ile hamile kalanlar bekleyenler buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Seni o kdr iyi anliyorumki :)
Ocak ayinda tam 1 hafta testlerle kafayi yemistim gunde 2 defa predictor kullaniyordum hele son 2 gun 4 farkli yerde kan testi yaptirdim aman kesin bunlarin laboratuvari yanlis bakmistir diye :KK70:
O kdr ugrastim sonunda beta hcg 39 cikti. Evde tabi bayram havasi. Ama 2 gun sonra deger iki katina cikacagina geriledi. Meger kimyasal gebelikmis. Cok uzuldum yikildim resmen.

Bu sefer verilen tarihe kadar beklicem. Stres yapmicam. Hakkimizda hayirlisi neyse o olsun.
Haklısın işte hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz, iş yerinde arkadaşlar beni anlamıyor niye sabretmiyorsun diyorlar sürekli. Yaşamayan bilemez bende çıkmayacağını biliyorum hatta aşılamadan da ümidim yok bu sefer ama yinede yapıyorum.

Haklısın aslında aşılama ile normal ilişkiden sonraki yapilan test aynı olamayabilir diue düşündüm bende. Haftaya cuma kan testi yaptıracağım ama o gune ladar elimde daha 7 tane erken genelik testi 7 tane de normal gebelik testi var sanırım bunları bitireceğim :KK53:
:)))))))) tm yap durduramıcaz senii :)))))))) bari salıdan sonra yap inşallah vardır artık birimiz hamile kalsın ya sevinelim azcık:))

Haklısın işte hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz, iş yerinde arkadaşlar beni anlamıyor niye sabretmiyorsun diyorlar sürekli. Yaşamayan bilemez bende çıkmayacağını biliyorum hatta aşılamadan da ümidim yok bu sefer ama yinede yapıyorum.
söyleme kimseye niye söylüyorsun yapmak istiyorsan gizli gizli yap bak ,yaşamayan bilemez o negatifleri .

bakalım eşim gitmeyelim bu ayda deneyelim diyor sanırım ona uyucam bu ayda hakkımzda hayırlısı gülüm sanırım hep birlikte aynı ay hamile kalıcaz :) Coffeeturk Coffeeturk
Bizde öle yapıyoruz tatlım,düşünmemeye çalış akışına bırak benim gibi. Normal hayatıma döndüm sayılır, hiçbişey hesaplamıyorum. Olcagı varsa gelecek bize :KK14:

:)))))))) tm yap durduramıcaz senii :)))))))) bari salıdan sonra yap inşallah vardır artık birimiz hamile kalsın ya sevinelim azcık:))
Ben bu sabah yine erken gebelik testi yaptım 15 dakika bekledim tek cizgiydi bir saat sonra çöpe atayım dedim ki ikinci çizgi vardı ama bekleyince yanlış sonuç mu verir acaba bilemiyorum.

:skandal:inşaallah canım bende heyecan yaptım zaten yarın sabahta yaparım ben. Şimdi misafir bekliyorum yoksa labaratuar yakında gider kan testide yaptırırdım. Cumaya kan testi var insallah pozitifi bu ay görürüm.
Kan için bekle biraz 12.günden sonra yaptir bence hayırlısı olsun cnm

Haklısın aslında aşılama ile normal ilişkiden sonraki yapilan test aynı olamayabilir diue düşündüm bende. Haftaya cuma kan testi yaptıracağım ama o gune ladar elimde daha 7 tane erken genelik testi 7 tane de normal gebelik testi var sanırım bunları bitireceğim :KK53:

Seni o kdr iyi anliyorumki :)
Ocak ayinda tam 1 hafta testlerle kafayi yemistim gunde 2 defa predictor kullaniyordum hele son 2 gun 4 farkli yerde kan testi yaptirdim aman kesin bunlarin laboratuvari yanlis bakmistir diye :KK70:
O kdr ugrastim sonunda beta hcg 39 cikti. Evde tabi bayram havasi. Ama 2 gun sonra deger iki katina cikacagina geriledi. Meger kimyasal gebelikmis. Cok uzuldum yikildim resmen.

Bu sefer verilen tarihe kadar beklicem. Stres yapmicam. Hakkimizda hayirlisi neyse o olsun.
Kızlar şu erken gebelik testi predictor ben de 2 kez yanlış sonuç çıkardı bilginiz olsun. Pozitif çıktı ama kanda negatifti çok güvenmeyin o teste. Sonra hayal kırıklığı ağır oluyor

C
:skandal:inşaallah canım bende heyecan yaptım zaten yarın sabahta yaparım ben. Şimdi misafir bekliyorum yoksa labaratuar yakında gider kan testide yaptırırdım. Cumaya kan testi var insallah pozitifi bu ay görürüm.
Cnm kanda 10 gunde çıkıyor sonuç benim 11 gün kanda nrgatif çıktı sonra adet oldum günümde

Doğru söylüyorsunuz bu testler konusunu biraz araştırdım, yanlış çıkma olasılığı var ve biz catlatma iğnesi yaptığımız için özellikle doktorlar 15. Gün kan testi istiyor benimde 16. Gün cuma yapılacak testim ama beni biliyorsunuz biraz sabırsızlık huyum var, ışte kendi çapımda ümit ediyorum yoksa daha ümitsiz ve mutsuz geçince, bu süreç beni kötü etkiliyor. Bende kanda negatifi görene kadar kendime hamile muamelesi yapıyorum.

Kızlar yeniden merhaba .12.günümdeyim.adet agrılarım basladı kıvranıyorum felaket bi şekilde.cok tanıdık bu agrı .hayallerim suya düştü cok mutsuzum.5dk da bir tuvalete gidiyorum geldimi acaba diye:KK43: daha 14ü bile göremeden neden böyle oldu anlamadm

X