Aşılama aşılama ile hamile kalanlar bekleyenler buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Merhaba hoş geldin topiğimize, öncelikle aşılaman hayırlı uğurlu olsun. Anlattığın ağrıların hepsi çok normal kullandığımız iğneler hormon iğneleri ve vücudumuzun tepkileri de bu ağrılar. Sayının düşük olmasına o kadar üzülme sadece bir tanesi işe yarayacak biliyorsun, bakarsın yavaş yavaş gidenler bu mücadeleden galip çıkar kimbilir... Sen olumlu düşün ki olumlu şeyler olsun hayatında.

senin kan testin pozitif mi çıktı? hamilelik takvimi yapmışsın sanırım hamilesin hayırlı olsun. Bekliyorum adet olmazsam pazartesi tekrar kan testi yapacam
Yok canim kanda baktirmadim idrarda cikmadi ztn takvim hoşuma gidiyor bnde ptesi sali kan vermeyi düşünüyorum

selam kızlar...
bende aşılama için karar verenlerdenim.
9 yıllık evliyim 5 yaşında bir oğlum var Allah bağışlasın. oda geç oldu. ama tedaviyle değil, yorulup tedaviyi bıraktığımız zamanda kendiliğinden oldu.
şimdi 4 yıldır korunmuyoruz, olmadı. 2-3 sefer (farketmediğim bir kaç tane daha olabilir) kimyasal (tutunamayan) gebelik yaşadım.
tahlillerimizin tamamı temiz, nedeni bilinmeyen infertilite diyor doktorlar.
şimdi klomene başladım. çarşamba günü kontrole gideceğim. yumurtalara bakıp aşılama günü verecek sanırım.
ilk defa aşılama olacağım. nasıl bir şeydir bimiyorum ama içimden acaip bir ses kesin hamile kalacaksın diyor. bilmiyorum artık. Rabbim bilir.
Görelim Mevlam neyler, neylerse güzel eyler.

"ALLAHIM HAKKIMDA HAYIRLI ZAMANDA HAYIRLI VE SAĞLIKLI BİR EVLAT NASİP EYLE... AMİİNN"

Selam fatma aşılama kararin hayırlı sonuclanir ins. Asilama basit bir uygulama. Hic korkma. Oglumda tedavi gordum yazmışsın. O zaman ne gibi tedaviler gordun? Tüp bebek felan mi denedin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…