İnşallah bitanem :) birbirimize müjdeleyelim inşllahCooook daha fazlasını defalarca vajinismus tedavisine harcadım ama elime hic bişey geçmedi. İnşallah aşılama olumlu sonuclanir da en azından evlat sahibi olurum
Ben iyice kafayı çizdim sabah akşam test yapıyorum ama ilkinde de böyle yapıyordum ikinci çizgiyi hiç görmemiştim. Şimdi ikinci çizginin varlığı belli en azından iğnenin 8. Günü ama ilk aşılamam da hiç yoktu şimdi var gibi.Ben hiçbişey yapmıyorum , testler duruyo hiç yapmadım daha reglimden bu yana, ya bilmiyorum içimden gelmio
sen yine de 12. günde de yap kan testini, ben 15. günde bile tekrar yapmıştım yani doktorlarda öyle diyor çünkü ümidin olsun içinde, inşallah yükselir değerin.Merhaba kizlar bende asilmanin 9. Gununde test yaptim silik de olsa cikti. Heyecanlandm tabi kan testi yaptim dun 1.43 çıktı yani negatif oradaki kadin da demis ki normalde 1.20 cikmasi gerek iki gun sonra tekrarlayın. Benim hic umudum yok ya. Cok morelsizim
Çok olumlu o zmN desene. Çok sevindim canım, olcak inş bekliyorum haberleriniBen iyice kafayı çizdim sabah akşam test yapıyorum ama ilkinde de böyle yapıyordum ikinci çizgiyi hiç görmemiştim. Şimdi ikinci çizginin varlığı belli en azından iğnenin 8. Günü ama ilk aşılamam da hiç yoktu şimdi var gibi.
Benimde aşılamadan sonra akıntım olmuştu ilk 4 gün oldu ama bugün 7. gündeyim artık bugün kesildi hiç akıntı olmadı bugün, halen kasık ağrımda oluyor bu arada sende var mı ağrı?Kızlar ya aşılamadan sonraki gün akıntınız oldu mu? Ben hiç bu kadar akıntım oldugunu bilmem ama bugün acayip akıntım var sümüksü şeffaf böyle. Dün 11 de yapıldı aşılamam
Akıntı olaylarına hiç takılma. Üşütmüşte olabilirsin. Çok anlam verme yani akıntıya canımKızlar ya aşılamadan sonraki gün akıntınız oldu mu? Ben hiç bu kadar akıntım oldugunu bilmem ama bugün acayip akıntım var sümüksü şeffaf böyle. Dün 11 de yapıldı aşılamam
İnşallah canım zaten takipteyim her gün iki kez test yapıyorumÇok olumlu o zmN desene. Çok sevindim canım, olcak inş bekliyorum haberlerini
İnşallah canım zaten takipteyim her gün iki kez test yapıyorumya tutarsa diye bekliyorum işte...
Bu kadar takmamın sebebi doktor 2. aşılama için bu son dedi, bundan sonra tüp bebek deneyeceğiz dedi bende yaşta var aşılamayı hiçbir doktor yapmak istemiyor zaten o yüzden istesem de yapmaz diye korkuyorum, yoksa bana sorsa 4 kez deneyelim derdimO kadar da kafayı bozma testle yahuben aşılamanın 11.günü regl olmuştum haha hiç aklımdan çıkmıyo ya çok düşündüm erken oldum , düşünme keyfine bak
Benim şimdilik sadece bel agrım var. Öyle kasıkta pek bişey yok ama hafif hafif şişlik hissetmeye başlıyorumBenimde aşılamadan sonra akıntım olmuştu ilk 4 gün oldu ama bugün 7. gündeyim artık bugün kesildi hiç akıntı olmadı bugün, halen kasık ağrımda oluyor bu arada sende var mı ağrı?
canım bide kan testi yaptır inşallah tutunmuştur bebişin sanaBen iyice kafayı çizdim sabah akşam test yapıyorum ama ilkinde de böyle yapıyordum ikinci çizgiyi hiç görmemiştim. Şimdi ikinci çizginin varlığı belli en azından iğnenin 8. Günü ama ilk aşılamam da hiç yoktu şimdi var gibi.
anım hatırlarsan frendly diye bi arkadaşımız vardı oda 8.gün yaptırmıştı negatifti 14.gün hamile çıkmıştıMerhaba kizlar bende asilmanin 9. Gununde test yaptim silik de olsa cikti. Heyecanlandm tabi kan testi yaptim dun 1.43 çıktı yani negatif oradaki kadin da demis ki normalde 1.20 cikmasi gerek iki gun sonra tekrarlayın. Benim hic umudum yok ya. Cok morelsizim
@nevesta81 inşallah bu sefer gelmiştir bebeğin cnm hayırlı haberler inşallahİnşallah canım zaten takipteyim her gün iki kez test yapıyorumya tutarsa diye bekliyorum işte...
emin değilim ama üroloji dir herhaldeKızlar acil yardım sperm az olunca hangi bölüme gidiliyor ilac takviyesi icin
TM bilmiyomusun cnm ya eşimin sperm sayısı biraz azmis doktor ilaç takviyesi görsün dediemin değilim ama üroloji dir herhalde