arkadaşlar bugün benim aşılamamdan sonraki 14. günüm. idrar testi yapsam fikir verir mi?Bat:29 Mart
Sağlık ocağı ücretsiz kan testi yapiyor. Orda yaptir.kesin sonuc al bence.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar bugün benim aşılamamdan sonraki 14. günüm. idrar testi yapsam fikir verir mi?Bat:29 Mart
Sağlık ocağı ücretsiz kan testi yapiyor. Orda yaptir.kesin sonuc al bence.
kesin kararlıyım yarın sabah kan vermeye gideceğim :18: ama çok karamsarım
Cnm benim esimde de ayni sorunlar var. Ilk asilamada % 10 du hizli hareketlilik. Sonra saraçoğlu nun keciboynuzu kurunu yaptım. Ikinci asilama da % 33 e cikti. Simdi 3.asilama olcak persembe.merak ediyorum yukselmistir ins. Denemen de fayda var.bir de ben üniversite hastanesinde yaptiriyorim 2 igneli asilamadan sonra tupe geçiyor lar. Ben bilmediğim den ilk 2 asilama yi klomen le yaptirdim ozelde. Simdi ignelide ilk.bu tutmazsa 1 igneli daha olcam.sonra tupe gecicem. Sana klomenle mi yapti aşılama yi? Bunlari sor. Ben ilk aşılama da igneli nedir bilmiyodum.insan yasadikca ogreniyor. Bileydim klomenlileri hic yaptirmaz dim. Bu ay tup denerdim. Bir de bicok kisi pko luyum yazı yo. Bu da bizim basimizda olmadigi icin bilmiyoruz.sakincasi yoksa pko ne demek? Hamilelige engel mi?
Arkadaslar bu ay asilamayla kimler hamile kaldi? Kacinci aşılama lariydi ? Yazin umut olun bizlere..
Benim bildigim zeyneppmehmett var.
Bir de cirkin.
Mart da 2 hamisimiz mi oldu? Artiran yok mu :)))) ben de perşembe aşılama olcam.ins.sayiyi artirmaya yardimci olurum.
meraba arkadaşlar ben geçen sene2012 aralık ayında 3 ay klomen ovıtrelle kullandım ama hamile kalamadım.2013 kasımda ilk aşılamamı yaptırdım ama maalesef oda tutmadı....aralık ayında babam rahatsızlandı hastaneye yatırdık ocak ayındada vefat etti babam mecburen ara verdim 3 ay ve 2. aşılamamı bu ayın 20 sinde yaptırdım ama hiç bir belirtim yok sanki buda olmadı gibi salı günü yaptırıcam test bakalım sonuç ne çıkıcak allah herkesin gönlüne göre versin inş...
canım öncelikle başın sağolsun bende babamı kaybettim hemde küçük yaşta seni anlayabiliyorum allah sabır versin.
gönlünü ferah tut inşallah hayırlısıyla bu kez tutar evladın olur
Bnimde 2. Aşılamam bugunle beraber 6 gün oldu inş tutmuştur ya nolur kızlar dualarınızı eksik etmeyin
Ben 3 ay klomen kullandım normal takiple baktı sadece hiç büyüme olmadı.3 kez iğneli aşılama oldum ben de.Yumurtalarımın çok dirençli olduğunu iğneyle zor büyüdüğünü söyledi doktorlar canım.
kızlar iyi akşamlar allah hepimeze hayırlı evlat nasipetsin inş. 2 yıldır benimde olmuyor dün akşam çatlatma iğnesi oldum yarın aşılamam yapılacak lütfen deneyimlerinizi ve desteklerinizi esirgemeyin :))) umudum var bi yanda bi yandanda korkuyorum :))
benimde bugün 6,günüm canımm inşşş tutmuştur ikimizinde ve herkesinde sende dualrını eksik etme....
meraba arkadaşlar ben geçen sene2012 aralık ayında 3 ay klomen ovıtrelle kullandım ama hamile kalamadım.2013 kasımda ilk aşılamamı yaptırdım ama maalesef oda tutmadı....aralık ayında babam rahatsızlandı hastaneye yatırdık ocak ayındada vefat etti babam mecburen ara verdim 3 ay ve 2. aşılamamı bu ayın 20 sinde yaptırdım ama hiç bir belirtim yok sanki buda olmadı gibi salı günü yaptırıcam test bakalım sonuç ne çıkıcak allah herkesin gönlüne göre versin inş...
kızlar iyi akşamlar allah hepimeze hayırlı evlat nasipetsin inş. 2 yıldır benimde olmuyor dün akşam çatlatma iğnesi oldum yarın aşılamam yapılacak lütfen deneyimlerinizi ve desteklerinizi esirgemeyin :))) umudum var bi yanda bi yandanda korkuyorum :))
Ben 3 ay klomen kullandım normal takiple baktı sadece hiç büyüme olmadı.3 kez iğneli aşılama oldum ben de.Yumurtalarımın çok dirençli olduğunu iğneyle zor büyüdüğünü söyledi doktorlar canım.
Eylül seni baska topiklerde goruyorum cnm. Asilama gelismelerini mutlaka paylas burda da cnm. Benim bu perşembe igneli asilama m var. Sen aşılama yi nasıl yaptircan? Igneli yaptirsaydin?
Senindemi 2. Aşılaman ????
Cnm bni muayene etmedi çünkü 24 ü gece 12 de vuruldum işnemi 26 sı öğle 12 de aşılamamı yaptı. Yani tam 36. Saatte aşılamam olmuştu. Zaten yumurtalar yeni çatlamaya baslıyor
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Cnm öncelikle basin sagolsun. Asilaman hayirli olsun. Inşallah güzel sonuclar alirsin.