Aşılama aşılama ile hamile kalanlar bekleyenler buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Coffeeturk Coffeeturk bu gün günümdü ve kocaman bir negatif gördüm :KK43: Allahım yazmamış demekki bu ay yine denicez kısmetse napalım :KK43: eşim aşılama için biraz bekleyelim tekrar deneyelim olmazsa gidelim diyor ya ben ise hemen gidip yaptırmak istiyorum korunmasız ilk ayımdı bu benim ama yaşım 32 çok beklemek istemiyorum kızlar sizce napsam bilemedim.herşey yolundaysa neden olmuyorki demek istemiyorum ama diyorumişte :KK43:( Allah zamanı değil dedi demekki ne bileyim kafamda deli sorular çok stres yaptım yaaaaaa ondanmı olmadı acaba hep birlikte nisanı beklicez artık :)
korunmasız ilk ayımdı demişssin daha ilk denemen ise hemen ümitsizliğe kapılma. bu iş sabır işi, yolun çok uzun. zaten yaşın 35'in altı olduğu için öncelikle doktorun da sana 1 sene deneyin olmazsa gelin der. bu arada siz tüm testlerinizi yaptırıp bakabilirsiniz. eğer bir sorun varsa da boşuna denemeyle vakit kaybetmemiş olursunuz.

cn merhaba ben şöyle anlatayım ben 9 yıllık evliyim 2 düşük var bayaa da çocuk işine ara vermişliğim var ama bu dönemde ben değil eşim korundu ve edetlerim maşallah düzenlidir fakat ben tekrar aynı şeyleri yaşamamak için araştırma yaptırdım arkadaşlar bilir bir sürü tahlil onların sonucu yeni geldi sayılır ve ben ovu testi ile ilk bu ay deneme yaptım ama olmadı :KK43: yaşda geçiyor ve malum artık herkes soruyo bende beklemesemmi diye dr gittim aşılama için görüştüm dr tmm dedi ama yinede 1-2 ay denemek daha mantıklı sanırım ben nasıl bu kadar sabırsız bir insan oldum kendimden nefret ediyorum stresli ve takıntılı :KK43: allah isteyen herkese bana da tez zamanda sağlıklı hayırlısını nasip etsin diyorum

korunmasız ilk ayımdı demişssin daha ilk denemen ise hemen ümitsizliğe kapılma. bu iş sabır işi, yolun çok uzun. zaten yaşın 35'in altı olduğu için öncelikle doktorun da sana 1 sene deneyin olmazsa gelin der. bu arada siz tüm testlerinizi yaptırıp bakabilirsiniz. eğer bir sorun varsa da boşuna denemeyle vakit kaybetmemiş olursunuz.
bu arada aşılama yaptırdın sanırım inşallah tutar seninde

Valla bende bişeyyok tüm tahlillerim temiz. Eşimin spermlerinde sıkıntı var hareket sayı ve morfoloji düşük biraz

kızlar aranıza ben de geldim... haftaya aşılamaya başlayacağım. inşallah olur. kendimi olmayacakmış gibi hazırlıyorum. çünkü umut edip olmazsa yıkılacağım biliyorum

Valla bende bişeyyok tüm tahlillerim temiz. Eşimin spermlerinde sıkıntı var hareket sayı ve morfoloji düşük biraz
vitamin kullanıyorlar sanırım keçiboynuzu e vitamini vs destekle bu ay eşin için ama ona söyleme erkekler stres yapar koy akşamları fındık ceviz v.s. canım istedi sende ye de hakkında hayırlısı olsun

Coffeeturk Coffeeturk bu gün günümdü ve kocaman bir negatif gördüm :KK43: Allahım yazmamış demekki bu ay yine denicez kısmetse napalım :KK43: eşim aşılama için biraz bekleyelim tekrar deneyelim olmazsa gidelim diyor ya ben ise hemen gidip yaptırmak istiyorum korunmasız ilk ayımdı bu benim ama yaşım 32 çok beklemek istemiyorum kızlar sizce napsam bilemedim.herşey yolundaysa neden olmuyorki demek istemiyorum ama diyorumişte :KK43:( Allah zamanı değil dedi demekki ne bileyim kafamda deli sorular çok stres yaptım yaaaaaa ondanmı olmadı acaba hep birlikte nisanı beklicez artık :)
EVet canım seni çok iyi anlıyorum, bizde koştur koştur aşılama yaptırdık aynı senin gibi düşündüğümden, eşim sağolsun hiç kırmadı hemen dr a kararımızı söledik ve o sürece girdik,çok umutluydum sorun yok ya olur ya diyoduk eşimle.ama olmadı mı ne yapsan olmuyo be gülüm. Tabiki de dene ama çokta ümitlenme, olursa da sürpriz olsun. Bende denedim çnkü anlıyorum seni,insan hemen olsun istiyo, hakkında hayırlısı kendini de çok üzme :KK52:

Bu 18 ayda inan hepsini yaptık ama pek bi gelişme göremedik bakalim belki bu ay 2. Aşılama tutar. Pazartesi yumurta kontrolüne gidicem
Eşin tedavi görüyor mu ? Eğer eşinin değerlerinde artış yoksa artış olmadan aşılama sizi gereksiz yorar , ben olsam önce eşimi bi normal değere getirip onun tedavisi sonucu aşılamaya karar verirdim. Aşılama süreci kadın için kolay bi süreç değil, sıkıntı varsa aşılama için bence acele ediyosunuz.

Hayir yani tedavilik bi olayı yok. Morfoloji zaten ilaçla düzelen bişey degil. Sayı ve harekete gelincede onlar için de zamaninda vitamin v.s bi sürü şeyler kullandı fakat faydasını göremedik

Hayir yani tedavilik bi olayı yok. Morfoloji zaten ilaçla düzelen bişey degil. Sayı ve harekete gelincede onlar için de zamaninda vitamin v.s bi sürü şeyler kullandı fakat faydasını göremedik
Anlamadığım şey şu , çok afedersin, fayda yoksa aşılama neden ?

arkadaşlar benim şu yoğuın iş temposunda takip ettiğim kadarıyla sanırım ilk ay aşılama tutma oranı çok çok az

X