- 26 Ocak 2012
- 1.300
- 1.113
Ben progestan jel kullandığım için regl olmuyorum demek. Martta yine bekleyeceğiz birlikte insallah.
Ben 23 şubatta aşılama oldum 5 martta gidecegim kan testi için siz 12. Günüm demiştiniz 1 Mart çok geç değil mi ya pcos mu var sizde o yüzden mi aralığı fazla vermiş doktor kafam karisti
Kızlar az önce evime yakın bir labaratuarda kan testi yaptırdım ve negatif çıktı artık bekleyemedim. Zenderu bende sana katılıyorum aslında bende ara vermek istiyorum sanırım. Ümitler bitti yani kızlar.Kızlar ben de bu ay ara verebilirim. Pazartesi'ye randevu aldım ama sanırım ara versem daha iyi olacak. Psikolojimi toplayamıyorum. Boğulacak gibi oluyorum ağlıyorum sürekli. Böyle gitmeyecek. Taşıyamayacağım bunu
Can'ım hayırlısı inş ya. Sen de jeli bırak istersen. İyice geciktirmesin adetini.Kızlar az önce evime yakın bir labaratuarda kan testi yaptırdım ve negatif çıktı artık bekleyemedim. Zenderu bende sana katılıyorum aslında bende ara vermek istiyorum sanırım. Ümitler bitti yani kızlar.
Canım herşeyin hayırlısı. Yüklenme kendine. Ara vetKızlar ben de bu ay ara verebilirim. Pazartesi'ye randevu aldım ama sanırım ara versem daha iyi olacak. Psikolojimi toplayamıyorum. Boğulacak gibi oluyorum ağlıyorum sürekli. Böyle gitmeyecek. Taşıyamayacağım bunu
Kızlar az önceki testim. ??? Çatlayamadı mı hala
hayırlısı olsunKızlar az önce evime yakın bir labaratuarda kan testi yaptırdım ve negatif çıktı artık bekleyemedim. Zenderu bende sana katılıyorum aslında bende ara vermek istiyorum sanırım. Ümitler bitti yani kızlar.
Kızlar az önce evime yakın bir labaratuarda kan testi yaptırdım ve negatif çıktı artık bekleyemedim. Zenderu bende sana katılıyorum aslında bende ara vermek istiyorum sanırım. Ümitler bitti yani kızlar.
Aynen canım eşim evden ölü çıkmış gibisin diyo okadar kötüyüm yani. Psikolojik destek mi alsan diyo. Artık siz düşünün. Ben de randevu aldım haftaya ama gerçekten kaldıramayacağım sanırım. Ara versem daha iyi gelecek.Kızlar ben de bu ay ara verebilirim. Pazartesi'ye randevu aldım ama sanırım ara versem daha iyi olacak. Psikolojimi toplayamıyorum. Boğulacak gibi oluyorum ağlıyorum sürekli. Böyle gitmeyecek. Taşıyamayacağım bunu
Kızlar selam bugün nasılsınız? Ben yine düşüne düşüne kendimi yeni çözümler buldum.Diyorumki birkaç ay evime yakın bi hastanede yumurtlama takibi yaptırıyım, hormonlarım düzeldikten sonra 3 ay kendimiz denedik, sonradında da 1 aşılama yapıldı olmadı biliyorsunuz. Direk tüp bebeğe başlamak istemiyorum. daha önce yumurtlama takibi yapılmadı. Sizlerden yaptıran var mı? Yine gobal f mi kullanılıyor? Kaç ay ilaçla üst üste takip yapılabiliyor? Nasıldı süreçleriniz?
Canım sen daha önce yaptırdın mı? sonrasın herhalde aşılamaya geçtiniz değil mi? sizdeki problem neydi?Canım klomen veye femara ile de yumurta takibi yapılabiliyor
3 4 ay bu ilaçları doktor kontrolünde kullanabilirsiniz
Ben ilk tedaviye başladığımda klomen ile başladım. 3 kez kullandım. Sonra bi süre ara verdikten sonra 2 kez femara kullandım. Klomeni en çok 3 kez kullanıyorlar. Ama 6 defa deneyen doktorlarda var Can'ım. Yani sadece yumurta takibi için iğne gereksiz bence. Sonuçta ucuz değil iğneler. O kadar para verdikten sonra aşılama daha mantıklı.Kızlar selam bugün nasılsınız? Ben yine düşüne düşüne kendimi yeni çözümler buldum.Diyorumki birkaç ay evime yakın bi hastanede yumurtlama takibi yaptırıyım, hormonlarım düzeldikten sonra 3 ay kendimiz denedik, sonradında da 1 aşılama yapıldı olmadı biliyorsunuz. Direk tüp bebeğe başlamak istemiyorum. daha önce yumurtlama takibi yapılmadı. Sizlerden yaptıran var mı? Yine gobal f mi kullanılıyor? Kaç ay ilaçla üst üste takip yapılabiliyor? Nasıldı süreçleriniz?
Buzdolabında bir sene durabiliyor diye biliyorum ama gerçi üzerinde de yazar son kullanma tarihi daha erkense olmaz tabi, bu arada ben doktor randevumu iptal etmeyeceğim, çarşamba gidip görüşeceğim o konuştuğumuz jeli de doktora danışıp alırım diyorum. Bakalım doktor ne diyecek jel için.Kızlar bu ay ara vermeyi düşünüyoruz ya. Yarın randevum var. İptal etmeyi düşünüyorum. Elimde de 2 kutu gonal f var. Onlar dolapta dursa bişey olur mu acaba? Herhangi bir süresi var mı onların? Bilgisi olan var mı?
Kızlar bu ay ara vermeyi düşünüyoruz ya. Yarın randevum var. İptal etmeyi düşünüyorum. Elimde de 2 kutu gonal f var. Onlar dolapta dursa bişey olur mu acaba? Herhangi bir süresi var mı onların? Bilgisi olan var mı?