- 28 Ocak 2017
- 985
- 940
Ya ben saçma sapan dr ların eline mi düştüm nedir biri çocuk istiyorum derim diane doğum kontrol verir, biri takip yapmadan aşılama tüp bebek der. Kime inanacağımı güveneceğimi şaşırdım. Sence kullanıyım mı metofini kaç ay kullanabildin sen?Offf çokmuş ya. Bezmi alem biraz daha uygun. 5500 ilaçlar hariç.
Ya ben bir de Bahçeci ye güvenemiyorum. Adamların Kıbrıs'ta falan merkezleri var ya. Yumurta donasyonu falan yapıyorlar.
Can'ım ilacın adı ginera.
Bence de geç kalınmış bir tedavi. Metofin türünde bir ilaç kullandım ben de. Glifor, glukofen. Şeker ilacı. İnsilün direnci sağlıyor. Pcos lılara veriyorlar. Beni perişan etti. Mide bulantısı kusma ishal. Yavaş yavaş başla. Dozu giderek artır.
Benim uzun sürmedi Can'ım. Ara ara kullanmaya çalıştım ama verimli olmadı. Bıraktım.Ya ben saçma sapan dr ların eline mi düştüm nedir biri çocuk istiyorum derim diane doğum kontrol verir, biri takip yapmadan aşılama tüp bebek der. Kime inanacağımı güveneceğimi şaşırdım. Sence kullanıyım mı metofini kaç ay kullanabildin sen?
Matofine bilmiyorum , o ne ilacı? Beni polip için 7.günü gel demişti balım, 9 geç olabilir, rahim duvarı kalınlaşmadan görme şansları daha yüksek çnküTatlım bu ay zaten klomen fln kullanmıcam. Matofine başlasam mı diyorum, onu yazdı. cumartesi gitsem sence polipi görür mü? Adetin 9. Günü oluyor, adetim de zaten biter en geç çarşamba
Canım baktım da inofolic hem hap şeklinde hem de toz suya karışan formu var. Hangisi daha iyi hangisini almalıyım?Benim uzun sürmedi Can'ım. Ara ara kullanmaya çalıştım ama verimli olmadı. Bıraktım.
İnofolic e bak dediğim gibi. Onu da pko lulara veriyorlar.
Canım adetin 7. Günü mü yoksa adet bittikten sonra 7. Gün mü?Matofine bilmiyorum , o ne ilacı? Beni polip için 7.günü gel demişti balım, 9 geç olabilir, rahim duvarı kalınlaşmadan görme şansları daha yüksek çnkü
Bana da yumurta takibi falan yapılmadı direk aşılama yaptı doktor mevzusu bile geçmedi yumurta takibininYa ben saçma sapan dr ların eline mi düştüm nedir biri çocuk istiyorum derim diane doğum kontrol verir, biri takip yapmadan aşılama tüp bebek der. Kime inanacağımı güveneceğimi şaşırdım. Sence kullanıyım mı metofini kaç ay kullanabildin sen?
Canım sizdeki problem neydi?Bana da yumurta takibi falan yapılmadı direk aşılama yaptı doktor mevzusu bile geçmedi yumurta takibinin
Adetin ilk gününden başla 7. Gün balımCanım adetin 7. Günü mü yoksa adet bittikten sonra 7. Gün mü?
Canım benim adet düzensizliğim var ama her ay adet oluyorum sadece gün olarak belli olmuyor. İnsülin direnci ve kilom var 103 kiloyum benCanım sizdeki problem neydi?
Toz olanı işe yarıyor , inofolic combi. Meyve suyuna karıştırıp içiyodum ben.Canım baktım da inofolic hem hap şeklinde hem de toz suya karışan formu var. Hangisi daha iyi hangisini almalıyım?
Bende pko yok ama dr vermişti canımBenim uzun sürmedi Can'ım. Ara ara kullanmaya çalıştım ama verimli olmadı. Bıraktım.
İnofolic e bak dediğim gibi. Onu da pko lulara veriyorlar.
Can'ım ben daha önce toz olandan kullandım. Şimdiki doktor hap olanı verdi. Bu hap olan sanırım tam pko için. Baskılanmasını sağlıyormuş pko nun. İkisi de yakın özelliklerde sanırım.Canım baktım da inofolic hem hap şeklinde hem de toz suya karışan formu var. Hangisi daha iyi hangisini almalıyım?
Can'ım progestan özelliğinde olan bir jel olduğundan gecikmesine neden olabileceğini düşünüyorum ben.Kızlar ben negatifi cumartesi gördüm ama crinonne jele devam ediyordum sizce bırakmalı mıyım çarşamba günü doktor kontrolüne gideceğim ve regl olursam bu ayı kaçırmaktan korktuğum için bırakmadım jeli ama artık regl olmak istiyorum. Acaba jele devam ederken regl kesinlikle olmuyor mu biliyor musunuz?
Bir sakıncası Yok Can'ım. Yumurtanın kabuğunun incelip çatlamasını kolaylaştırıyormuş. Ondan vermiştir.Bende pko yok ama dr vermişti canım
Toz olanı inofolic combi değil Can'ım. O hap olanToz olanı işe yarıyor , inofolic combi. Meyve suyuna karıştırıp içiyodum ben.
Çok çok özür dilerim , evet şimdi gidip baktım kutuya. Sadece inofolic. Pembe kutu toz şeklinde.Toz olanı inofolic combi değil Can'ım. O hap olan
Ya uyuyamıyorum taktım be gülüm , deli olucam, şimdi benim çarşamba pik oldu ya testim, okuyorum okuyorum forumları o gün ilişki olması gerek diyolar. Şimdi ptesi ilişki olmuştu zaten, sonra perşembe olmuştu, çarşamba kaçtı mı yani yumurta yaBir sakıncası Yok Can'ım. Yumurtanın kabuğunun incelip çatlamasını kolaylaştırıyormuş. Ondan vermiştir.
Ay canım valla ovu testlerini anlamıyorum hiç. Ben de yaptım ama benim ovulasyon düzensiz o yüzden içinden çıkamamıştım. Ama bence çok koyu olduğunun ertesi günü ve sonraki günü ilişki bana daha mantıklı geliyor.Ya uyuyamıyorum taktım be gülüm , deli olucam, şimdi benim çarşamba pik oldu ya testim, okuyorum okuyorum forumları o gün ilişki olması gerek diyolar. Şimdi ptesi ilişki olmuştu zaten, sonra perşembe olmuştu, çarşamba kaçtı mı yani yumurta ya
Saolasın gülümAy canım valla ovu testlerini anlamıyorum hiç. Ben de yaptım ama benim ovulasyon düzensiz o yüzden içinden çıkamamıştım. Ama bence çok koyu olduğunun ertesi günü ve sonraki günü ilişki bana daha mantıklı geliyor.
Şimdi önemli olan o testlerin yumurtlamayı mı yoksa yumurta çatlamasını mı gösterdiği
Yumurtlamayı gösteriyorsa ertesi gün çatlamayı gösteriyorsa aynı gün ilişki olmalı sanki.
Bütün belirtiler var ama bugün 14.gün test yaptım negatif çıktı eğer yarında adet olmazsam kan vericem...Rabbim hakkımızda hayırlısını versin inşallahHayırlısı olsun yaa ne güzel sabretmişsin nasıl hissediyorsun kendini belirtin var mı hiç?