Aşılama aşılama ile hamile kalanlar bekleyenler buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
5.50 yi geçince hamilelik normalde
bende anlamadımki bişeyy

canım değerin artarsa kesin hamilesin hadi bakalım ilk güzel haberi sen ver yalnız 8.54 olan değer aşılamanın kaçıncı günü canım 19.günün mü?geç döllenme olabilir

cuma günü yaptırdım canım ama hiç belirti yok ya hayırlısı olsun alıştım zaten negatifi görmeyerabbim bu sefer yüzümüze bakar inşallah

İnsallah bu sefer pozitif gorursn olumsuz dusunme sakin.bnm biraz skntlarm var belimdn hic kalkamyrm ters basiyo surekli kucuk abdeste ckmktn bunalma grdm

canım değerin artarsa kesin hamilesin hadi bakalım ilk güzel haberi sen ver yalnız 8.54 olan değer aşılamanın kaçıncı günü canım 19.günün mü?geç döllenme olabilir

evet canım 19 gün bugün belki sonraki ilişkilerdede olabilir anlamadım vallla inşallah güzel olumlu sonuçları paylaşırım

bence hiç merak etme kuzum hamilesin. değerin böyle olabilir ama yeni demekki herkesin aynı olacak değil bence inş cumaya kadar artar değerin. ki bu kan sonucu niye bu kadar yüksek çıksınki o zaman. bol bol dua et inş güzel haberler ver cuma günü.

dua ediyorum hep allah hepimizin yardımcısı olsun umarım böyledir bu şekilde kararsız kalmak dahada zormuş sizlerde dua edin

dua ediyorum hep allah hepimizin yardımcısı olsun umarım böyledir bu şekilde kararsız kalmak dahada zormuş sizlerde dua edin

inş canım rabbim gönlüne göre versin. sağlıklı sıhhatli yavruna kavuşursun.

Cnm bn klomen catlatma ignesi asilama bu sekilde oldu.ozelde yaptrdk biz ozelde kndi istegne gore yapiliyo.dewlettede yapiyolar diye biliyrm esimn amcasi dewlette asilama yaptrdu

canım bende özelde tedavi gördüm.çatlatma iğnelerimi orada yaptırdım.ama maddi durumdan dolayı devlete devam etmeliyim.hem aşılama da tutma oranı çok düşük diye biliyorum.o yüzden olursa şansımı devlette deneyeceğim.

Cnm yaaa çook üzüldüm. Uffff yarın da ben sonucu alcam cok ürkütücü. Simdi tüpe mi geçicen ?

evet canım adet olmayı bekliyorum şimdi olunca hemen doktora gidip iğnelerime başlayacam

olsun canım hayırlısı değilmiş demekki üzme kendini sakın

ben de öyle diyorum çok üzmüyorum kendimi allah bana ikiz bebek nasip edecekmiş o yüzden aşılamam tutmamış diyorum :) tüp bebekle ikizlerim olacak inşallah sağlıklısını hayırlısını nasip etsin allah hepimize...

hakkında hayırlısı böyleymiş canım üzülmemeye çalışay ben ne olacağım acaba yaaaaaaa:18:

sağol canım inşallah senin hamileyiiiiiimmmmm diye çığlık attığını duyarız burdan...

Bi negatif de benden. 0.77 hcg . Napalim bu ay da kismet degilmis.

canım sen de üzülme sakın en uygun zamanda en güzel şekilde gelecek bebişlerimiz kucağımıza...Bu işin psikolojik kısmını aklınızdan çıkarmayın sakın, duygu ve düşüncelerimize göre bedenimiz reaksiyon veriyo o yüzden sürekli olumlu düşünmemiz lazım stres yapınca vücutta bazı hormonlar salgılanıyomuş ve bunlar da olumsuz etkiliyormuş...Biz de anne olucaz sadece zamanını bekliyoruz, biraz daha sabır......

canım çok sevindim. Yumurtan döllenmiş ama aşılamayla olmamış sonradan olmuş demek ki, sadece embriyonun gelişimininin devam edip etmeyeceğini görmek için tekrar test yapılmalı inşallah artar değerlerin sıkı sıkı tutunsun annesine sağlıkla büyüsün göbeğinde,merakla bekliyorum olumlu haberlerini..

çok çok açık renkte kahverengi gibi azcık bişey geldi kesildi hastalık başlıycak gibi ağrım var inşallah olmazz tabii haber vericemmm dua edin bana

çok çok açık renkte kahverengi gibi azcık bişey geldi kesildi hastalık başlıycak gibi ağrım var inşallah olmazz tabii haber vericemmm dua edin bana

Yarenim bu lekenin gelmesi bebisn rahme dustgnu annesine tutundugunads delalet ayyyy topigmzn hamilesisn hadi innsallahh ohhh ohhh

Klomen kullanmicam. Onun yerine igne vurdurcam. Sonra catlatma ignesi ayni. Sonra asilama.

Aslıcım hakkında hayırlısı olsun bu kaçıncı aşılaman bilmiyorum ama bence 2den fazla aşılama yaptırmaya gerek yok 2 kez yaptırmanın nedeni de tüp bebek için rapor çıkartırken 2 kez aşılama denemiş olmak gerekiyor diye, ben başkent üniversitesi hastanesinde tüp bebek deneyecem bu kez ve rapor çıkardıktan sonraki maliyeti 2000-2500 tl arasındaymış. Ha diyeceksin sen neden 3. aşılamanı yaptırdın? Benim doktorum çok ısrar etti ben inatla tüp bebeğe başlayalım dedim doktorumsa ısrarla bir kez daha aşılama yapmamı istediğini söyledi. Çünkü daha önceki aşılamalarımı başka doktor yaptı ve o aşılamalar yapıldığı sırada rahmimde perde vardı. Şimdiki doktorum bana histeroskopi yaptı ameliyat sonrasında bir kez de kendisi aşılama yapmak istedi, aşılama ile de hamile kalacağıma inandığını söyledi. Uzun lafın kısası 3. aşılama ile kaybedeceğim 300tl ve 1 aylık zamanı çok önemsemediğim için doktorumu dinledim...Umutsuzdum o yüzden sonuca da çok üzülmedim...

Ben ikizlerim olmasını çok istiyorum o yüzden biliyorum tüp bebekle olacak hem de ikiiizzzzz :)) allahım bana ve isteyen herkese nasip etsin inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…