Haklısın ama sabah akşam test yaparak geçiriyoruz bu süreyi
Sende ne var ne yok bir gelişme var mı, moralin nasıl?
Daha iyiydim bugün canım moral olarak. Göğüslerimin acısı azaldı ilginç şekilde. Akıntım da azaldı. Felaket başım ağrıyor, migrenim de var benim dün akşam dayanamadım ağrı kesici aldım. Yine eve gelince ovulasyon testi yaptım sabah da ilk idrarla yapmıştım, 2. Çizgiden eser yok. Sen nasılsın var mı bir değişiklik?
Canım valla 11. Güne geldim tüm testler negatif, olsa çıkmaz mıydı yaa. Benim adetten önce başım da ağrır o da oldu sağolsun eksik kalmadı. Bilmiyorum vLlahi. Sen ne durumdasın? Kaçıncı gün oldu bugün? Adet de olmadın dimiHadi kızlar ya. Birinizden iyi haber gelse de sevinsek
Yavru adete kadar yine bi umut var bizim için doktor bana adetin geçince bidaha test yap dedi belki geç döllenme oluyodurCan'ım akıntı jelden oluyor. Benim de çok oldu.
Daha iyiydim bugün canım moral olarak. Göğüslerimin acısı azaldı ilginç şekilde. Akıntım da azaldı. Felaket başım ağrıyor, migrenim de var benim dün akşam dayanamadım ağrı kesici aldım. Yine eve gelince ovulasyon testi yaptım sabah da ilk idrarla yapmıştım, 2. Çizgiden eser yok. Sen nasılsın var mı bir değişiklik?
Çok moralim bozuldu ama yine pazartesi günü test yapacağım inanamıyorum olmadığına hala bir umut arıyorum. Kaç kişiyiz burada hiç birimizin yüzü gülmedi.Hadi kızlar ya. Birinizden iyi haber gelse de sevinsek
Şubat ayı bize iyi gelmedi inş mart ayı hepimize cok güzel gelir pes peşe bebis haberleri veririzÇok moralim bozuldu ama yine pazartesi günü test yapacağım inanamıyorum olmadığına hala bir umut arıyorum. Kaç kişiyiz burada hiç birimizin yüzü gülmedi.
inşallah canım inşallah martta olur.Şubat ayı bize iyi gelmedi inş mart ayı hepimize cok güzel gelir pes peşe bebis haberleri veririz
Olmadım Can'ım. Ara ara kasık ağrısı var ama. Adet öncesi karnımda olan şişlik Yok. Birde bugün yumurta akı kıvamı akıntım oldu. Büyüyen başka yumurtamı var ne?Canım valla 11. Güne geldim tüm testler negatif, olsa çıkmaz mıydı yaa. Benim adetten önce başım da ağrır o da oldu sağolsun eksik kalmadı. Bilmiyorum vLlahi. Sen ne durumdasın? Kaçıncı gün oldu bugün? Adet de olmadın dimi
Hadi bakalım yeni bir umut valla neden olmasın alternatif tıp bazen çok başarılı olabiliyor bence denemeye değer.Olmadım Can'ım. Ara ara kasık ağrısı var ama. Adet öncesi karnımda olan şişlik Yok. Birde bugün yumurta akı kıvamı akıntım oldu. Büyüyen başka yumurtamı var ne?
14. Gün bugün. Yarın sözde test günüm. :)
Kızlar bir de eşimin bir arkadaşı var. Çok uzun zamandır bişeyler demişti de çok takmamıştık. Bir kadın varmış. Şifalı bitkilerden ilaç yapıyormuş. Çapadaki doktorlar bile teyze sen nasıl yapıyorsun diye ulaşmışlar buna. Neyse eşimin arkadaşı dün yine odaya çağırmış. Arkadaş niye gitmiyorsunuz diye. Ben de adamı tanıyorum. Çok temiz iyi bir insan. Bugün eşiyle görüştüm. Beraber o kadına gidicez.
İnş Birgün güleceğiz biz de.Çok moralim bozuldu ama yine pazartesi günü test yapacağım inanamıyorum olmadığına hala bir umut arıyorum. Kaç kişiyiz burada hiç birimizin yüzü gülmedi.
Canım beni hocaya bile götürdülerHadi bakalım yeni bir umut valla neden olmasın alternatif tıp bazen çok başarılı olabiliyor bence denemeye değer.
Öğren bakalım neymiş bizede soyleCanım beni hocaya bile götürdüler
Bak ona bir şey diyememCanım beni hocaya bile götürdüler
Aslında bozkurt bir süre daha bu konularda anlattı yaşadıklarını, yardımcı oldu yani ama ne de olsa artık hamile ve farklı konulara ilgi duyuyordur. Bizde başka şeyler düşünebilsek keşke. Ben başka hiçbir şeye ilgi duyamıyorum sadece aşılama konularına bakabiliyorum.Kızlar benim umudum kalmadı nedense daha test günü bile gelmedi ama nedense içimde olumlu hiçbir his yok. Bide ne olur olmaz diye dikkat ediyorum. Okulda öğretmenler odasına bile çıkmıyorum çoluk çocuk çarpar düşerim diyeama boşa heves gibi. Kimseden güzel haber gelmiyor onada çok üzülüyorum. Bir kişi vardı bozkurt rumuzlu oda haberi aldığı gün terketti bizi
Ya bana sen hamileymişsin gibi geliyorKızlar benim umudum kalmadı nedense daha test günü bile gelmedi ama nedense içimde olumlu hiçbir his yok. Bide ne olur olmaz diye dikkat ediyorum. Okulda öğretmenler odasına bile çıkmıyorum çoluk çocuk çarpar düşerim diyeama boşa heves gibi. Kimseden güzel haber gelmiyor onada çok üzülüyorum. Bir kişi vardı bozkurt rumuzlu oda haberi aldığı gün terketti bizi
O konuda ben de bişey diyemem Can'ımBak ona bir şey diyemem
ama bitkiler konusunda seni takip ederim
Az önce eşimle paylaştım test sonucunu yine yaptırırız dedi üzülmemiş gibiydi, daha doktorun çağırdığı güne var dedi hala ümitli.
Ayın birinde doktorda inanırım diyor.
Ağzın bal yesin canım inşşş şu salı günü bir gelseydi acaba pazar günü test yapsam çıkarmı kiYa bana sen hamileymişsin gibi geliyor
O konuda ben de bişey diyemem Can'ım
Umut fakirin ekmeği işte.
Aşılama günü döllenme olduysa sabah idrarıyla çıkabilir. Belki.Ağzın bal yesin canım inşşş şu salı günü bir gelseydi acaba pazar günü test yapsam çıkarmı ki
Kendimi durduramayacağım sanırım pazar günü yapcam test 10. Gün eğer çıkmazsa salı günü kan testi veririmAşılama günü döllenme olduysa sabah idrarıyla çıkabilir. Belki.