Aşılama aşılama ile hamile kalanlar bekleyenler buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
hanımlar size iğne adetinizin kaçıncı günü başladı ben dün adet oldum bugün hastaneyi aradım yarın 3. gün olacak yarına rapor çıkacak geç olmaz değil mi
Merhaba canım ben iğnelere adetimin 4.günü başladım. 2-3-4. günler başlanabiliyor diye biliyorum ben

canım buzdolabında son kullanma tarihine kadar bekletebilrisin, sorun olmaz

Merhaba canım ben iğnelere adetimin 4.günü başladım. 2-3-4. günler başlanabiliyor diye biliyorum ben
O ZAMAN GEÇ DEĞİL YANİ DEMİ CANIM İÇİM RAHATLADI BAKALIM..ne kadar büyüdü yumurtalarınız klomen kullandığımdan 15 de kalmıştı benim

O ZAMAN GEÇ DEĞİL YANİ DEMİ CANIM İÇİM RAHATLADI BAKALIM..ne kadar büyüdü yumurtalarınız klomen kullandığımdan 15 de kalmıştı benim
7 gün menogon oldum 1 tanesi 18 mm olmuştu. 3 taneside 15-16 mm olmuştu. Bugün aşılamanın 13.günü 15.günü bekliyorum test yaptırmak için tabi adet olmazsam o güne kadar...

Kızlar doktora geldim. Kist oluşmuş kocaman. Bazen yumurtalar içe doğru kanar dedi. Öyle olmuş. Lekelenmem de ondan olabilirmiş.
Tüp bebek önerdi.
geçmiş olsun inşallah tüp bebek tedavinde hayırlı olsun inşallah kist için adetle geçermiymiş ne dedi?

Kızlar doktora geldim. Kist oluşmuş kocaman. Bazen yumurtalar içe doğru kanar dedi. Öyle olmuş. Lekelenmem de ondan olabilirmiş.
Tüp bebek önerdi.
ah canım ya çok geçmiş olsun. ben de kistten korkuyorum şimdi. kist için bişi verdi mi? adetle atarsın fln dedi mi? benimki de tüp demüştü aşılama tutmazsa ama şu an maddi açıdan uygun değilim malesef, yoksa beklemeyeceğim hiç. . sen ne yapmayı düşünüyorsun?

Tüp bebek önerdi.
Geçmiş olsun bebeğim ya benim kanamam iyi kist oluşmamıştır deme doktora gitmedim çünkü gitsemde tüp bebek onersede yaptiraman durumum uygun degil

7 gün menogon oldum 1 tanesi 18 mm olmuştu. 3 taneside 15-16 mm olmuştu. Bugün aşılamanın 13.günü 15.günü bekliyorum test yaptırmak için tabi adet olmazsam o güne kadar...
ay hadi hayırlısı canım benim inşallah hayırlarla sağlıcakla bebeğinin haberini alırsın amin

Hayırlısı olsun yaa ne güzel sabretmişsin nasıl hissediyorsun kendini belirtin var mı hiç?

Senin yumurta çatlamamıştır belki de aynısıdır ben çok anlamıyorum ama ovitrel falan yaptın mı sen yoksa sadece ovu testi çift çizgi görünce ilişki gününü mü ayarladın?
Evet canım, ilişki günü belirliyorum sadece. Bişey kullanmadım bu ay akışında.

Tüp bebek önerdi.

Bende hala regl olmadım jeli yarın bırakacağım bende korktum artık bu işten

Bende 2. aşılamayı yaptırınca tüp bebek için bir birikimim kalmamış olacak ama düşünmekten stres oluyorum yinede 2. aşılamayı deneyeceğim. işin maddi boyutuda insanı ümitsizleştiriyor artık.

geçmiş olsun inşallah tüp bebek tedavinde hayırlı olsun inşallah kist için adetle geçermiymiş ne dedi?
Can'ım ilaç verdi. Erimesini bekleyeceğiz. Bir sonraki adetle atılır dedi.
İlaç verdi Can'ım. Ben de şok geçirdim beklemiyordum. Bolca yumurta ve sperm var bunu tüple değerlendirebilirsiniz dedi. Şimdi yaparsam raporsuz oluyor 7000 tl yi buluyor.
Ama aşılamayı 2. Kez yaptırırsak tüp raporuna hak kazanıyoruz. Tabi 2. Aşılama +raporlu tüp 6000 tl yi buluyor. Hiç hazır değilim ya.
Ne yapacağımı bilmiyorum.
Kafam karışık. Tüp bebeğe hazır değilim.
Geçmiş olsun bebeğim ya benim kanamam iyi kist oluşmamıştır deme doktora gitmedim çünkü gitsemde tüp bebek onersede yaptiraman durumum uygun degil
Biz de aynı durumdayız tatlım ya maalesef.
Bana bi yorum yapan yok mu
Can'ım ben de hiç anlamıyorum ki. Yardımcı olabilsem keşke.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…