Aşılama aşılama ile hamile kalanlar bekleyenler buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Geçmiş olsun bebeğim ya benim kanamam iyi kist oluşmamıştır deme doktora gitmedim çünkü gitsemde tüp bebek onersede yaptiraman durumum uygun degil
Ahh canım nerelerdeydin, artık hepinize öyle alıştımki sürekli napıolar diyorum valla. Ya kızlar tüp bebek için aldım fiyatları vallahi çok uçuk. Ben eylülden önce uygun olamıcam o fiyatlar için. Ben de beklerken yumurtlama takibi yaptırıyım diorum ama bi yandan da tekrar sürekli dr a gitme fikri beni daha da strese sokuyor. Napsam bilemedim

Canım şu an 2. Aşılama yapabiliyorsa yaptır bence en azından tüp bebeğe gerek kalmadan belki 2. Aşılama tutar. Hem kist için ilaç verip hem nasıl aşılama yapacak onu bilemedim

Kızlar benim olmadı sanırım test yaptım negatif. Yarın kan vermeye gideceğim ama öylesine işte bi beklentim yok.

Kuzum preseed jel ve inofolic kullanabilirsin bi süre. İnofolic sonrasında da hamile kalan çok.
Bence tüp yaptırmadan bikaç defa takip yaptır.
Takip yapılırken aşılamadaki kadar sık gitmiyorsun.
Ne kadar fiyat verdiler sana tüp için?

Canım şu an 2. Aşılama yapabiliyorsa yaptır bence en azından tüp bebeğe gerek kalmadan belki 2. Aşılama tutar. Hem kist için ilaç verip hem nasıl aşılama yapacak onu bilemedim
Aşılama bu ay içinde değil kuzum. Sonraki ay kist geçince.
Verdiği hap Doğum kontrol hapıymış. Bu ay da hayal oldu.
Aşılamadan sonraki ay kendiliğinden kalma durumu da yattı.
Geçmiş olsun canım
Sağol kuzucum

Hangi ilacı verdi canım? Kuzum şöyle söyliyim fiyatları bahçeciyle konuşamadım sadece. Aradılar bugün ama ben açık ofiste çalışıyorum malesef açamadım.
Acıbadem maslak: 6815 tüp bebek 1400 embriyo dondurma+ 1000-1500 ilaçlar Dondurulmuş emb transeferi 1400 her uygulamada
Memorial; 6800 tüp bebek. 1-3 embriyo dondurma 1800. 3ten fazlası 2800. +1000-1500 ilaçlar
Bahçeci de çok farklı değildir

Bu işler tam bi ticarete dönüşmüş ya... insanların umutlarını nasıl da sömürmek bu... umutlardan kazanılan paralar... yaZık ki ne yazık...

Kiste dönüşmüş olamazlar di mi
Yok kız niye kiste dönsün durduk yere ilaç da kullanmadınki başta yoktu çizgi zaten içini rahat tut. Bahçeciyi de aradım şimdi onlar da 6750 tüp+1500 embriyo dondurma sonra yıllık ödemeler varmış+ 1500 civarı ilaçlar+ dondurulmuştan transfer 3500. Okuduğum kadarıyla da tüm tüp bebek merkezlerine elini veren kolunu kaptırıyo allah maddi manevi güç versin hepimize

Ahhh içimi rahatlattın gülüm ya.

Tüp bebek tutma şansı da düşükmüş bi de, ben daha o aşamayı düşünmediğim için araştırmadım, çok şaşırdım fiyatlara. Şans düşük ama parası çok anacım. Olsun tamam değer tabiki ama olayım şu ; gerçekten bu yolla çok sömürüyolar insanları. Bi ümit diyo herkes belki bende dicem bunları çnkü isteğimiz amacımız bu, bu kadar da olmaz ama ya , yazıktır biriktirip kredi çekip yapan var bunu.

Kızlaarr yeni bi dra gittim eve yakın. 1 saat uzun uzun anlattı adam. Pcos olduğumu bu da onayladı. Kist olmamış şükür, polibi de görmedi adet bitince gel tekrar bakalım dedi. Neden aşılamadan önce yumurtlama takibi yapılmadı klomenle dedi. 3-6 ay bir süre tanı dedi. Bu ay dinlen dedi ve matofin metfomin hcl ilaç verdi. 5 kg fazlam var vermiştim ama tekrar aldım. Ymurtlamaya da yardımcı dedi. Klomene başlıcam sanırım. Benim tedavi tersten gidiyo. Yorumlarınız neler kızlar?

Bence şuan adetin bitimini bekle, sonra 7.gününde eahim duvarın kalınlaşmadan kontrol etmesi gerekiyor polip olup olmadığına öyle bakıyolar, bi kesinleşsin var mı yok mu. Gerisini sonra düşün derim. Şuan klomene başlamaz ara verirdim ben olsam.

Offf çokmuş ya. Bezmi alem biraz daha uygun. 5500 ilaçlar hariç.
Ya ben bir de Bahçeci ye güvenemiyorum. Adamların Kıbrıs'ta falan merkezleri var ya. Yumurta donasyonu falan yapıyorlar.

Can'ım ilacın adı ginera.

Bence de geç kalınmış bir tedavi. Metofin türünde bir ilaç kullandım ben de. Glifor, glukofen. Şeker ilacı. İnsilün direnci sağlıyor. Pcos lılara veriyorlar. Beni perişan etti. Mide bulantısı kusma ishal. Yavaş yavaş başla. Dozu giderek artır.

Tatlım bu ay zaten klomen fln kullanmıcam. Matofine başlasam mı diyorum, onu yazdı. cumartesi gitsem sence polipi görür mü? Adetin 9. Günü oluyor, adetim de zaten biter en geç çarşamba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…