Sağol Allah razı olsun ben pko luyum , eşim de hızlı hareketli %5 bide morfoloji bozuktu.Doktor baştan söyledi olmıcağını ama yapcak bişey yok eğer tüp bebekten yararlanmak istiyorsan 3 aşılama mecbur dedi.Hakkımız da hayırlısı.
Cnm benim esimde de ayni sorunlar var. Ilk asilamada % 10 du hizli hareketlilik. Sonra saraçoğlu nun keciboynuzu kurunu yaptım. Ikinci asilama da % 33 e cikti. Simdi 3.asilama olcak persembe.merak ediyorum yukselmistir ins. Denemen de fayda var.bir de ben üniversite hastanesinde yaptiriyorim 2 igneli asilamadan sonra tupe geçiyor lar. Ben bilmediğim den ilk 2 asilama yi klomen le yaptirdim ozelde. Simdi ignelide ilk.bu tutmazsa 1 igneli daha olcam.sonra tupe gecicem. Sana klomenle mi yapti aşılama yi? Bunlari sor. Ben ilk aşılama da igneli nedir bilmiyodum.insan yasadikca ogreniyor. Bileydim klomenlileri hic yaptirmaz dim. Bu ay tup denerdim. Bir de bicok kisi pko luyum yazı yo. Bu da bizim basimizda olmadigi icin bilmiyoruz.sakincasi yoksa pko ne demek? Hamilelige engel mi?