Aşılama aşılama ile hamile kalanlar bekleyenler buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ikimizde 25 yaşındayız aslında bikaç aydır korunmuyorz ama sperm sayısının azlığı korkutuyor beni bosuna vakit kaybetmeyelm diye bir an önce olsn istyorm ama dün smear testide yaptı doktor acı eşğim çok düşük olduğundan zor dayandm aşılamada bnm için böyle zor gecerse diye endişelenyrm biras da bu yüzden korkumdan ötürü kararszm inş doğal yolla hamile kalırız hepimz üroloji varikosel için ultrason çekti eşime geçen yıl yaptrdiğinda varikosel çıkmamıştı ama jinekolog çıksa da ameliyet olma aşılama yapıcm ben diyor sayımız 25 milyn

Asilama dan hic korkma. Benim canim tatlidir. Ama bişey anlamiyorsun. Bence dene.

Cnm ben de dun aksam catlatma ignesi vuruldum. Yarin aşılama m var :)) birlikte gun sayariz artik. aşılama dan hic korkma. Hic bisey anlamiyon. Benim 3.asilamam .. hakkımızda hayırlısı. ..

aşılamam yapıldı sen ne durumdasın ? inşallah beraber seviniriz canımmm benim beni 1 saatte yatırdı öyle gönderdi yarın akşam ilişkiyr gir destek olur dedii şimdi evde yatıyorum kociş yemek yedirdi gitti :))) :KK39:

aşılama yaptırmak için doktora gittiğimizde hormon değerlerine tekrar bakması gerekiyor mu? ben gittim adetin ikinci günü ultrasonda baktı herşey normal dedi üç gündür iğne oluyorum yarın kontrole gidicem acaba desemmiki doktora : değerlerime bi bakın diye ??

aşılamam yapıldı sen ne durumdasın ? inşallah beraber seviniriz canımmm benim beni 1 saatte yatırdı öyle gönderdi yarın akşam ilişkiyr gir destek olur dedii şimdi evde yatıyorum kociş yemek yedirdi gitti :))) :KK39:

Cnm benim de 11 gibi oldu. Geldim .benim de annem yemegimi verdi gitti. Ben de yatiyorum. 3-4 gun yatcam. Ewet yarin iliskiye girilcek. Hatta bana 1 hafta boyunca bigun durun bi gun iliskiye girin dedi. Sizde yapin istersen.

Cnm benim de 11 gibi oldu. Geldim .benim de annem yemegimi verdi gitti. Ben de yatiyorum. 3-4 gun yatcam. Ewet yarin iliskiye girilcek. Hatta bana 1 hafta boyunca bigun durun bi gun iliskiye girin dedi. Sizde yapin istersen.

ayyyy bu kadar olur tamam bende öle yapçamm :))

kızlar iyi akşamlar allah hepimeze hayırlı evlat nasipetsin inş. 2 yıldır benimde olmuyor dün akşam çatlatma iğnesi oldum yarın aşılamam yapılacak lütfen deneyimlerinizi ve desteklerinizi esirgemeyin :))) umudum var bi yanda bi yandanda korkuyorum :)) :KK43:

hakkında hayırlısı olsun inşallah bizimle paylaş gidişatı aşılamadan sonra imkanın varsa bikaç gün yat dinlen

arkadaşlar mrb dün ovulasyon takibi için muayeneye gittik yumutalarmdan biri 14 ml olmuş:) ancak eşimdeki sperm sayısı sınırlarda doktor aşılamadan yana ama bu sayılarla doğal yoldan hamile kalanlarda var beklemeli mi yoksa aşılama mı yapmalıyız çok kararszm:KK43:

kaçıncı günündü canım 14 mm olduğunda

Bugün için izin alamadım sabah toplantım vardı. İzin alamayacağım için tüm cesaretimi topladım ve idrar testi yaptın dün akşam. Tek çizgi çıktı. Benim kafam biraz karıştı bugün kaçıncı gün ne zaman adet olmam lazım diye. aşağıda iğne ve aşılama tarihlerimi yazdım bana yorumlarınızla yardımcı oun lütfen.

12.03.2014 saat 15:30 çatlatma iğnesi
13.03.2014 12:00 aşılama
son adet tarihim:01.03.2013

Ben hep 28 gün sonra adet olduğum için bu ay 29 unda olacakmışım gibi düşünüyordum ama Forumlardada iğneden sonra 14 ve 15.günde adet olmak gerektiği yazıyor. eğer öyleyse dün, iğneyi olduğum günü saymazsak bugün 15. gün oluyor ama idrar testi dün negatif sonuç verdi. ben aşılamadan sonra progestan kullanmaya başladım. Progestan adet gecikmesi yapar mı acaba? bir türlü gidemiyorum tahlil için hastaneye. ve 1 haftadır devam eden ara ara adet sancısı oldu halada heran olacakmışım gibi devam ediyor.

Ben doğrumu hesaplıyorum bugün benim kaçıncı günüm adetim geciktimi geciktiyse idrarda neden çıkmadı.

1 marta olmuşsun daha 27 günün yani gecikmiş sayılmaz aslında ama yinede emin olmak için kan testi yaptır aklında kalmasınn

hakkında hayırlısı olsun inşallah bizimle paylaş gidişatı aşılamadan sonra imkanın varsa bikaç gün yat dinlen

sağol yarenimmm 3 gün hep yatıcam inşallah hergün yazıcam buraya beraber geçirelim bu süreci sen neler yapıyosun bebek için varmı bişiler :))
:) :KK52:

Son düzenleme:
sağol yarenimmm 3 gün hep yatıcam inşallah hergün yazıcam buraya beraber geçirelim bu süreci sen neler yapıyosun bebek için varmı bişiler :))
:) :KK52:

yok canım belki okumuışsundur bende 4 yılı geçti işstiyrum önceleri rahimin bir tarafı daha küçük dediler ama hamile kalmaya engel değil hamilelik olur ise rahim dikilebilir dediler ama bir sorun yok hamle kalmaya demelerine rağmen olmuyor.

bende 3 defa falan sadece çatlama iğnesiyle denedim daha sonrada ocak ve şubatta aşılama denedim olmadı yine 2. aşılamamda 12 gün 2.00 çıktı değerim sonra 18 gün falan adetim gecikince yaptırdım 8.54 çıktı yani artış kötüydü 2 gün daha bekleyip test yapıcaktımki gerek kalmadı adet oldum yani yine negatif sonuç.

artık aşılama yaptırmıycam haziranda tüp bebek için gidicem diyoduım ama bugun karar değiştirdim nisanda zaman uyarsa uymazsa mayısta gitmeden önce iğneli aşılama deniycem bende bilmiyorum olur olmaz sürekli dua ediyıorum allahtan herşey bakalım

yok canım belki okumuışsundur bende 4 yılı geçti işstiyrum önceleri rahimin bir tarafı daha küçük dediler ama hamile kalmaya engel değil hamilelik olur ise rahim dikilebilir dediler ama bir sorun yok hamle kalmaya demelerine rağmen olmuyor.

bende 3 defa falan sadece çatlama iğnesiyle denedim daha sonrada ocak ve şubatta aşılama denedim olmadı yine 2. aşılamamda 12 gün 2.00 çıktı değerim sonra 18 gün falan adetim gecikince yaptırdım 8.54 çıktı yani artış kötüydü 2 gün daha bekleyip test yapıcaktımki gerek kalmadı adet oldum yani yine negatif sonuç.

artık aşılama yaptırmıycam haziranda tüp bebek için gidicem diyoduım ama bugun karar değiştirdim nisanda zaman uyarsa uymazsa mayısta gitmeden önce iğneli aşılama deniycem bende bilmiyorum olur olmaz sürekli dua ediyıorum allahtan herşey bakalım

inş birbirimize dua edelim canım 41 yasin okuyalım birde nali şerif var hikmeti çok netten oku derim arkadaşım pahalı da değil ben inşallah almak istiyorum aşılamada ben fakültede yaptırdımm çatlatma iğnesi dışında başka para vermedik yıkamada dahil biz rabbimden isteyelim hayırlısıyla versin kucağımıza ol der oluverir

inş birbirimize dua edelim canım 41 yasin okuyalım birde nali şerif var hikmeti çok netten oku derim arkadaşım pahalı da değil ben inşallah almak istiyorum aşılamada ben fakültede yaptırdımm çatlatma iğnesi dışında başka para vermedik yıkamada dahil biz rabbimden isteyelim hayırlısıyla versin kucağımıza ol der oluverir

ggggg.png

(Resimdeki Delikler Parmaklarin Arasindan Gecen Baglarin Deliğidir.)

Bu Mübarek Nal-i Şerifin Faydaları Havas Ve Esrarı

Eve asıldığında Allah’ın izniyle o ev yanmaz, korunur ve bereketlenir. iş yerlerine asılırsa alışverişi ve bereketi artar, soyulmaz ve yangından emin olur.

Pazubend yapilarak sağ kola masgot olarak da boyna takılırsa, kişiyi zalim zulmünden, düşman şerrinden, hasetçi gözünden ve azgın şeytanlardan korur. Ona sihir, büyü ve nazar tesir etmez. Halk içinde makbul ve sözü geçerli olup muhakkak Peygamber Efendimiz sallallâhu aleyhi ve sellem’i rüyasinda görüp kabr-i şerîflerini ziyaret eder.

Dogum sıkıntısı ceken kadinlarin doğum esnasinda sag avuclarina verilirse, sıkıntısız, eziyetsiz ve kolaylikla doğum yaparlar.
Bu mubârek şeklin bulundurulduğu ordu mağlup olmaz.

Görülmesi gereken zor işi, sıkıntısı ve hastalığı olup da Peygamber Efendimiz sallallâhu aleyhi ve sellem ile tevessül eden kimsenin bu hâcetleri görülür.

Kastallani (rahimehullah) ın el mevahibül-Ledünniyye isimli eşsiz eserinde, bu na’lii şerifin resminin ve misalinin bereket ile ilgili tecrübe edilen faydalar şöyle sıralanmıştır.
a) Her kim,kendisinden bereketlenmek niyeti ile ,bu nal-i şerifin resmini yanında bulundurursa,
1- Azgınların saldırısından,
2- Düşmanların galibiyetinden,
3- Azgın şeytanların şerrinden,
4- Her kıskanç kişinin nazarından emin olur.
b) Hamile kadın onu sağ elinde bulundursa,ALLAH-u Teala’nın yardımı ile doğumu kolay olur.
c) Sihir ve büyüler bunu taşıyana tesir etmez.
d) Bunu tasımaya devam eden kişi bütün insanlar tarafından tam bir kabul görür.
e) Rasulullah (sallallahu aleyhi ve sellem) in kabrini ziyaret etmek mutlaka nasib olur.
f) Rasulullah (sallallahu aleyhi ve sellem) i rüyasında görür.
g) Onu tasıyan ordu bozguna uğramaz.
ı) Bulundugu gemi batmaz.
j) Bulundugu ev yanmaz.
k) İçinde bulundugu eşya çalınmaz.
l) Sahibinin hürmetine ne istense ,yapılan dua reddolmaz.
m)Sahibi ile hangi darlıkta tevessül edilse mutlaka o sıkıntı kalkar.
n) Sahibi ile hangi hastalıkta meded istense mutlaka şifa gelir.

Ancak bütün bu sayılanların gerçekleşmesi kuvvetli iman şartına (Resulullah Efendimizin bu mucizesine şüphesiz inanmaya) Bağlıdır.

ggggg.png

(Resimdeki Delikler Parmaklarin Arasindan Gecen Baglarin Deliğidir.)

Bu Mübarek Nal-i Şerifin Faydaları Havas Ve Esrarı

Eve asıldığında Allah’ın izniyle o ev yanmaz, korunur ve bereketlenir. iş yerlerine asılırsa alışverişi ve bereketi artar, soyulmaz ve yangından emin olur.

Pazubend yapilarak sağ kola masgot olarak da boyna takılırsa, kişiyi zalim zulmünden, düşman şerrinden, hasetçi gözünden ve azgın şeytanlardan korur. Ona sihir, büyü ve nazar tesir etmez. Halk içinde makbul ve sözü geçerli olup muhakkak Peygamber Efendimiz sallallâhu aleyhi ve sellem’i rüyasinda görüp kabr-i şerîflerini ziyaret eder.

Dogum sıkıntısı ceken kadinlarin doğum esnasinda sag avuclarina verilirse, sıkıntısız, eziyetsiz ve kolaylikla doğum yaparlar.
Bu mubârek şeklin bulundurulduğu ordu mağlup olmaz.

Görülmesi gereken zor işi, sıkıntısı ve hastalığı olup da Peygamber Efendimiz sallallâhu aleyhi ve sellem ile tevessül eden kimsenin bu hâcetleri görülür.

Kastallani (rahimehullah) ın el mevahibül-Ledünniyye isimli eşsiz eserinde, bu na’lii şerifin resminin ve misalinin bereket ile ilgili tecrübe edilen faydalar şöyle sıralanmıştır.
a) Her kim,kendisinden bereketlenmek niyeti ile ,bu nal-i şerifin resmini yanında bulundurursa,
1- Azgınların saldırısından,
2- Düşmanların galibiyetinden,
3- Azgın şeytanların şerrinden,
4- Her kıskanç kişinin nazarından emin olur.
b) Hamile kadın onu sağ elinde bulundursa,ALLAH-u Teala’nın yardımı ile doğumu kolay olur.
c) Sihir ve büyüler bunu taşıyana tesir etmez.
d) Bunu tasımaya devam eden kişi bütün insanlar tarafından tam bir kabul görür.
e) Rasulullah (sallallahu aleyhi ve sellem) in kabrini ziyaret etmek mutlaka nasib olur.
f) Rasulullah (sallallahu aleyhi ve sellem) i rüyasında görür.
g) Onu tasıyan ordu bozguna uğramaz.
ı) Bulundugu gemi batmaz.
j) Bulundugu ev yanmaz.
k) İçinde bulundugu eşya çalınmaz.
l) Sahibinin hürmetine ne istense ,yapılan dua reddolmaz.
m)Sahibi ile hangi darlıkta tevessül edilse mutlaka o sıkıntı kalkar.
n) Sahibi ile hangi hastalıkta meded istense mutlaka şifa gelir.

Ancak bütün bu sayılanların gerçekleşmesi kuvvetli iman şartına (Resulullah Efendimizin bu mucizesine şüphesiz inanmaya) Bağlıdır.

çok sağol canım yapıcak tek şeyimiz dua etmek bunlarıda okuycam sağol

Merhaba Aslıcıım,

Öncelikle aşılaman hayırlı olsun, dilerim sağlıkla bölünür, sana sıkı sıkı tutunur, sağlıkla kucağına gelir.......

Benim de bugün doktor kontrolüm vardı, gelişmeleri paylaşmak istedim. 12 tane yumurtam oluşmuş, bugün çatlatma iğnesi yapacam, cumartesi yumurta toplama işlemi (OPU) yapılacak. Sonrasında embriyonun oluşmasını bekleyeceğiz, 3. gün ya da 5. gün transfer gerçekleşecek. 5. gün embriyosunun tutma ihtimali daha yüksekmiş, umarım embriyolarım kaliteli olur da 5. güne gider....Dondurma işlemini doktoruma sordum, bunu şimdiden söylemek imkansız dedi, oluşan embriyoların kalitesi bunu belirleyecekmiş. Tutmazsa 2. denemeye ne zaman başlarız dedim, şeytanı çağırma şimdiden negatif psikolojiden kurtul dedi :))) Ben de ben olumsuz düşünmüyorum ikizlerim olacak dedim :). Ama ekledi sonra hem maddi hem manevi yönden kişinin kendini daha hazır hissetmesi için bir kaç ay beklemelerini öneriyoruz dedi. Anlayacağın sana kalmış ardı ardına yapmak, ama dediğim gibi kendine bu kadar yüklenme canım. Gerçekten tüp bebek işlemleri aşılamadan daha ağır.....Ben aşılamada 6 günde 100er birim hormon alırken tüp bebekte 9 gün boyunca 225er birim hormon aldım, çatlatma engelleyen iğneleri saymıyorum bile....yumurta toplama işlemi genel anestezi ile yapılacak mesela...bir sürü işlemler işte...

Bu arada maliyetle ilgili de biraz bilgi vereyim...Tüp bebek raporumu çıkardılar, iğnelere ve diğer yan ilaçlar 280 lira verdim.2000 lira hastane alacak. Bir de bugün doktorum embriyoskop diye bir cihazdan bahsetti, embriyo gelişimini izlerken bu cihazın içine koyup kamera ile takip ediliyormuş. Ve bu yöntemin fiyat farkı da 500 tl imiş. İstersen böyle takip edebiliriz istemezsen normal yolla takip ederiz dedi. Standart takipte embriyoyu dışarı çıkarıp bölünen hücre sayısını izliyorlarmış, bu cihazda da dışarı çıkarmaya gerek kalmıyormuş ve dolayısıyla sıcaklık farkından etkilenmiyormuş...Embriyoskopta takip ederlerse toplamda 3000 liraya mal olacak. Çok uzattım, inşallah bütün bunlara gerek kalmaz, benden önce hamilelik haberini versin bize canım.....

X