- 7 Mart 2013
- 96
- 17
üzme kendini canım napalım kızmet değilmiş bizlere bu ay
Ben de çok üzgünüm dün 3. aşılamam da tutmadı :-(
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
üzme kendini canım napalım kızmet değilmiş bizlere bu ay
Merhaba arkadaşlar.. Dün ilk aşılamam yapıldı..2 tane yumurtam gelişti. Biri 20 mm biri 15 mm büyüklüğündeydi.. İnşallah tutar Rabbim hepinizin yardımcısı olsun
Ben de çok üzgünüm dün 3. aşılamam da tutmadı :-(
Inşallah tutar cnm. Gelismeleri yaz. Sorun ne sizde?
kızlar aşılamamın 13. günü dua edin bana
Merhaba arkadaşlar.. Dün ilk aşılamam yapıldı..2 tane yumurtam gelişti. Biri 20 mm biri 15 mm büyüklüğündeydi.. İnşallah tutar Rabbim hepinizin yardımcısı olsun
kızlar aşılamamın 13. günü dua edin bana
allah yardımcın olsun gönlüne göre versin inşallah ne zaman yapıcaksın test
allah yardımcın olsun gönlüne göre versin inşallah ne zaman yapıcaksın test
bilmiyorum ki doktor 15. gün gel demişti ama ben gitmeyeceğim sanırım. gideceksemde sağlık ocağına gider orada baktırırım özelde her seferinde para alıyolar bir yanım git baktır diyor bir yanım bat'ı bekle gecikirse yap diyor. İlk aşılamam dı benim. Sizce ne yapmalıyım ?
ne dsem bilemedim bende 12 gün yaptırmıştım 2 çıkmıştı sonra hastalanıcam heralde negatif dedim adetim gecikti 2 gün falan sonra test yaptım 8.54 çıktı ama birgün sonra adet oldum yani bence bekle adet geçmesini sadece dikkatli ol harketlerinde falan daha dikkatli davran
haklısın ama ben o kadar yoğun çalışıyorum ki oturmam dinlenmem mümkün değil bencede dayanabilirsem bekleyeyim hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum. ilk 10 gün batmalar oldu kasıklarımda sonrasında göğüs uçlarım hassaslaştı biraz ama adet belirtisi de olabilir tabi bu durum. 3 gündürde ara ara adet sancısı gibi anlık sancılar olup geçiyor.
çok benzimiyomuş adet sancılarına yada şöyle yap varsa 12 günde zaten çıkıyomuş istersen aklında kalmasın ver bi kan
yoğun çalışıyosan eğer en azından varsa önlemini alırsın ona göre
çok benzimiyomuş adet sancılarına yada şöyle yap varsa 12 günde zaten çıkıyomuş istersen aklında kalmasın ver bi kan
yoğun çalışıyosan eğer en azından varsa önlemini alırsın ona göre
yarın gidemem ama perşembe gidip vereyim kan da rahatlayayım. Sizi de mutlaka haberdar ederim. Dua edin ama bana noluuur
Şimdilik mesaim sona erdi çıkmam lazım, eve gidip yemek yapmam lazım :) görüşürüz
Tamam cnm yazarım... Bizde sorun yok sebepsiz bizimkisi.. Sizin sorun nedir acaba?
bende asilamayla iki kere hamilelik bekledim ikiside fos cikti bosuna beklemeyin
Cnm sizde sorun nedir? Hayırlısı olsun. Negatifler yoruyor ama önümüzdeki aylar yeni umudumuz. Inşallah biz de bebis sahibi olcaz