çok çok açık renkte kahverengi gibi azcık bişey geldi kesildi hastalık başlıycak gibi ağrım var inşallah olmazz tabii haber vericemmm dua edin bana
evet canım adet olmayı bekliyorum şimdi olunca hemen doktora gidip iğnelerime başlayacam
ben de öyle diyorum çok üzmüyorum kendimi allah bana ikiz bebek nasip edecekmiş o yüzden aşılamam tutmamış diyorum :) tüp bebekle ikizlerim olacak inşallah sağlıklısını hayırlısını nasip etsin allah hepimize...
sağol canım inşallah senin hamileyiiiiiimmmmm diye çığlık attığını duyarız burdan...
İnsallah bu sefer pozitif gorursn olumsuz dusunme sakin.bnm biraz skntlarm var belimdn hic kalkamyrm ters basiyo surekli kucuk abdeste ckmktn bunalma grdm
canım bunalıma girme kendini çok dinleme oluruna bırak biliyorum dediğim çok zor benim içinde geçerli ama başka yapacak bir şeyimiz yok dua etmekten başka:18:
Ayyy bi tutsn hepmznkide bisi istemem valla hepmz tek tek yazlm
Rabbim en kisa zamnda sana hayirli bebis versn cnm bnm
çok çok açık renkte kahverengi gibi azcık bişey geldi kesildi hastalık başlıycak gibi ağrım var inşallah olmazz tabii haber vericemmm dua edin bana
yerleşme kanamaları olabilir, lekelenme şeklinde de olabilir direk kanama da olabilir. Eğer adet kanaması gibi olsa bile mutlaka test yap yeniden çünkü hamile olmasına rağmen 4 ay boyunca her ay adet kanaması olan kadınları biliyorum ben. Sadece biraz daha bekle test sonucun sana kesin cevabı verecektir
Yarenim yaptnmi idrar testi meraktn olcm
Uzulme cnm bnm her ay umut olsn bizin icingünaydın canım
evet yaptım ve negatiff yine kan testi yanılttı beni heveslendirdi ama sonuç hüsran
Uzulme cnm bnm her ay umut olsn bizin icin
öyle tabi ama keşke direk 0 çıksaydı değer bu şekilde olması kötü oldu bi heveslendim sonra bitti hevesim kalmadı varsa çıksın yoksada direk 0 çıksın en güzeli
Hayirlsi boyleyms kacinci asilmmmandi tekrar dusunynmu
ikinci aşılamamdı ama bidha düşünmüyorum bu kez daha fazla etkilendim hiç içimden tekrar yaptırmak gelmiyor yoruldum açıkçası artık
Hakkinda hayirlisi olsn.rabbim insallah ne asilamaya nede tup bebege birakmdn hamile kalmni saglarrr
amin ccanım inşallah sizin güzel haberlerinizi alırımda mutlu olurumm
Bnmde kndmdn hic umudum yok hayirlisi bakalm
Ewt zeynep ismim bnm esim cift tarafli varikosel.ameliyati oldu amelyattan snra ilaclarla kurlerle duzeldi normal yolla iki aya kalmz olur dediler esimde bklmk istemdi asilama yaptrdk ama bn korkuyrmzeynep sanırım isim senin sorun neydi neden olmuyodu bebek