Aşılama aşılama ile hamile kalanlar bekleyenler buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Merhaba arkadaşlar.. Dün ilk aşılamam yapıldı..2 tane yumurtam gelişti. Biri 20 mm biri 15 mm büyüklüğündeydi.. İnşallah tutar :KK24: Rabbim hepinizin yardımcısı olsun :KK24:

kızlar aşılamamın 13. günü dua edin bana :KK43:

allah yardımcın olsun gönlüne göre versin inşallah ne zaman yapıcaksın test

bilmiyorum ki doktor 15. gün gel demişti ama ben gitmeyeceğim sanırım. gideceksemde sağlık ocağına gider orada baktırırım özelde her seferinde para alıyolar :KK43: bir yanım git baktır diyor bir yanım bat'ı bekle gecikirse yap diyor. İlk aşılamam dı benim. Sizce ne yapmalıyım ?

bilmiyorum ki doktor 15. gün gel demişti ama ben gitmeyeceğim sanırım. gideceksemde sağlık ocağına gider orada baktırırım özelde her seferinde para alıyolar :KK43: bir yanım git baktır diyor bir yanım bat'ı bekle gecikirse yap diyor. İlk aşılamam dı benim. Sizce ne yapmalıyım ?

ne dsem bilemedim bende 12 gün yaptırmıştım 2 çıkmıştı sonra hastalanıcam heralde negatif dedim adetim gecikti 2 gün falan sonra test yaptım 8.54 çıktı ama birgün sonra adet oldum yani bence bekle adet geçmesini sadece dikkatli ol harketlerinde falan daha dikkatli davran

ne dsem bilemedim bende 12 gün yaptırmıştım 2 çıkmıştı sonra hastalanıcam heralde negatif dedim adetim gecikti 2 gün falan sonra test yaptım 8.54 çıktı ama birgün sonra adet oldum yani bence bekle adet geçmesini sadece dikkatli ol harketlerinde falan daha dikkatli davran

haklısın ama ben o kadar yoğun çalışıyorum ki oturmam dinlenmem mümkün değil :KK43: bencede dayanabilirsem bekleyeyim hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum. ilk 10 gün batmalar oldu kasıklarımda sonrasında göğüs uçlarım hassaslaştı biraz ama adet belirtisi de olabilir tabi bu durum. 3 gündürde ara ara adet sancısı gibi anlık sancılar olup geçiyor.

haklısın ama ben o kadar yoğun çalışıyorum ki oturmam dinlenmem mümkün değil :KK43: bencede dayanabilirsem bekleyeyim hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum. ilk 10 gün batmalar oldu kasıklarımda sonrasında göğüs uçlarım hassaslaştı biraz ama adet belirtisi de olabilir tabi bu durum. 3 gündürde ara ara adet sancısı gibi anlık sancılar olup geçiyor.

çok benzimiyomuş adet sancılarına yada şöyle yap varsa 12 günde zaten çıkıyomuş istersen aklında kalmasın ver bi kan
yoğun çalışıyosan eğer en azından varsa önlemini alırsın ona göre

çok benzimiyomuş adet sancılarına yada şöyle yap varsa 12 günde zaten çıkıyomuş istersen aklında kalmasın ver bi kan
yoğun çalışıyosan eğer en azından varsa önlemini alırsın ona göre

yarın gidemem ama perşembe gidip vereyim kan da rahatlayayım. Sizi de mutlaka haberdar ederim. Dua edin ama bana noluuur:KK43:

Şimdilik mesaim sona erdi çıkmam lazım, eve gidip yemek yapmam lazım :) görüşürüz :KK3:

yarın gidemem ama perşembe gidip vereyim kan da rahatlayayım. Sizi de mutlaka haberdar ederim. Dua edin ama bana noluuur:KK43:

Şimdilik mesaim sona erdi çıkmam lazım, eve gidip yemek yapmam lazım :) görüşürüz :KK3:

görüşürüzz canım inşallah ityi haberlerini paylaşırsın dualarım sizlerle bu arada girdiğinde yazarsın ne iş yapıyosun hangi şehirdesin

bende asilamayla iki kere hamilelik bekledim ikiside fos cikti bosuna beklemeyin

Son düzenleme:
bende asilamayla iki kere hamilelik bekledim ikiside fos cikti bosuna beklemeyin

Öyle umutsuz olma nolursunn bende senin gibi düşünüyodum ama yüce mevlam zamanı gelince getiriyor meleğinide...okadar umursamazdım ki ilk aşılamamda bu nasıl olsa tutmayacak tüp bebege gidecegiz diye düşünüyodum hiç kasmıyodum kendimi hatta beklemekten sıkılıp aşılamdan 12 gün sonra tahlil yaptırdım 1.5 cımtı deger. Dr.umun verdigi 15. Gün annemin zoruyla gidip tekrar gahlil yaptırdım 72.51 e yükseldi 3 günde tüm dünyam değişti. Şimdide katlanarak devam ediyor. Ümidini yitirme kafana takmadan baska seyler düşünerek devam et hayatına bunun cok zor oldugunu biliyorum yasamıs biri olarak. Hala saha şaka gibi kendime inanamıyorum hamile olduğuna kalp sesini duysam o zaman gercekten meleğimin içinde olduguna ik a olcam.

Fazla uzattım ama lütfen umudunu kaybetmeden kafanı zihnini rahatlatmaya çalış...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Cnm sizde sorun nedir? Hayırlısı olsun. Negatifler yoruyor ama önümüzdeki aylar yeni umudumuz. Inşallah biz de bebis sahibi olcaz :KK66:

Sağol Allah razı olsun ben pko luyum , eşim de hızlı hareketli %5 bide morfoloji bozuktu.Doktor baştan söyledi olmıcağını ama yapcak bişey yok eğer tüp bebekten yararlanmak istiyorsan 3 aşılama mecbur dedi.Hakkımız da hayırlısı.

X