Aşılama aşılama ile hamile kalanlar bekleyenler buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ümidini hiç bi zaman kaybetmeeee ... hepimizin kucakları dolacak bigün . Geçmişi çok düşünmemeye çalış ki geleceğini etki altına almasın gülüm. Mutlu haberlerini alırız inş

Can'ım bence senin gününü kaçırmış olamazlar. Cumartesi kontrole gittin sen. Pazartesi aşılaman oldu. Cumartesi gittiğinde çatlamış olması lazımdı geç kalınca. coffeturkün hatırladığım kadarıyla aşılamaya gittiğinde yumurtaları önceden çatlamıştı ve senin gibi kontrolü yoktu.

ayy aynen canım yaa boşa o kadar uğraş yaşadığım üzüntü sıkıntı da cabası çok moralism bozuldu adet olmama üzülmedim zaten bekliyodum kızlar Dolunay22 Bebis27 @caffeeturk ama aşılamam bence yanlış zamanda yapldı çünkü 11. gün çok erken değil mi adet için??

canım neden erken adet oluyorum ozaman yaaa ayy deli olucam yaaa her bi işim tuhaf yaaa

İlk asilamamizda ikinciside ayni zamanda olmuş canm bende ikinciyi 17sinde yaptirdim bekliyorum senin de kasik agrin oluyo mu ben biraz önce sanki adet olacakmış gibi bi ağrı hissettim ve su gibi akintim geldi

Evet canım doğru hatırlıyosun. Benimki tam bi fiyaskoydu. Gitti güzelim yumurtalarım boş günler geçirerek . Dolu dolu dört günü boş geçirttirdi bize sperm kaliteli olsun ilişki yapmayın diye. İçi çıksın dr un inş . Hatırladım ya delirdim yine bak

canım neden erken adet oluyorum ozaman yaaa ayy deli olucam yaaa her bi işim tuhaf yaaa
Vücutla ilgili bir şey olsa gerek. Sonuçta cumartesi günü yumurta vardı. Hadi biraz erken çatlamış olsun diyelim. Yine de 11. Gün çok erken oluyor. Neyse hayırlısı olsun artık. Ben de çok geç oluyorum mesela. Benimkini de erken yapmış oluyorlar böyle olunca. Çatlatma iğnesinin 16. Günü.

İlk asilamamizda ikinciside ayni zamanda olmuş canm bende ikinciyi 17sinde yaptirdim bekliyorum senin de kasik agrin oluyo mu ben biraz önce sanki adet olacakmış gibi bi ağrı hissettim ve su gibi akintim geldi
canım ilk hamileliğimde aşılamadan bir hafta sonra adet gününe kadar kasık ağrılarım olmuştu eğer hamile kalırsam belirtisi bu diye düşünmüştüm sonra hamile olduğumu öğrendim. Ama 2. de şimdi de kasık ağrılarım var bir de ara ara öğürmelerim var ama psikolojik olmasından şüpheleniyorum.

Bi çay da bana ver insafsız , kahve de olur
Gaza falan gelirler diye diom ben
Vereyim Can'ım ne demek :)
Ha orası başka
Haha deli yaa çok güldüm ayy benim açık pembe lekelenme şeklinde bu arada tam sökülemedim. Polipten mi oluyo acaba yaa. Artık adet olsam da nolcaksa olsun sıkıldım beklemekten
Yerleşme kanaması olmasın ya

Haha deli yaa çok güldüm ayy benim açık pembe lekelenme şeklinde bu arada tam sökülemedim. Polipten mi oluyo acaba yaa. Artık adet olsam da nolcaksa olsun sıkıldım beklemekten
İnşallah yerleşmedir o Allah biliyor ya önceki sayfaları okurken de ilk içime o doğdu ama inşallah canım, bende de hiç olmayan birşey akıntı ve hafif kasık ağrısı var bugün.

İnşallah yerleşmedir o Allah biliyor ya önceki sayfaları okurken de ilk içime o doğdu ama inşallah canım, bende de hiç olmayan birşey akıntı ve hafif kasık ağrısı var bugün.
Kızlar ben de bi umutlandım yerleşmedir diye ama eve gelip hemen ovulasyon bi de ultra erken gebelik testlerinden yaptım malesef 2sinde de hiç çizgi yok negatif. İlaçlardan bünye şaşırdı herhalde. Pööfff. Sende durumlar nasıl canım test yaptın mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…