Evet canim 2. AsilamamSenindemi 2. Aşılaman ????
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canim 2. AsilamamSenindemi 2. Aşılaman ????
23 ocakta ilk asılamam oldum negatif sonucc
tatlım naber bizim topiğe uğramaz oldun nasılsın bitanem?
var mı gelişmeler? aşılama? tüp bebek çalışmaları falan?
yok canım asılama yıkımından sonra dua,sabır ve zamana bıraktım .. sen naptın
bende bu ay doktora başladım.. şimdiye kadar normal yolla deniyorduk hep. aslında aşılama niyetiyle başladım takibe. ama neden bilmiyorum ama vazgeçtim. bu ay sadece çatlatma iğnesiyle deneyeceğiz bakalım... 21 martta çatlatma iğnesi vuruldu ve gün aşırı ilişki oldu.. hayırlı bakalım..
bugün sağlık ocağında kan testi verdim çıkar mı ki acep varsa?
Allah hayırlısından nasip etsin insallah canım,evlat hasretiyle yanmak ne zormuşşş çıkar cnm
amin canım benim öpüldün kocaman
arada gir ama artık moral oluruz birbirimize tatlım
giriyorum aslında hergün burdayım.cnm kendi topiğimdeyim baya kalabalık
Bende öptüm cnm görüşürüz dilerim anne oluruz,dua eder,dua beklerimm
Her zaman canım benim... Dua tek silahımız...
topiğin neresi senin bende takılayım arada
Sonucu mutlaka paylas cnm.
Pko yumurtaların direnc gosterip zor buyumesi mi demek?
Bugün için izin alamadım sabah toplantım vardı. İzin alamayacağım için tüm cesaretimi topladım ve idrar testi yaptın dün akşam. Tek çizgi çıktı. Benim kafam biraz karıştı bugün kaçıncı gün ne zaman adet olmam lazım diye. aşağıda iğne ve aşılama tarihlerimi yazdım bana yorumlarınızla yardımcı oun lütfen.
12.03.2014 saat 15:30 çatlatma iğnesi
13.03.2014 12:00 aşılama
son adet tarihim:01.03.2013
Ben hep 28 gün sonra adet olduğum için bu ay 29 unda olacakmışım gibi düşünüyordum ama Forumlardada iğneden sonra 14 ve 15.günde adet olmak gerektiği yazıyor. eğer öyleyse dün, iğneyi olduğum günü saymazsak bugün 15. gün oluyor ama idrar testi dün negatif sonuç verdi. ben aşılamadan sonra progestan kullanmaya başladım. Progestan adet gecikmesi yapar mı acaba? bir türlü gidemiyorum tahlil için hastaneye. ve 1 haftadır devam eden ara ara adet sancısı oldu halada heran olacakmışım gibi devam ediyor.
Ben doğrumu hesaplıyorum bugün benim kaçıncı günüm adetim geciktimi geciktiyse idrarda neden çıkmadı.
Bugün için izin alamadım sabah toplantım vardı. İzin alamayacağım için tüm cesaretimi topladım ve idrar testi yaptın dün akşam. Tek çizgi çıktı. Benim kafam biraz karıştı bugün kaçıncı gün ne zaman adet olmam lazım diye. aşağıda iğne ve aşılama tarihlerimi yazdım bana yorumlarınızla yardımcı oun lütfen.
12.03.2014 saat 15:30 çatlatma iğnesi
13.03.2014 12:00 aşılama
son adet tarihim:01.03.2013
Ben hep 28 gün sonra adet olduğum için bu ay 29 unda olacakmışım gibi düşünüyordum ama Forumlardada iğneden sonra 14 ve 15.günde adet olmak gerektiği yazıyor. eğer öyleyse dün, iğneyi olduğum günü saymazsak bugün 15. gün oluyor ama idrar testi dün negatif sonuç verdi. ben aşılamadan sonra progestan kullanmaya başladım. Progestan adet gecikmesi yapar mı acaba? bir türlü gidemiyorum tahlil için hastaneye. ve 1 haftadır devam eden ara ara adet sancısı oldu halada heran olacakmışım gibi devam ediyor.
Ben doğrumu hesaplıyorum bugün benim kaçıncı günüm adetim geciktimi geciktiyse idrarda neden çıkmadı.
Sen her yazana bakma canım aşılamadan 14 gün sonra kan tahliline baktırılıyor.O zaman kanda gebelik mutlaka çıkıyor ama idrarda çıkmıyo çünkü gebelik kanda çıktıktan 7 gün sonra idrara geçiyormuş.Progestan adet gecikmesi de yapabilir erken de getirebilir 3 aşılama yapıldı bana da 8 aydırda progestan kullanıyorum.
Cnm aşılamadan 15 gün sonra yaptır kan tahlili yaptır ama çümlü idrarda gününü 1 hafta gecince falan çıkıyo sonuc. Geceden bi hasaanenin aciline gisiver 1 saat snra beriyolar sonuunu
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
evet yumurtanın zor büyümesi gerek.Tüp bebek de devlet ten faydalanmak istiyorsan bunun bi sıralaması var dedi doktor.Önce klomen kullanmak zorunlu çünkü klomen le bir yumurtası gelişip hamile kalan çok kişi var.Klomen de hiç yumurta gelişmiyorsa iğneye geçilmesi zorunlu canım.2 yıldır hastaneye gidip geldiğim için biliyorum ilk klomen kullanıp aşılama yapılmış hemen yumurtaları büyümüş hamile kalmışlar
arkadaşlar mrb dün ovulasyon takibi için muayeneye gittik yumutalarmdan biri 14 ml olmuş:) ancak eşimdeki sperm sayısı sınırlarda doktor aşılamadan yana ama bu sayılarla doğal yoldan hamile kalanlarda var beklemeli mi yoksa aşılama mı yapmalıyız çok kararszm
Yasina ve sabrina bagli bence. Benim esim de varikoselden ameliyat oldu. Spermler her gecen ay iyiye gidiyo. Üroloji kendiliğinden 2-3ay sabredin olur diyor. Ama ben sabredemiyo rum. 3.asilamam oldu bugun. Asilama dan korkma dene derim ben. 2 iğneli aşılama dan sonra devletten tup bebek hakki doguyor bi de.