- 17 Mart 2017
- 223
- 89
- 33
Vajinismus problemim var, vajinal ultrasonda bile hep zorlandim. Ilk defa spekulum aşılama sırasında takıldı. Kendimi aşırı sıktım, hatta koltuktan kalkmaya çalıştım 2 hemşire tuttu. Ama işlemin tamamı 2 dakika bile surmuyor, yani kasmazsanız acımaz ama acısa bile en fazla 2 dakik
Sağol canim cevabin için akıntı olmayinca tutmadi diye düşünüyorum nedenseAsilamadan sonraki 3 4 gün hiç yoktu. sonraki 3 4 gun koyu beyaz akıntı vardı. ondan sonraki 3 4 gündür yine hic akıntı yok
Ben ikinci aşılamamı yaptırdım ve ikisinde de hiç ağrı hissetmedim abartmıyorum gerçekten çok basit bir işlem, muayene olmaktan farkı yok. ikincide jel içerde topaklanma yapmıştı sadece onu temizlerken hissettim ama ağrı denemezdi ona.Aşılama yaparken ağrı oluyor mu?
Çok iyi ya canım valla içim rahatladı.Ben ikinci aşılamamı yaptırdım ve ikisinde de hiç ağrı hissetmedim abartmıyorum gerçekten çok basit bir işlem, muayene olmaktan farkı yok. ikincide jel içerde topaklanma yapmıştı sadece onu temizlerken hissettim ama ağrı denemezdi ona.
Hakkımızda hayırlısı 2gün arayla belli olcak bizim.ama ben dayanamıcam sanırım erken idrar gebelik testleri var predictor 6gün önce diye.ondan alıp yapmayı düşünüyorumEvet adet oncesi gibi ayni Kasık ağrım var
Pardon senin 11.gündü dimi filmgibi?benim yarın 7Hakkımızda hayırlısı 2gün arayla belli olcak bizim.ama ben dayanamıcam sanırım erken idrar gebelik testleri var predictor 6gün önce diye.ondan alıp yapmayı düşünüyorum
Ben ilkinde çok korkuyordum zaten vajinal muayene bile benim için kastığım ve zorlandığım bir durumdu doktor smear testi yapılırken takılan o spekulumu yerleştirdi başkada birşey hissetmedim zaten. Olay sadece o aletin içinden geçen incecik bir serum hortumu gibi birşey ve ben bile bu kadar kolay hallettiysem işlem kolaydır diyorum. Benimde ilk evlendiğim zamanlarda vajinusmus benzeri bir durumum vardı ve tedavi olmuştum ağrı eşiğim ona bağlı düşüktür.Çok iyi ya canım valla içim rahatladı.
Benden birgün sonra olmussunuz sizde .belirtiler aynı ama gögüs agrım kafamı karıstırıyor yürürken bile acıyo bazen. Adet belirtilerimin birebir aynısını yaşıyorum ama biraz erkenBende 15 martta aşılama oldum kasık ağrım arada oluyor akıntımda var crinone jel kullanıyorum sabahları göğüslerde de az ağrım var ama gaz çok var
Bu belirtiler ovitrel iğnenin olsa gerek genelde ovitrelin üzerine bir hafta etkisi sürüyormuş.Benden birgün sonra olmussunuz sizde .belirtiler aynı ama gögüs agrım kafamı karıstırıyor yürürken bile acıyo bazen. Adet belirtilerimin birebir aynısını yaşıyorum ama biraz erken
Hakkımızda hayırlısı 2gün arayla belli olcak bizim.ama ben dayanamıcam sanırım erken idrar gebelik testleri var predictor 6gün önce diye.ondan alıp yapmayı düşünüyorum
Benim doktorum 16.gün istedi ama ben dayanamam gibi geliyo.unutayım diyorum ama olmuyo eğilirken bile aklıma geliyo aman diyorum kendi kendime :) sizin bişi kalmamış.güzel haberlerinizi bekliyorum8 martta oldu benim aşılamam. 14.gun istedi kan tahlilimi. Bazi dktorlar 12.gun istiyormus. Valla öleceğim beklerken. Zaman gecmiyor çöktüm resmen
Benim doktorumda 16. gün istedi ama ben de dayanamam daha 4. günden idrar testine başladımBenim doktorum 16.gün istedi ama ben dayanamam gibi geliyo.unutayım diyorum ama olmuyo eğilirken bile aklıma geliyo aman diyorum kendi kendime :) sizin bişi kalmamış.güzel haberlerinizi bekliyorum
Benim doktorumda 16. gün istedi ama ben de dayanamam daha 4. günden idrar testine başladım
Etkisi geçmiş anlaşılan çünkü tek çizgi çıktı.Catlatma ignesi olduysaniz 4.gün onun etkisiyle pozitif çıkabilir
BEN ERKEN idrar gebelik testleri var predictor 6gün öncesine kadar sonuç veriyor ondan alıcam :)Etkisi geçmiş anlaşılan çünkü tek çizgi çıktı.
Sizin probleminiz neydi ve sperm sayınız kaçtı nevesta ?Etkisi geçmiş anlaşılan çünkü tek çizgi çıktı.
Bizim hiçbir sorun yok tek sorun ben 36 yaşındayım yani aşılama yada tüp bebek yaptırmamın tek sebebi benim yaşım, eşimin 40 milyon civarıydı en son sperm sayısı doktor çok iyi dedi ama detaylı bakmadım.Sizin probleminiz neydi ve sperm sayınız kaçtı nevesta ?
Oncelikle 1 yıl duzenli denemeye rağmen cocugunuzun olmamasi gerekiyor. Bunun sebebi araştırılıyor. Sperm sayisi mi yetersiz, yumusta gelisimi mi iyi degil vs. Sebep her ne ise tedavi ediliyor. Sonra ilac vrya igneyle yumurtalar olgunlastiriliyor,bu asamada duzenli olarak doktora gidip yumurtalarin buyumesi ultrasonla gozleniyor. Sonrasinda catlatma iğnesi yapilarak yaklaşık 36 saat sonra aşılama işlemi yapılıyor. İşlemde de spekulum denen muayeneye yardimci alet takilip, ayni gun hastanede esinizin verdigi sperm incecik bir serum kablosuyla yumurtalariniza en yakin yere birakiliyor. Ihtimali artirmak icin o hafta sık sık iliski oneriliyor ve yaklaşık 14 gun sonra kan tahliliyle hamile olup olmadiginiz ogreniliyorKızlar biri anlatıversin lütfen aşılama nasıl yapılıyo?