- 26 Ocak 2012
- 1.300
- 1.113
Haha deli yaa çok güldümayy benim açık pembe lekelenme şeklinde bu arada tam sökülemedim. Polipten mi oluyo acaba yaa. Artık adet olsam da nolcaksa olsun sıkıldım beklemekten
valla sanmıyorum çünkü koyuldu sanki rengi. ağrım da başladı bu gece sökülür..kız sen duydun mu preseed i, ben ona sardım şimdş alsam mı acaba diye?Dur bekle bakalım belki yerleşmedir, 9 ve 10 larda yaşayan var bunları. İnşallah ölediryerleşmeyse zaten testte çıkmazki daha
Can'ım bu ay ara vereceksin. Bence deneyebilirsinizvalla sanmıyorum çünkü koyuldu sanki rengi. ağrım da başladı bu gece sökülür..kız sen duydun mu preseed i, ben ona sardım şimdş alsam mı acaba diye?
Ara mı versem polipleri mi aldırsam napsam canım hiç karar veremedim.. kafam çok karıştı valla. Tüp bebek için fiyat alıyorum bi yandan. Resmen beynim yandıCan'ım bu ay ara vereceksin. Bence deneyebilirsiniz
Duydum duydum , bu ay olmazsa bi araştırcam bende.valla sanmıyorum çünkü koyuldu sanki rengi. ağrım da başladı bu gece sökülür..kız sen duydun mu preseed i, ben ona sardım şimdş alsam mı acaba diye?
Ben de alcam sanırım ona bakıyorum ama polipte kararsız kaldım önce onu mu aldırsam ayy allam sıkıntılar bir tane değilki..Duydum duydum , bu ay olmazsa bi araştırcam bende.
şimdi eve geldim ama elektrik kesik ondan yapamadım ama zaten bizdeki testler dün aldığım kadar hassas değiller yani dün çıkmayan çizgi bugün hiç çıkmaz seninde belki ondan çıkmıyordur. Bugün tek fark benim adet olacağım gün başım ağrır ve aynı ağrı az önce başıma girdi ben kesin adet olacağım senin kanaman nasıl devam ediyor mu? rengi hala açık mı?Kızlar ben de bi umutlandım yerleşmedir diye ama eve gelip hemen ovulasyon bi de ultra erken gebelik testlerinden yaptım malesef 2sinde de hiç çizgi yok negatif. İlaçlardan bünye şaşırdı herhalde. Pööfff. Sende durumlar nasıl canım test yaptın mı?
kızlar o ne ben duymadım hiçDuydum duydum , bu ay olmazsa bi araştırcam bende.
Canım benim de dün ve önceki gün başım çok ağrıdı aynen adet öncesi gibi. Ultra hassas gebelik testiymiş 5. Günden itibaren çıkar yazıodu testte. Ayy sorma sürekli wc deyim sökülcek diye bekliyorum. Bi ara arttı ama devamı gelmedi lekelenme şeklinde devam ediyor. Arada sağ kasığım ağrıyıp geçiyo. Gece sökülür gibi geliyor. Bende polip de var ya o da ara lekelenmeler yaparmış. Olsaydı erken testlerde çıkardı gibi geliyor. Ne yapacağıma da karar veremiyorum. Yaşım 32, polipleri aldırıp tüp beneğe mi başlasam birkaç ay daha denesem mi bilemiyorum. Kafam çok karısıkşimdi eve geldim ama elektrik kesik ondan yapamadım ama zaten bizdeki testler dün aldığım kadar hassas değiller yani dün çıkmayan çizgi bugün hiç çıkmaz seninde belki ondan çıkmıyordur. Bugün tek fark benim adet olacağım gün başım ağrır ve aynı ağrı az önce başıma girdi ben kesin adet olacağım senin kanaman nasıl devam ediyor mu? rengi hala açık mı?
Canım netten yaz araştır bi preseed diye bi jel baya olumlu şey yazan var ama ne kadar doğru bilemiyorum valla. Sebepsiz infertilitelerde etkiliymiş güyakızlar o ne ben duymadım hiç
bana da polipleri aldırman mantıklı geldi aslında çok sürmeden iyileşiyor onlar ama en azından bir ay sürer yine, ara verip martta ovulasyon günlerini de değerlendirebilirsin. aşılamadan farklı bir ihtimal değil aslında ama denemeye değer.Canım benim de dün ve önceki gün başım çok ağrıdı aynen adet öncesi gibi. Ultra hassas gebelik testiymiş 5. Günden itibaren çıkar yazıodu testte. Ayy sorma sürekli wc deyim sökülcek diye bekliyorum. Bi ara arttı ama devamı gelmedi lekelenme şeklinde devam ediyor. Arada sağ kasığım ağrıyıp geçiyo. Gece sökülür gibi geliyor. Bende polip de var ya o da ara lekelenmeler yaparmış. Olsaydı erken testlerde çıkardı gibi geliyor. Ne yapacağıma da karar veremiyorum. Yaşım 32, polipleri aldırıp tüp beneğe mi başlasam birkaç ay daha denesem mi bilemiyorum. Kafam çok karısık
Ayy canım valla herşeyimiz aynı gitti tek yumurta, aşılama günü aynı. Testler belirtiler aynı inş sonu güzel olur ikimiz için de. Benim olmasa da senin olsa bari yaa vallahi bi umut olur bana da. Ben de polipleri aldırıyım diyorum o da ayrı bir süreç olacak çünkü 1 2 ay öyle gidecek. Sonuç olumsuz olursa Sen tekrar aşılama mı düşünüyorsun? Sizde bir problem var mıydı canım?bana da polipleri aldırman mantıklı geldi aslında çok sürmeden iyileşiyor onlar ama en azından bir ay sürer yine, ara verip martta ovulasyon günlerini de değerlendirebilirsin. aşılamadan farklı bir ihtimal değil aslında ama denemeye değer.
Ben 36 yım canım
Dün bende o testten almıştım çıkmamıştı işte. sanki iyi yada kötü ikimizin durumuda aynı gibi geliyor bana aynı sonuç çıkacak bakarsın sürpriz olur
polipler hamile kalmana engel mi acaba? ama öyle olsa doktorun söylerdi önceliği onları almaya verirdi şimdi eğer engel olmayacaksa hemen aldırmazsın.Ayy canım valla herşeyimiz aynı gitti tek yumurta, aşılama günü aynı. Testler belirtiler aynı inş sonu güzel olur ikimiz için de. Benim olmasa da senin olsa bari yaa vallahi bi umut olur bana da. Ben de polipleri aldırıyım diyorum o da ayrı bir süreç olacak çünkü 1 2 ay öyle gidecek. Sonuç olumsuz olursa Sen tekrar aşılama mı düşünüyorsun? Sizde bir problem var mıydı canım?
öncelikle hayırlı olsun, aşılaman nasıl geçti kaç yumurtan gelişmişti?Merhaba kızlar bende dün aşılama oldum bekliyorum Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin
Tüpler açık hormonlar iyi sperm sayisi iyi ileri hareketlilik %20 ve 0.4 mm polip var rahimde 15 aydır gebelik yok 2 klomen tedavisi oldum olumsuz bu ayda femara + aşılama oldum
2. Günüm hafif gaz ve ara ara batma var o kadar
İnofolic progestan ve balık yağı hapi kullanıyorum bu de havuç suyu ananas ve kabak çekirdeği tuketiyorum
Bizde de görünürde sadece bende pcos var bi de şu polipler. Polip için aşılamaya engel değil dedi ama tüp bebek yapacaksak almakta fayda var dedi. Embriyonun tutunmasına engel olabiliyormuş okuduğum kadarıylapolipler hamile kalmana engel mi acaba? ama öyle olsa doktorun söylerdi önceliği onları almaya verirdi şimdi eğer engel olmayacaksa hemen aldırmazsın.
Eşim tutmazsa hemen ikinciyi yaptıralım diyor ama doktor ne der bilmiyorum belki ara verir doktor ne derse ona göre davranacağım aslında. Bizde problem yoktu o yüzden kaç yıl oldu bekliyoruz zaman kaybediyoruz işte.
Canım hayırlı olsun inş tutunur. Polip için dr sana alınsın fln bişi dedi mi?Merhaba kızlar bende dün aşılama oldum bekliyorum Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin
Tüpler açık hormonlar iyi sperm sayisi iyi ileri hareketlilik %20 ve 0.4 mm polip var rahimde 15 aydır gebelik yok 2 klomen tedavisi oldum olumsuz bu ayda femara + aşılama oldum
2. Günüm hafif gaz ve ara ara batma var o kadar
İnofolic progestan ve balık yağı hapi kullanıyorum bu de havuç suyu ananas ve kabak çekirdeği tuketiyorum
Can'ım sen polipleri aldır bence önce.Ara mı versem polipleri mi aldırsam napsam canım hiç karar veremedim.. kafam çok karıştı valla. Tüp bebek için fiyat alıyorum bi yandan. Resmen beynim yandı
öncelikle hayırlı olsun, aşılaman nasıl geçti kaç yumurtan gelişmişti?
ikiside iyi şeyler söylemiş aslında güzelde geçmiş, kötü düşünmeni gerektirecek birşey yok çok şükür, inşallah başarılı olur.Canım asılama olacağı gün 10.45 gibi regl sancisi çektim aralıklarla devam etti Akıntım su gibi oldu yumurtam çatladı yani ardından 15.40 da asilamam oldu oldukça basit bir işlemmis 40 dakika dinlendim eşim de arabayı yavaş kullandı evdede yemek ve wc hariç kalkmadım hiç rapor da almıştım pazartesiye kadar böyle dinleneceğim pazartesi iş başı
40 milyon %85 ı hareketli sperm enjekte edildi doktor döl yatağın açık çatlama olmuş dedi
Biz bu ay aşılama dusunmuyorduk femara kullandım 2 doktora gittim doçent olan 3 yumurtan var dedi ucu de iyi durumda 1 ı çok büyük bu ay gebelik olabilir dedi olmazsa 3. Gün gel yumurta rezervi ne bakıp yol haritasını çizelim dedi
Kendi doktorum ise her ay 5 tane yumurta olduğunu bu ay kaliteli 1 yumurta olduğunu söyledi aşılama yapalım mı şansın çok yüksek olur dedi 3.75 e 2.78 di yumurtam
Bilmiyorum artık hangi doktor doğruyu söyledi