- 17 Mart 2017
- 223
- 89
- 33
Bende bugün kontrole gittim. Ultrasonla baktı doktor yumurtanın gelişimi iyiymiş. İğneye devam edip perşembe tekrar gideceğim.Ben ilkinde çok korkuyordum zaten vajinal muayene bile benim için kastığım ve zorlandığım bir durumdu doktor smear testi yapılırken takılan o spekulumu yerleştirdi başkada birşey hissetmedim zaten. Olay sadece o aletin içinden geçen incecik bir serum hortumu gibi birşey ve ben bile bu kadar kolay hallettiysem işlem kolaydır diyorum. Benimde ilk evlendiğim zamanlarda vajinusmus benzeri bir durumum vardı ve tedavi olmuştum ağrı eşiğim ona bağlı düşüktür.
Kaç mm olmuş yumurta boyutu söyledi mi?Bende bugün kontrole gittim. Ultrasonla baktı doktor yumurtanın gelişimi iyiymiş. İğneye devam edip perşembe tekrar gideceğim.
Mm söylemedi galiba.ama yumurtalar güzel büyüyor tedaviye cevap vermiş yumurtalar öyle dedi doktor.Kaç mm olmuş yumurta boyutu söyledi mi?
Anladım canım büyüsünler o zaman sen iğneye devam et bakalım perşembe anlaşılır ne zaman yapacağı.Mm söylemedi galiba.ama yumurtalar güzel büyüyor tedaviye cevap vermiş yumurtalar öyle dedi doktor.
İnşl canım uğraşlarımızın sonucunu rabbimin izniyle alırızAnladım canım büyüsünler o zaman sen iğneye devam et bakalım perşembe anlaşılır ne zaman yapacağı.
hayırlı olsun canım bnimde çarsamba günü aşılamam olacakBugün 11 aşılamam yapıldıı artık beklemekten başka yapılacak bişey yok nasıl geçecek günler bilmiyorum
İnşallah hayırlısı olur canım. Rabbim yüzümüze güler inşallahhayırlı olsun canım bnimde çarsamba günü aşılamam olacak
Amin inş cnmİnşallah hayırlısı olur canım. Rabbim yüzümüze güler inşallah
Can'ım bir şey yaptığım Yok. Ovulasyon testi sipariş verdim onların gelmesini bekliyorum. Gelince takibe başlarım artık yavaştan. Sen napıyorsun
Tşk ederm canım.Oncelikle 1 yıl duzenli denemeye rağmen cocugunuzun olmamasi gerekiyor. Bunun sebebi araştırılıyor. Sperm sayisi mi yetersiz, yumusta gelisimi mi iyi degil vs. Sebep her ne ise tedavi ediliyor. Sonra ilac vrya igneyle yumurtalar olgunlastiriliyor,bu asamada duzenli olarak doktora gidip yumurtalarin buyumesi ultrasonla gozleniyor. Sonrasinda catlatma iğnesi yapilarak yaklaşık 36 saat sonra aşılama işlemi yapılıyor. İşlemde de spekulum denen muayeneye yardimci alet takilip, ayni gun hastanede esinizin verdigi sperm incecik bir serum kablosuyla yumurtalariniza en yakin yere birakiliyor. Ihtimali artirmak icin o hafta sık sık iliski oneriliyor ve yaklaşık 14 gun sonra kan tahliliyle hamile olup olmadiginiz ogreniliyor
Tşk ederm canım.
Bnde 3yıldır istiyorum. 3ay klomen ve çatlatma iğnesi kullandım şimdi aşılamaya geçilecek. Önceliklr hsg istedi benden. Adet olcam adeti bekliyorum. Ondan snrada aşılama yapılcak. O kdar güzek anlatmışsın ki sarılmak istedim şuan sana :) acımuyo mu ve ne kadar sürüyo bu işlem?
Eşimin snçları 41.000 çıkmıştı yani çok çokkk iyi. Ama benim polikistik overim ve kilom var. Yaşm 22.. Bidr ne kadara yaptırdnz aşılamaEvet rahim filmi de istiyorlar, ben çektirmemistim. Siz kac yasindasiniz ve esinize sperm tahlili yapildi mi? İşlem 2 dakika ve kendinizi sikmazsaniz acimaz, muayene gibi sadece spekulum takiliyor. Insallah guzel sonuclar alirsiniz
Eşimin snçları 41.000 çıkmıştı yani çok çokkk iyi. Ama benim polikistik overim ve kilom var. Yaşm 22.. Bidr ne kadara yaptırdnz aşılama
Benim aşılama 515 sperm yıkama 330 tuttu ilaç aynı zaten.Asilama 560 ve o gun yapilan sperm yikama işlemi 100 tl. Ben gonalf ve ovitrelle kullandim 395 liraydi onlar da. Ama herkesin ilacı farkli olabilir
Ben hiçbişey yapmıyorum , testler duruyo hiç yapmadım daha reglimden bu yana, ya bilmiyorum içimden gelmioCan'ım bir şey yaptığım Yok. Ovulasyon testi sipariş verdim onların gelmesini bekliyorum. Gelince takibe başlarım artık yavaştan. Sen napıyorsun
Uf uf paraya bak. ALLAH hepimizi sevindisin inşallahAsilama 560 ve o gun yapilan sperm yikama işlemi 100 tl. Ben gonalf ve ovitrelle kullandim 395 liraydi onlar da. Ama herkesin ilacı farkli olabilir
Uf uf paraya bak. ALLAH hepimizi sevindisin inşallah