Eczacıyla konuştum bitmiş olsa itemezdiniz bence dozu yapmışsınızdır dedi ama kalem olan gonal f elinde kalmamış bu sefer çözelti olandan aldım, doktorun numarasınıda almamıştım o yüzden arayamadım ve bu tedavi Allaha emanet oldu artık.
Bu arada bende de ilk evlendiğimiz 2 yıla yakın vajinusmus vardı ama ben çok erken davranıp bir psikolog yardımıyla bu durumu atlattım çok şükür inşallah sende atlatırsın sormak istediğin birşey olursa özelden de yazabilirsin, dediğin gibi bir sorun yoksa olasılık yüksek görünüyor, inşallah tedavin başarılı geçer.
yumurta gelişimini kontrol edecektir benimde cuma kontrolüm var senin gibi ve pazar başladım iğneye pazartesi yada salı ikinci aşılamam olacak inşallah.Kızlar merhaba. Geçen ay ilaçla aşılamam başarısız oldu. Dr um bu ay gonal f verdi. Pazartesi 75 başladı ve cuma günü kontrole gel dedi. Sizce devam mı edecek gonal e yoksa aşılama için mi çağırdı daha erken değil mi
Kızlar merhaba. Geçen ay ilaçla aşılamam başarısız oldu. Dr um bu ay gonal f verdi. Pazartesi 75 başladı ve cuma günü kontrole gel dedi. Sizce devam mı edecek gonal e yoksa aşılama için mi çağırdı daha erken değil mi
Ya şu süreçler hakkında bişey sorucam. Şimdi biz bu iğneleri vuruyoruz. İstenilen boyuta geldi diyelim. Sonra noluyo?Ben 16 gün gonal f vurdum sonra aşılama oldu. Tabi gelisime de bağlı,benim hızlı ve çok yumurta geliştiği için cok az doz kullandım.
16 gun gonal f vurdum, yumurta istenen buyukluge gelince doktorunuz catlatma ignesi vurmanizi söyleyecek. Catlatma ignesindem yaklasik 36 saat sonra olacak aşılama. 2 3 gun onceden haber veriyorlar asilamayi zaten, esinizin de perhizi için.
Ya şu süreçler hakkında bişey sorucam. Şimdi biz bu iğneleri vuruyoruz. İstenilen boyuta geldi diyelim. Sonra noluyo?
yarın sabah ilk idrarla şu erken teslerden yap bakalım vardır inşallah :) bende takipteyim ovu testi ama daha yakalamadım bu gün 12.gün akıntı var olsun bitsin modundayım yapsak biran öncede takip yapmasam sonucu beklerkende hiç düşünmek istemiyorum ama şuan kasılıyorum hayırlısı Allahtan
Benden 1 gün önce başlamışsın. Ben de dün başladım salı kontrolüm var. Sorun neydi ne kafar zamandır bekliyordun?merhabalar bende salı günü başladım tedaviye gonal f kullanıyorum 50 vuruyorum hergün pazartesi kontrole gideceğim hayırlı haberler alalım inşallah ilk aşılamam olacak
2 sene oldu biz evleneli evlendm evleneli istiyorum eşimde sorun çıktı sperm sayısı hızı azdı 6-7 ay bi tedavi gördü simdi normal degerlere ulastık çok şükür hızıda sayısıda cok iyi ben daha fazla beklemek istemedim aşılama yaptırmaya karar verdim hayırlısı artıkBenden 1 gün önce başlamışsın. Ben de dün başladım salı kontrolüm var. Sorun neydi ne kafar zamandır bekliyordun?
Hayırlısı inşallah, tez zamanda kavuşuruz meleklerimize.2 sene oldu biz evleneli evlendm evleneli istiyorum eşimde sorun çıktı sperm sayısı hızı azdı 6-7 ay bi tedavi gördü simdi normal degerlere ulastık çok şükür hızıda sayısıda cok iyi ben daha fazla beklemek istemedim aşılama yaptırmaya karar verdim hayırlısı artık
Amin inşAllah canımHayırlısı inşallah, tez zamanda kavuşuruz meleklerimize.
Ya kızlaar acil bişey sorucam. Bu igneleri hep aynı taraftan mı vuruyorsunuz. Yani göbegin sagı solu farkediyor mu? Dün sagdan vurdum bugün soldan vursam farkeder mi? Saçma bir soru ama takıldım işte
Cansıınn teşekkür ederiimm :) şimdi iğneyi elime almış napsam diye bakıyordumHic farketmez. Ben hep sola vuruyordum, ama sagdaki yumurtam büyüdü. Sonra karışık vurdum. Hatta hemsire gobeginin alt tarafina da yapabilirsin dedi. Gobek deliginin 2 parmak cevresine her taraftan yapabilirsin
Canım farketmez sag sol göbek deliginden 4 parmak ötesine güler yüz cizecek şekilde yapabilirsn dedi doktor aksam 6-8 arasnda yap dedi aynı saatte olmasına dikkat et demişti bnm doktrYa kızlaar acil bişey sorucam. Bu igneleri hep aynı taraftan mı vuruyorsunuz. Yani göbegin sagı solu farkediyor mu? Dün sagdan vurdum bugün soldan vursam farkeder mi? Saçma bir soru ama takıldım işte
Teşekkür ederim canım. Bi kere ilaçlı oldum ama iğneli ilk defaBen 16 gün gonal f vurdum sonra aşılama oldu. Tabi gelisime de bağlı,benim hızlı ve çok yumurta geliştiği için cok az doz kullandım.
16 gun gonal f vurdum, yumurta istenen buyukluge gelince doktorunuz catlatma ignesi vurmanizi söyleyecek. Catlatma ignesindem yaklasik 36 saat sonra olacak aşılama. 2 3 gun onceden haber veriyorlar asilamayi zaten, esinizin de perhizi için.
kızlar aşılamadan sonra progeston ilacı verdi mi doktor size
100mglık mı canım kaç gün kullanacaksın? hemen aşılama günü mü başladın? bazıları vermiyormuş sanırımEvet bana verdi sabah aksam birer tane içiyorum. Ister agizdan ister fitil dedi. Agizdan alıyorum inanilmaz baş dönmesi yapıyor