Aşılama aşılama ile hamile kalanlar bekleyenler buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Ben de psikologla,terapistle çözmeye çalıştım çok ugrastim ama çözemedim malesef. Artık hayırlısı neyse o olsun.
Siz doz sıfırı gösterene kadar 10 saniye basılı tutun,sonra da 0 olduğuna tekrar bakın emin olmak için :) Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın

Kızlar merhaba. Geçen ay ilaçla aşılamam başarısız oldu. Dr um bu ay gonal f verdi. Pazartesi 75 başladı ve cuma günü kontrole gel dedi. Sizce devam mı edecek gonal e yoksa aşılama için mi çağırdı daha erken değil mi

yumurta gelişimini kontrol edecektir benimde cuma kontrolüm var senin gibi ve pazar başladım iğneye pazartesi yada salı ikinci aşılamam olacak inşallah.

Ben 16 gün gonal f vurdum sonra aşılama oldu. Tabi gelisime de bağlı,benim hızlı ve çok yumurta geliştiği için cok az doz kullandım.
16 gun gonal f vurdum, yumurta istenen buyukluge gelince doktorunuz catlatma ignesi vurmanizi söyleyecek. Catlatma ignesindem yaklasik 36 saat sonra olacak aşılama. 2 3 gun onceden haber veriyorlar asilamayi zaten, esinizin de perhizi için.

Ya şu süreçler hakkında bişey sorucam. Şimdi biz bu iğneleri vuruyoruz. İstenilen boyuta geldi diyelim. Sonra noluyo?

Ya şu süreçler hakkında bişey sorucam. Şimdi biz bu iğneleri vuruyoruz. İstenilen boyuta geldi diyelim. Sonra noluyo?

Ben kendi sürecimi anlatayim. Adetin ikinci gunu gonal f başladım. Her gun vurup gun aşırı kontrole gittim. Yumurtanin gelisimine gore her gittiğimde ignenin dozunu ayarladi. Yumurta yaklasik 18 20 mm ulaşınca yine karinda catlatma ignesi veriliyor. Catlatma ignesinden sonra da 36 saat sonra aşılama yapılıyor. Esinizden sperm alip ozel sivilardan geciriyorlar, en saglikli ve kaliteli olanlarini seciyorlar 1 saat icinde size ince bi katater içinden serum verir gibi veriyorlar :) benim bugun oldu aşılamam

Bugün 6 bucukta kalktım ilk idrar gitti aklıma gelmedi valla yapardım yoksa testi ben 27-28 günde bir oluyorum 11.gün yakaladım ilk çift çizgiyi. Bekle 14-15 te yakalarsın mutlaka daha var. 18.günde yakalayan var

merhabalar bende salı günü başladım tedaviye gonal f kullanıyorum 50 vuruyorum hergün pazartesi kontrole gideceğim hayırlı haberler alalım inşallah ilk aşılamam olacak

merhabalar bende salı günü başladım tedaviye gonal f kullanıyorum 50 vuruyorum hergün pazartesi kontrole gideceğim hayırlı haberler alalım inşallah ilk aşılamam olacak
Benden 1 gün önce başlamışsın. Ben de dün başladım salı kontrolüm var. Sorun neydi ne kafar zamandır bekliyordun?

Benden 1 gün önce başlamışsın. Ben de dün başladım salı kontrolüm var. Sorun neydi ne kafar zamandır bekliyordun?
2 sene oldu biz evleneli evlendm evleneli istiyorum eşimde sorun çıktı sperm sayısı hızı azdı 6-7 ay bi tedavi gördü simdi normal degerlere ulastık çok şükür hızıda sayısıda cok iyi ben daha fazla beklemek istemedim aşılama yaptırmaya karar verdim hayırlısı artık

Hayırlısı inşallah, tez zamanda kavuşuruz meleklerimize.

Ya kızlaar acil bişey sorucam. Bu igneleri hep aynı taraftan mı vuruyorsunuz. Yani göbegin sagı solu farkediyor mu? Dün sagdan vurdum bugün soldan vursam farkeder mi? Saçma bir soru ama takıldım işte

Ya kızlaar acil bişey sorucam. Bu igneleri hep aynı taraftan mı vuruyorsunuz. Yani göbegin sagı solu farkediyor mu? Dün sagdan vurdum bugün soldan vursam farkeder mi? Saçma bir soru ama takıldım işte

Hic farketmez. Ben hep sola vuruyordum, ama sagdaki yumurtam büyüdü. Sonra karışık vurdum. Hatta hemsire gobeginin alt tarafina da yapabilirsin dedi. Gobek deliginin 2 parmak cevresine her taraftan yapabilirsin

Hic farketmez. Ben hep sola vuruyordum, ama sagdaki yumurtam büyüdü. Sonra karışık vurdum. Hatta hemsire gobeginin alt tarafina da yapabilirsin dedi. Gobek deliginin 2 parmak cevresine her taraftan yapabilirsin
Cansıınn teşekkür ederiimm :) şimdi iğneyi elime almış napsam diye bakıyordum

Canım farketmez sag sol göbek deliginden 4 parmak ötesine güler yüz cizecek şekilde yapabilirsn dedi doktor aksam 6-8 arasnda yap dedi aynı saatte olmasına dikkat et demişti bnm doktr

Teşekkür ederim canım. Bi kere ilaçlı oldum ama iğneli ilk defa

kızlar aşılamadan sonra progeston ilacı verdi mi doktor size

Evet bana verdi sabah aksam birer tane içiyorum. Ister agizdan ister fitil dedi. Agizdan alıyorum inanilmaz baş dönmesi yapıyor
100mglık mı canım kaç gün kullanacaksın? hemen aşılama günü mü başladın? bazıları vermiyormuş sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…