Aşılama aşılama ile hamile kalanlar bekleyenler buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
çok çok açık renkte kahverengi gibi azcık bişey geldi kesildi hastalık başlıycak gibi ağrım var inşallah olmazz tabii haber vericemmm dua edin bana

yerleşme kanamaları olabilir, lekelenme şeklinde de olabilir direk kanama da olabilir. Eğer adet kanaması gibi olsa bile mutlaka test yap yeniden çünkü hamile olmasına rağmen 4 ay boyunca her ay adet kanaması olan kadınları biliyorum ben. Sadece biraz daha bekle test sonucun sana kesin cevabı verecektir

inşallah o çığlığı hepimiz atarız canım Allahın izniyle Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

İnsallah bu sefer pozitif gorursn olumsuz dusunme sakin.bnm biraz skntlarm var belimdn hic kalkamyrm ters basiyo surekli kucuk abdeste ckmktn bunalma grdm

canım bunalıma girme kendini çok dinleme oluruna bırak biliyorum dediğim çok zor benim içinde geçerli ama başka yapacak bir şeyimiz yok dua etmekten başka:18:

dün size yazdıktan sonra bu sabah sadece bir damla geldi ama ağrım çok sökülmeye çalışır gibi ve sabah idrar testi yaptım negatif çıktı. saınırım ilaçlardan falan değer artıı yine tutmadı yani gitti yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…