Merhaba canım ben iğnelere adetimin 4.günü başladım. 2-3-4. günler başlanabiliyor diye biliyorum benhanımlar size iğne adetinizin kaçıncı günü başladı ben dün adet oldum bugün hastaneyi aradım yarın 3. gün olacak yarına rapor çıkacak geç olmaz değil mi
canım buzdolabında son kullanma tarihine kadar bekletebilrisin, sorun olmazKızlar bu ay ara vermeyi düşünüyoruz ya. Yarın randevum var. İptal etmeyi düşünüyorum. Elimde de 2 kutu gonal f var. Onlar dolapta dursa bişey olur mu acaba? Herhangi bir süresi var mı onların? Bilgisi olan var mı?
O ZAMAN GEÇ DEĞİL YANİ DEMİ CANIM İÇİM RAHATLADI BAKALIM..ne kadar büyüdü yumurtalarınız klomen kullandığımdan 15 de kalmıştı benimMerhaba canım ben iğnelere adetimin 4.günü başladım. 2-3-4. günler başlanabiliyor diye biliyorum ben
7 gün menogon oldum 1 tanesi 18 mm olmuştu. 3 taneside 15-16 mm olmuştu. Bugün aşılamanın 13.günü 15.günü bekliyorum test yaptırmak için tabi adet olmazsam o güne kadar...O ZAMAN GEÇ DEĞİL YANİ DEMİ CANIM İÇİM RAHATLADI BAKALIM..ne kadar büyüdü yumurtalarınız klomen kullandığımdan 15 de kalmıştı benim
geçmiş olsun inşallah tüp bebek tedavinde hayırlı olsun inşallah kist için adetle geçermiymiş ne dedi?Kızlar doktora geldim. Kist oluşmuş kocaman. Bazen yumurtalar içe doğru kanar dedi. Öyle olmuş. Lekelenmem de ondan olabilirmiş.
Tüp bebek önerdi.
ah canım ya çok geçmiş olsun. ben de kistten korkuyorum şimdi. kist için bişi verdi mi? adetle atarsın fln dedi mi? benimki de tüp demüştü aşılama tutmazsa ama şu an maddi açıdan uygun değilim malesef, yoksa beklemeyeceğim hiç. . sen ne yapmayı düşünüyorsun?Kızlar doktora geldim. Kist oluşmuş kocaman. Bazen yumurtalar içe doğru kanar dedi. Öyle olmuş. Lekelenmem de ondan olabilirmiş.
Tüp bebek önerdi.
hadi bakalım haırlı olsun bol bol çalış boş geçme:)Kızlar sanırım çatladı benimkiler, ağrı sızı kalmadı
Geçmiş olsun bebeğim ya benim kanamam iyi kist oluşmamıştır deme doktora gitmedim çünkü gitsemde tüp bebek onersede yaptiraman durumum uygun degilKızlar doktora geldim. Kist oluşmuş kocaman. Bazen yumurtalar içe doğru kanar dedi. Öyle olmuş. Lekelenmem de ondan olabilirmiş.
Tüp bebek önerdi.
ay hadi hayırlısı canım benim inşallah hayırlarla sağlıcakla bebeğinin haberini alırsın amin7 gün menogon oldum 1 tanesi 18 mm olmuştu. 3 taneside 15-16 mm olmuştu. Bugün aşılamanın 13.günü 15.günü bekliyorum test yaptırmak için tabi adet olmazsam o güne kadar...
Arkadaş yine çift çizgi bu , bi yumurta daha mı var acaba? Bu işi öğrenemicem ben. Ctesi sabah ilişki olmuştu, misafirler gitti, bu akşam çalışırız yinehadi bakalım haırlı olsun bol bol çalış boş geçme:)
Senin yumurta çatlamamıştır belki de aynısıdır ben çok anlamıyorum ama ovitrel falan yaptın mı sen yoksa sadece ovu testi çift çizgi görünce ilişki gününü mü ayarladın?Bana bi yorum yapan yok mu
Hayırlısı olsun yaa ne güzel sabretmişsin nasıl hissediyorsun kendini belirtin var mı hiç?7 gün menogon oldum 1 tanesi 18 mm olmuştu. 3 taneside 15-16 mm olmuştu. Bugün aşılamanın 13.günü 15.günü bekliyorum test yaptırmak için tabi adet olmazsam o güne kadar...
Evet canım, ilişki günü belirliyorum sadece. Bişey kullanmadım bu ay akışında.Senin yumurta çatlamamıştır belki de aynısıdır ben çok anlamıyorum ama ovitrel falan yaptın mı sen yoksa sadece ovu testi çift çizgi görünce ilişki gününü mü ayarladın?
Kızlar doktora geldim. Kist oluşmuş kocaman. Bazen yumurtalar içe doğru kanar dedi. Öyle olmuş. Lekelenmem de ondan olabilirmiş.
Tüp bebek önerdi.
ah canım ya çok geçmiş olsun. ben de kistten korkuyorum şimdi. kist için bişi verdi mi? adetle atarsın fln dedi mi? benimki de tüp demüştü aşılama tutmazsa ama şu an maddi açıdan uygun değilim malesef, yoksa beklemeyeceğim hiç. . sen ne yapmayı düşünüyorsun?
belkide gebeliğe dönmüştür artık da onu gösteriyordur :)Evet canım, ilişki günü belirliyorum sadece. Bişey kullanmadım bu ay akışında.
Dediğin gibi birden fazla yumurta gelişmiş ve henüz çatlamamış yumurta var olabilir sen yine de bu günleri değerlendir.Evet canım, ilişki günü belirliyorum sadece. Bişey kullanmadım bu ay akışında.
Yok be canım, 16.günümdeyim dahabelkide gebeliğe dönmüştür artık da onu gösteriyordur :)Coffeeturk
Can'ım ilaç verdi. Erimesini bekleyeceğiz. Bir sonraki adetle atılır dedi.geçmiş olsun inşallah tüp bebek tedavinde hayırlı olsun inşallah kist için adetle geçermiymiş ne dedi?
İlaç verdi Can'ım. Ben de şok geçirdim beklemiyordum. Bolca yumurta ve sperm var bunu tüple değerlendirebilirsiniz dedi. Şimdi yaparsam raporsuz oluyor 7000 tl yi buluyor.ah canım ya çok geçmiş olsun. ben de kistten korkuyorum şimdi. kist için bişi verdi mi? adetle atarsın fln dedi mi? benimki de tüp demüştü aşılama tutmazsa ama şu an maddi açıdan uygun değilim malesef, yoksa beklemeyeceğim hiç. . sen ne yapmayı düşünüyorsun?
Biz de aynı durumdayız tatlım ya maalesef.Geçmiş olsun bebeğim ya benim kanamam iyi kist oluşmamıştır deme doktora gitmedim çünkü gitsemde tüp bebek onersede yaptiraman durumum uygun degil
Can'ım ben de hiç anlamıyorum ki. Yardımcı olabilsem keşke.Bana bi yorum yapan yok mu