Aşılama aşılama ile hamile kalanlar bekleyenler buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Bizde de görünürde sadece bende pcos var bi de şu polipler. Polip için aşılamaya engel değil dedi ama tüp bebek yapacaksak almakta fayda var dedi. Embriyonun tutunmasına engel olabiliyormuş okuduğum kadarıyla
pco bende de vardı 10 sene önce tedavi görmüştüm ama uzun zamandır reglim ve hormonlarım normal gidiyor. Bu arada benim hala ikimizden yana ümidim var henüz bitmedi diyorum içimden.

Canım hayırlı olsun inş tutunur. Polip için dr sana alınsın fln bişi dedi mi?

Canım ben özel bir merkezde çektirdim hsg yi doktorum çekti tüpler açıktı ama 0.4 mm lik polip, hava boşluğu ya da yapisiklik var dedi henüz %100 polip diyemeyiz dedi ultrason da gözükmüyor sizin kesin var mı mesela doktor histeroskopi mi yaptı kesin var demek için

Bu hafta üniversite ye gittim özel muayene için Hoca baktı değerlerin çok iyi gebelik icin bir engel yok dedi alttan muayene etti Akıntım vardı örnek almak istedi regl in 9. Gün gunu gitmiştim çatlıyor o yüzden akıntım var dedim 9. Gün erken bakalım dedi yumurtayı görünce evet olgunlaşmış örnek almaya gerek yok dedi

Polibi alalım mı hocam dedim ultrason da gözükmüyor dedi çok küçük ondan olabilir dedi ve şu anki boyutu gebelige engel degil dedi Reglin 3. Günü gel amh a bakalım yumurta rezervi yani ona göre değerlendirelim ama yumurtan iyi durumda bu ay gebelik olusur diye düşünüyorum dedi

Kendi doktorum ısrarla polip lup olmadığına emin olmadığını bu nedenle aşılamaya devam eğer olmazsa dedi yaza da tüp bebek ogretmenim bu yüzden yaza ancak dinlenirsin dedi
İşte benim hikayem de bu kızlar nasip bakalım
Çok yoruldum valla bu ay güzel şeyler hissediyorum inşallah Rabbim dualarımızı geri çevirmez

Sizin doktorunuz polipten nasıl emin oldu benimkiler emin değilim histeroskopi ile ancak emin olunabilir diyorlar şaka gibi

Canım sen önce bi tam regl ol, üçüncü günü bi kontrole git , buyuk ihtimal seni 7 veya 8. Günü tekrar çağırmalı polip mi değil mi o günlerde anlaşılır. Belki diil regliyle atarsın bilinmez yani. Ona bakarsan bana 9 mm polip var diyolardı , polip için ameliyata girdim rahim tersliği çıktı. Kürtajla törpülediler.mesela ara kanaman hiç oluyo mu? Benim yumurtlama zamanı pembe pembe lekelenmelerim oluyodu, ilişkide sanki bişeye dokunuyomuş gibi oluyodu, ne bilim, dr larda çok anlayamayabiliolar, sen bi iki dr dene bence.rahimdeki sıkıntılar sadece histereskopide görülebilir bu arada,ultrason hsg çok net bilgi veremez yanıltır. Gözünü kapatıp her kadın olmalı bence.
Ben de alcam sanırım ona bakıyorum ama polipte kararsız kaldım önce onu mu aldırsam ayy allam sıkıntılar bir tane değilki..

Son düzenleme:
Allah razı olsun canim inşallah hepimiz tez vakitte kavuşuruz meleklerimize çok bunaldım artık canım yanıyor
En zoru şimdi beklemek zaten aşılama yapılana kadar doktora git gel iğnedir ilaçtır zaman geçiyor ama ben 12. gündeyim ve artık zaman geçmiyor. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Bu ay gebelik oluşur cümlesini kullanan bi dr a devam etmem sanırım ... bunu söyleyemez hiç bi dr. Böle bi cümle ümit verir ve kapıyı çarpar çıkarım. Bu cümleyi kuran bi sahıs dr değildir benim gözümde. O kasaptır, et ten para peşinde olan kasap dr lardan... hissiyatı düşünmeyen duygusuz sahıslardandır

Kızlar burada preseed diye bir jelden bahsetti bende baktım biraz aklıma sen geldin sen ara vermiştin bu ay ovulasyon bakıyordun aslında sen deneyebilirsin o jeli diye düşündüm

En zoru şimdi beklemek zaten aşılama yapılana kadar doktora git gel iğnedir ilaçtır zaman geçiyor ama ben 12. gündeyim ve artık zaman geçmiyor. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Asilamadan sonra doktorum 10 gün sonra görüşelim dedi yani ovitrelleden sonra 12. Gün oluyor senin kanda belli olur canım neden kan testi yaptirmadin
Progestan kullanıyorsan regl olmazsın doktor iğne sonrası 12. Gün kanda çıkar ve bebek yoksa progestan ı bırak ki regl olabilesin dedi

Ah canım geçti artık ya, gerçi hala çatlamadı benimkiler, sağ sol giriyo batmalar. Hsonu zaten yoğun olcam bırak jeli koynişten bile şüpheliyim olmaZ belki. Ama önümüzdeki aya bende bi deniim diyorum, sen araştır bana da yaz tartışalım bi jeli
Kızlar burada preseed diye bir jelden bahsetti bende baktım biraz aklıma sen geldin sen ara vermiştin bu ay ovulasyon bakıyordun aslında sen deneyebilirsin o jeli diye düşündüm

Belirtin var mı canım ayyy ne.huzur verici düşünsene bebeğin karnında hep bu düşünceyle uyu İnşallah pozitif çıkar testin canım bizlere.de.moral olur

Siz dinlediniz mi ilk günlerde beni eşim kaldırmıyor ayağa pazartesi rutin hayatıma dönerim sanırım

Ne yediniz ne içtiniz bize minik tüyolar verin

Ben 4 Gün izin aldım evde dinlendim ama başka özel birşey yapmadım. Benim doktorum 1 martta gel dedi çarşamba gidip test yaptıracağım ama erken gebelik testi yaptım ilişkiden5 gün sonra sonuç verenden, o negatif çıktı o yüzden umudum yok artık çarşamba giderim diyorum.
Şimdi de zaten jel kullanıyorum dediğin gibi onun etkisiyle olmuyordur belkide reglim. Benim çok seyrek kasıklarımda sızlama oldu segfaf kokusuz bir akıntı oluyor arada bir ama başka birşey yok , inşallah dualarimiz gerçekleşir gerçi ben artik mucize bekliyorum.

Tutmazsa zaten bende alacağım o jeli ama çok iyi yorumlar okudum biraz daha araştırır sonra konuşuruz canım.

Kızlar benim doktor aşılamadan hemen önce ultrason da yumurta boyutuna baktı uygun mu diye çok geç gelişti benimki 4 kutu iğne kullandım ben extra bir iğne daha kullandım çatlamışmı diye sordum onu burda göremem dedi. Acaba aşılama yapıldığı gün çatlamadımı kafamı devamlı kurcalıyor bu.

Bende çatladımı bilmiyorum yani doktorlar ona bakmadan aşılama yapıyor genelde ama sen çok ilaç kullanmışsın gerçekten yavaş büyümüş. Sonunda büyümüş ama şimdiden birşeye kafanı takma daha bekleme süren çok. İyi düşün.

Canım o testlere güvenme catlatma ignesi oldun mu o iğnenin içinde zaten gebelik hormonu var 7 8 gün iğneden sonra testin.pozitif çıkması ĺazin kaldı ki 5 6 güne en erken bebek tutunuyor hormon salgilaniyor bu kanda çıkıyor fazlası idrarla atılıyor bu minimum 10 12 gün demek öncesinde bilinmesi çok zor
Erken gebelik testini bende yapmıştım markasını hatırlamıyorum regl öncesi 6 güne Kadar %99kesin sonuç diyordu ilişki sonrasi 5. Gün çok erken ya çok iddialı bir slogan olmuş

Sana umut vermek istemem ama sen lütfen o sonuca takılma dikkat et kendine 1 inde inşallah hayırlı sonuçlarla bize dönersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…