Aşılama aşılama ile hamile kalanlar bekleyenler buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
evet sanırım rahimde kanı sulandırıyor ve bebeğe giden kanın kolay geçmesini sağlıyor pıhtılaşma varsa kan gitmiyor şimdi pıhtılaşma yok dediler fakat her ihtimale karşı içiyorum bakalım bebek gelicekmi ama pek sanmıyorum çünkü ara ara ağrılarım var
Ben o testi yaptırmadım biliyo musun,istemediler hiç :işsiz:

Dün gece, yani aşılamanın 11. Gününde idrar testi yaptım birşey cıkmadı :KK43:(( oysa umutluydum cok. 4 yumurtam vardı, doktor aşılama için üst sınır demişti. Eşimin örnek de alt sınırın üstüydü :KK43:(( hatta coğul gebelik olabilir mi diye cekinirken hiçbirşey cıkmadı :KK43:

merhaba cnm zaten adet günün 2. veya 3. günü dr tedaviye başlıyor oyüzden seni çağırmıştır ultrasyonla yumurtlara bakıcak ilaç vericek ya hap ya iğne gün aşırı seni çağırıp yumurtaların gelişimine bakıcak sonra istenilen seviyeye gelince çatlatma iğnesi yapıcak 36 saat civarı aşılama yapıcak eşinden sperm alıp sana enjekte edicek 2hafta sonrada sonucu öğreniceksin tedavin hayırlı olsun cnm

tesekur ederim.burda yazilan butun mesajlari okudum ve cok uzuldum nekadar cok kadin var gebe kalamayan .allah herkese nasip etsin cok zor bir durum.

Dün gece, yani aşılamanın 11. Gününde idrar testi yaptım birşey cıkmadı :KK43:(( oysa umutluydum cok. 4 yumurtam vardı, doktor aşılama için üst sınır demişti. Eşimin örnek de alt sınırın üstüydü :KK43:(( hatta coğul gebelik olabilir mi diye cekinirken hiçbirşey cıkmadı :KK43:

canım hemen moralini bozma. belki geç tutar. daha idrara yansımamış olabilir. 3-4 gün sonra kan testi yaptır ondan sonra kesin sonucuna bakarsın. herşeyin en hayırlısı olsun.

canım düşüklerin oluyorsa yapıyorlar o testleri ve dr ların bazıları özellikle aşılama ve tüp bebekte herihtimale karşı bebek düşmesin diye sanırım aspirin veriyorlar
Coraspin vermişti klomen tedavisinde. Ama aşılamada kullanmadım. Yani bana pıhtılaşma testi hiç yapılmadı, sigara kullandığım için aslında yaptırmalıydı testi.canım belki de hep düşürüyoruz bilemeyizki, tutmuyo işte :kızgın:

İşte benim günlerdir kafama takılan da bu . Kadının koşulları mükemmel olabilir herşey yolunda görünür, dr da mükemmel bi şekilde uygular herşeyi ve gel gör ki olmaz. Neden biliyo musunuz? Stres. Düşüne düşüne beyin strese giriyor ve yön değişiyor stresle mücadeye,anne olamazsın diyor beyin, strese öncelik veriyor. Tubben başka bi sorun yoksa bence tek sorun stress... tamamen kafadan atmak lazım :KK5:

Ben o testi yaptırmadım biliyo musun,istemediler hiç :işsiz:
Can'ım o testi 2 düşükten sonra yaptırıyorlar. İstenirse tabi özelde de talep edip yaptırılabilir. Ama sanırım maliyetli bir test ve nadir rastlanan bi durum olduğundan 2 düşük sonrası yapılıyor. Benim bir düşüğüm var. Ona rağmen bana da yapılmadı.

haklisiniz stres yapmamak lazim ama gelde stres olma daha asilama bile yapmadim olup gebericem heycandan oyle dua ediyorumki insallah hepinizde tutar diye cunki bu beni daha cok motive edior.tutmayinca cok uzuluorum sizin neler hisetiginizi cok iyi anliorum

Coraspin vermişti klomen tedavisinde. Ama aşılamada kullanmadım. Yani bana pıhtılaşma testi hiç yapılmadı, sigara kullandığım için aslında yaptırmalıydı testi.canım belki de hep düşürüyoruz bilemeyizki, tutmuyo işte :kızgın:
Özelde yaptirabiliyorsun cnm istersen ama dedigim gibi biraz zor yapıyorlar aslında ilk baş hepsine bakilirken yapılması gerek bence

Benim de 4 yumurtam vardı tutmadi canim hatta ikiz olur falan diye düşünmüştüm ben de ama rabbim bir tane bile nasip etmedi

Coffeeturk Coffeeturk bu gün günümdü ve kocaman bir negatif gördüm :KK43: Allahım yazmamış demekki bu ay yine denicez kısmetse napalım :KK43: eşim aşılama için biraz bekleyelim tekrar deneyelim olmazsa gidelim diyor ya ben ise hemen gidip yaptırmak istiyorum korunmasız ilk ayımdı bu benim ama yaşım 32 çok beklemek istemiyorum kızlar sizce napsam bilemedim.herşey yolundaysa neden olmuyorki demek istemiyorum ama diyorumişte :KK43:( Allah zamanı değil dedi demekki ne bileyim kafamda deli sorular çok stres yaptım yaaaaaa ondanmı olmadı acaba hep birlikte nisanı beklicez artık :)

X