hadi insallah cift cizgiyi gorursn cifter cifter bebisin olur
inşallahhhhh canım inşallahhhhh
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hadi insallah cift cizgiyi gorursn cifter cifter bebisin olur
Canim sndemi cumartesi gunu yaptrdn asilamani
5.50 yi geçince hamilelik normalde
bende anlamadımki bişeyy
cuma günü yaptırdım canım ama hiç belirti yok ya hayırlısı olsun alıştım zaten negatifi görmeyerabbim bu sefer yüzümüze bakar inşallah
Bi negatif de benden. 0.77 hcg . Napalim bu ay da kismet degilmis.
canım değerin artarsa kesin hamilesin hadi bakalım ilk güzel haberi sen ver yalnız 8.54 olan değer aşılamanın kaçıncı günü canım 19.günün mü?geç döllenme olabilir
kızlar selamm
test sonucum geldi aşılamamın 12 günü yani 5 marta 2 olan değerim 19.gün 12 mart 8.54
daha fazla şüpede kaldım ben şimdi hamilemiyim değilmiyim kendi doktorum çok artmamış değer hamilelik yok bence dedi kanı verdiğim yerdeki doktor arkadaşım aldı sonucu ona bekleyelim cuma tekrarlayalım testi dedi anlamadım şimdi durumum ne benim
bence hiç merak etme kuzum hamilesin. değerin böyle olabilir ama yeni demekki herkesin aynı olacak değil bence inş cumaya kadar artar değerin. ki bu kan sonucu niye bu kadar yüksek çıksınki o zaman. bol bol dua et inş güzel haberler ver cuma günü.
dua ediyorum hep allah hepimizin yardımcısı olsun umarım böyledir bu şekilde kararsız kalmak dahada zormuş sizlerde dua edin
inş canım rabbim gönlüne göre versin. Sağlıklı sıhhatli yavruna kavuşursun.
Cnm bn klomen catlatma ignesi asilama bu sekilde oldu.ozelde yaptrdk biz ozelde kndi istegne gore yapiliyo.dewlettede yapiyolar diye biliyrm esimn amcasi dewlette asilama yaptrdu
Cnm yaaa çook üzüldüm. Uffff yarın da ben sonucu alcam cok ürkütücü. Simdi tüpe mi geçicen ?
olsun canım hayırlısı değilmiş demekki üzme kendini sakın
hakkında hayırlısı böyleymiş canım üzülmemeye çalışay ben ne olacağım acaba yaaaaaaa:18:
Bi negatif de benden. 0.77 hcg . Napalim bu ay da kismet degilmis.
kızlar selamm
test sonucum geldi aşılamamın 12 günü yani 5 marta 2 olan değerim 19.gün 12 mart 8.54
daha fazla şüpede kaldım ben şimdi hamilemiyim değilmiyim kendi doktorum çok artmamış değer hamilelik yok bence dedi kanı verdiğim yerdeki doktor arkadaşım aldı sonucu ona bekleyelim cuma tekrarlayalım testi dedi anlamadım şimdi durumum ne benim
canım bende özelde tedavi gördüm.çatlatma iğnelerimi orada yaptırdım.ama maddi durumdan dolayı devlete devam etmeliyim.hem aşılama da tutma oranı çok düşük diye biliyorum.o yüzden olursa şansımı devlette deneyeceğim.
canım çok sevindim. Yumurtan döllenmiş ama aşılamayla olmamış sonradan olmuş demek ki, sadece embriyonun gelişimininin devam edip etmeyeceğini görmek için tekrar test yapılmalı inşallah artar değerlerin sıkı sıkı tutunsun annesine sağlıkla büyüsün göbeğinde,merakla bekliyorum olumlu haberlerini..
Nedn dusuk sorun.neki
çok çok açık renkte kahverengi gibi azcık bişey geldi kesildi hastalık başlıycak gibi ağrım var inşallah olmazz tabii haber vericemmm dua edin bana
Klomen kullanmicam. Onun yerine igne vurdurcam. Sonra catlatma ignesi ayni. Sonra asilama.
Canım 5 doktora gittim herseyin çok normal dış gebelik olma imkanın yok dediler.ama oldum ve neden oldugumuda hiçbir doktor bilmiyor. Olmaman lazımdı deyip duruyorlar.