Aşılama aşılama ile hamile kalanlar bekleyenler buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kız bi git bakalım çok merak ettim, ne dicek kadın napıyomuş bize de haber ver?

Aşılama günü sayılıyorsa pazar günü 11. Gün
Tamam o zaman. Can'ım Çıkma ihtimali var. Ama çıkmayabilir de. Kendini erkenden üzmeyeceksen yapabilirsin.
kız bi git bakalım çok merak ettim, ne dicek kadın napıyomuş bize de haber ver?
Tabi ki de söylerim Can'ım. Kadın hastaymış bayağı. Uzun zamandır yapmıyormuş bir şey. Bu ara toparlanmış biraz. Kabul ederse gideceğiz bakalım.

canım üzülme dicem ama elde değil biliyorum. hayırlısı böyleymiş.. napıcaksın şimdi tekrar aşılama yaptırcaksan 2. yada 3. gün için dr agitmeyi unutma. preseed diye ir jel varmış kızlar, ona bakıyordum ben de şimdi. hiç duydunuz mu, kullanan var mı?

Ben de olsaydı bir an önce. Ama benim pazar gününe sarkacak büyük ihtimalle.

Ben duydum çok araştırdım Can'ım. Ama hiç almadım. Etkisi konusunda çok tatmin olamadım açıkçası.

Ben de olsaydı bir an önce. Ama benim pazar gününe sarkacak büyük ihtimalle.

Ben duydum çok araştırdım Can'ım. Ama hiç almadım. Etkisi konusunda çok tatmin olamadım açıkçası.
kızlar ben adet oluyorum yaaa, aşılamanın, aşılama gününü saymazsa 11. günü. erken değil mi yaaa, o zaman yanlış zamanda aşılama yapılmış olmuyor mu okadar iğneyi boşa mı kullandım ben

Tünaydın yavrular. Benim durumum ne böle ya? Baksanıza yumurtlamadım mı hala???? Bugün de çift çizgi? Dün akşam ilişki oldu bu arada

Eklentiler

• IMG_2761.JPG
    24 KB · Görüntüleme: 32
Ben bu ay aşılama yaptirmicam kızlar istanbula gidicem ailemin yanına kafa dinlemeye

Tünaydın yavrular. Benim durumum ne böle ya? Baksanıza yumurtlamadım mı hala???? Bugün de çift çizgi? Dün akşam ilişki oldu bu arada
devam tatlım gün aşırı:) çatlamadı demekki daha çatladıktan sonar silikleşiyor. kız ben adet oldum ya daha 11. gün erken yaptı demekki aşılamayı yaa çok moralism bozuk boşa iğneler ilaçlar, harcadığım para, stress.. acayip moralism bozuk

Neeee tam başladı mı? Ya ben niye olmadım yaaa. Benim de yumurta geç mi çatlıyor ne? İyice emin oldum artık
İyice koyulaşmış. Yarın ya da pazar çatlar herhalde kuzum.
Ben bu ay aşılama yaptirmicam kızlar istanbula gidicem ailemin yanına kafa dinlemeye
İnş hiç gerek kalmaz 2. Aşılamaya. İğnelerin etkisi devam ediyor sonuçta.

Aynen cnm belki Allah bu ay normal yolla nasip eder

Aaaaa , sende benim gibi olmuşsun. Bende 11.gün adet olmuştum. Kesinlikle gününü kaçırdılar, çatlatma iğnesi olduğum gece çatlamıştı zaten benim de, dr a sölemiştim hatta aşılamayı çatlatma iğnesi olduğum günün ertesi günü yapmalıydınız diye. Geri hesap yap bakim o güne mi denk geliyor senin de . Sorma iğne yemiştim bende 3 kutu

Merhaba kızlar, 3,5 yıllık evliyim ve pko luyum onun dışında eşimin ve benim herhangi bir problemimiz yok. Ama normal yolla 1.5 senedir hamile kalamadım. Ekim ayında özel bir klinikte ilk aşılamamı yaptırdım. İlk aşılamada hamile kaldım fakat kalp atışları duyulmadığı için mecburen 10 haftalıkken kürtaj oldum. Benim için çok büyük bir yıkım oldu malesef sevincimiz kursağımızda kaldı. 1 adet dönemi ara verdikten sonra 2. aşılamamı oldum fakat tutmadı. 75 lik gonal-f ile yumurta büyütülerek çatlatma iğnesinden sonra 3.aşılamamı 15 şubatta oldum. Artık sizin gibi beklemedeyim ve çok korkuyorum. Eğer bu da tutmazsa tüp bebek dedi araştırma hastanesindeki doktorum. Forumu takip ediyordum fakat artık aranıza katılmaya kadar verdim. Allahım inşallah isteyen herkesin kucağını bebişle doldurur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…