- 26 Ocak 2012
- 1.300
- 1.113
Olur mu ya iki hamile çıktı bu ay benim bildiğim ? Bozkurt la frendlyÇok moralim bozuldu ama yine pazartesi günü test yapacağım inanamıyorum olmadığına hala bir umut arıyorum. Kaç kişiyiz burada hiç birimizin yüzü gülmedi.
11. Gün sandım Can'ım. 10. Gün çok erkenKendimi durduramayacağım sanırım pazar günü yapcam test 10. Gün eğer çıkmazsa salı günü kan testi veririm
Aşılama günü sayılıyorsa pazar günü 11. Gün11. Gün sandım Can'ım. 10. Gün çok erken
Doğru söylüyorsun aslında 2 kişinin tuttu ama ümitsiz olunca insan unutuyor ışte.Olur mu ya iki hamile çıktı bu ay benim bildiğim ? Bozkurt la frendly
canım sen martın 1'inde mi dr'a gidiceksin? öyle çağırmıştı seni dimi? eğer olmazsa tekrar aşılama mı demişti?Doğru söylüyorsun aslında 2 kişinin tuttu ama ümitsiz olunca insan unutuyor ışte.
kız bi git bakalım çok merak ettim, ne dicek kadın napıyomuş bize de haber ver?Olmadım Can'ım. Ara ara kasık ağrısı var ama. Adet öncesi karnımda olan şişlik Yok. Birde bugün yumurta akı kıvamı akıntım oldu. Büyüyen başka yumurtamı var ne?
14. Gün bugün. Yarın sözde test günüm. :)
Kızlar bir de eşimin bir arkadaşı var. Çok uzun zamandır bişeyler demişti de çok takmamıştık. Bir kadın varmış. Şifalı bitkilerden ilaç yapıyormuş. Çapadaki doktorlar bile teyze sen nasıl yapıyorsun diye ulaşmışlar buna. Neyse eşimin arkadaşı dün yine odaya çağırmış. Arkadaş niye gitmiyorsunuz diye. Ben de adamı tanıyorum. Çok temiz iyi bir insan. Bugün eşiyle görüştüm. Beraber o kadına gidicez.
Tamam o zaman. Can'ım Çıkma ihtimali var. Ama çıkmayabilir de. Kendini erkenden üzmeyeceksen yapabilirsin.Aşılama günü sayılıyorsa pazar günü 11. Gün
Tabi ki de söylerim Can'ım. Kadın hastaymış bayağı. Uzun zamandır yapmıyormuş bir şey. Bu ara toparlanmış biraz. Kabul ederse gideceğiz bakalım.kız bi git bakalım çok merak ettim, ne dicek kadın napıyomuş bize de haber ver?
canım üzülme dicem ama elde değil biliyorum. hayırlısı böyleymiş.. napıcaksın şimdi tekrar aşılama yaptırcaksan 2. yada 3. gün için dr agitmeyi unutma. preseed diye ir jel varmış kızlar, ona bakıyordum ben de şimdi. hiç duydunuz mu, kullanan var mı?Ben adet oldum
Ben de olsaydı bir an önce. Ama benim pazar gününe sarkacak büyük ihtimalle.Ben adet oldum
Ben duydum çok araştırdım Can'ım. Ama hiç almadım. Etkisi konusunda çok tatmin olamadım açıkçası.canım üzülme dicem ama elde değil biliyorum. hayırlısı böyleymiş.. napıcaksın şimdi tekrar aşılama yaptırcaksan 2. yada 3. gün için dr agitmeyi unutma. preseed diye ir jel varmış kızlar, ona bakıyordum ben de şimdi. hiç duydunuz mu, kullanan var mı?
kızlar ben adet oluyorum yaaa, aşılamanın, aşılama gününü saymazsa 11. günü. erken değil mi yaaa, o zaman yanlış zamanda aşılama yapılmış olmuyor mu okadar iğneyi boşa mı kullandım benBen de olsaydı bir an önce. Ama benim pazar gününe sarkacak büyük ihtimalle.
Ben duydum çok araştırdım Can'ım. Ama hiç almadım. Etkisi konusunda çok tatmin olamadım açıkçası.
devam tatlım gün aşırı:) çatlamadı demekki daha çatladıktan sonar silikleşiyor. kız ben adet oldum yaTünaydın yavrular. Benim durumum ne böle ya? Baksanıza yumurtlamadım mı hala???? Bugün de çift çizgi? Dün akşam ilişki oldu bu arada
aynen tatlım ben de bu ay bişi yapmıcam. moralism çok bozuldu 11. gün adet oldum yaBen bu ay aşılama yaptirmicam kızlar istanbula gidicem ailemin yanına kafa dinlemeye
Neeeekızlar ben adet oluyorum yaaa, aşılamanın, aşılama gününü saymazsa 11. günü. erken değil mi yaaa, o zaman yanlış zamanda aşılama yapılmış olmuyor mu okadar iğneyi boşa mı kullandım ben
İyice koyulaşmış. Yarın ya da pazar çatlar herhalde kuzum.Tünaydın yavrular. Benim durumum ne böle ya? Baksanıza yumurtlamadım mı hala???? Bugün de çift çizgi? Dün akşam ilişki oldu bu arada
İnş hiç gerek kalmaz 2. Aşılamaya. İğnelerin etkisi devam ediyor sonuçta.Ben bu ay aşılama yaptirmicam kızlar istanbula gidicem ailemin yanına kafa dinlemeye
Üzüldüm cnm belki bu ay kendiligimizden hamile kalırızaynen tatlım ben de bu ay bişi yapmıcam. moralism çok bozuldu 11. gün adet oldum ya
Aynen cnm belki Allah bu ay normal yolla nasip ederNeeeetam başladı mı? Ya ben niye olmadım yaaa. Benim de yumurta geç mi çatlıyor ne? İyice emin oldum artık
İyice koyulaşmış. Yarın ya da pazar çatlar herhalde kuzum.
İnş hiç gerek kalmaz 2. Aşılamaya. İğnelerin etkisi devam ediyor sonuçta.
devam tatlım gün aşırı:) çatlamadı demekki daha çatladıktan sonar silikleşiyor. kız ben adet oldum yadaha 11. gün erken yaptı demekki aşılamayı yaa çok moralism bozuk boşa iğneler ilaçlar, harcadığım para, stress.. acayip moralism bozuk