Merhabalar kızlar. 28 şubatta adet gördüm. Puregon ve ovitrelle ile adetimin 9. Günü 19 mm 17 mm 16 ve 14.5 mm 4 yumurtam oldu. 10 mart sabahı ovitrelle yaptım. 11 mart akşam üzeri saat 16:30 civarı ilk aşılamam oldu. Eşimin hızlı ileri sperm sayısı düşük çıktı ancak yavaş ileri sperm sayısı çok yüksek idi. Tabi bnm moral sıfır oldu. Şimdi size danışmak istediğim şu.
Aşılamanın ilk günü kasık ağrım vardı.
İkinci günü bel ve kasık.
Bugün 3. Gün kasık çok az bel ağrısı. Göğüs uçlarıma elim değse ağrıyor. Ve çok halsizim.
Sizce normal mi bunlar nolur yardım edin.
Yok canim kanda baktirmadim idrarda cikmadi ztn takvim hoşuma gidiyor bnde ptesi sali kan vermeyi düşünüyorumsenin kan testin pozitif mi çıktı? hamilelik takvimi yapmışsın sanırım hamilesin hayırlı olsun. Bekliyorum adet olmazsam pazartesi tekrar kan testi yapacam
amin canım inşallah kavuşuruz yavrucaklarımıza. dr ayın 13 ünde yaptır dedi tahlili pazartesi yaptırsam belli olur mu acaba tabiki ozamana kadar adet olmazsam ki olmamayı umuyorum. artık uykularım kaçtı sabaha kadar gözümü kırpamıyorum heyecandan[/QUOT
merhaba, dün akşam tahlilimi yaptıordım 72,51 cıktı sonuc 2 gün sonra tekrar yaptırcam inşallah katlanarak devam eder. inşallah dün yaşadığım sevincimi kursağımda bırakmaz yüce mevlam... inşallah bu mutlulugu sizlerede yasatır rabbim.
amin canım inşallah kavuşuruz yavrucaklarımıza. dr ayın 13 ünde yaptır dedi tahlili pazartesi yaptırsam belli olur mu acaba tabiki ozamana kadar adet olmazsam ki olmamayı umuyorum. artık uykularım kaçtı sabaha kadar gözümü kırpamıyorum heyecandan[/QUOT
merhaba, dün akşam tahlilimi yaptıordım 72,51 cıktı sonuc 2 gün sonra tekrar yaptırcam inşallah katlanarak devam eder. inşallah dün yaşadığım sevincimi kursağımda bırakmaz yüce mevlam... inşallah bu mutlulugu sizlerede yasatır rabbim.
çok sevindim ne kadar güzel bir mutluluktur kim bilir... Allah sağlıklı sıhhatli kucağınızada almayı nasip eder inşallah.. ayın 20sinde de ben test yapcam ama sanki regli olcakmışım gbi inşallah aynı sevinci yaşatır allahım..
Cnm hamileligin hayırlı olsun. Allah kucağına sağlıklı birsekilde almayı nasip etsin. Dualarini bizden eksik etme
ayy canım çok sevindimm inşalllah artarak gider allah kucağına almayıda nasip etsinnn
sonunda güzel bir haber aldık bende çok mutlu oldum
Cnm hamileligin hayırlı olsun. Allah kucağına sağlıklı birsekilde almayı nasip etsin. Dualarini bizden eksik etme
AMİN CANIM AMİNN İNŞALLAH DÜN YAŞADIĞIM O SEVİNCİ ALLAHIM SİZLEREDE TATTIRSIN BİR AN EVVEL. SADECE AŞILAMADAKİ HEMŞİRE BİRAZ MORALİMİ BOZDU. 2 ŞER GÜN ARAYLA TEKRAR TAHLİL YAPTIRCAM 2 DEFA DAHA ONA GÖRE GEBELİK TAKİBİNE BAŞLAYACAKLARMIŞ İKİ KATI ŞEKLİNDE ARTMASI GEREKİYORMUŞ DEĞERLERİN. İNŞALLAH O DA YÜKSELİR DE GERİSİ DE GELİR ALLAHIN İZNİYLE HAYIRLISIYLA
ayy canım çok sevindimm inşalllah artarak gider allah kucağına almayıda nasip etsinnn
sonunda güzel bir haber aldık bende çok mutlu oldum
SAOL CANIM COK TESEKKÜRLER BAKALIM İNŞALLAH HAYIRLISIYLA ARTAR DEĞERLER DE SEVİNCİMİZ DAİMİ OLUR. KISA SÜRELİ DE OLSA DÜN AKŞAM YAŞADIGIM O MUTLULUGU TARİF EDEMEM İNŞALLAH YARIDA KALMAZ.. İNŞALLAH ALLAHIM SİZLEREDE AYNI SEVİNCİ NASİP EDER
gözün aydın canım umarım değerin artar darısı bizlere olsun Allahım inşallah yaaaaaaa
çok sevindim ne kadar güzel bir mutluluktur kim bilir... Allah sağlıklı sıhhatli kucağınızada almayı nasip eder inşallah.. ayın 20sinde de ben test yapcam ama sanki regli olcakmışım gbi inşallah aynı sevinci yaşatır allahım..
bende 21inde test yapacağım inşallah pozitifi görürüz ilk aşılamamda test yapmadan adetim gelmişti inşallah bu sefer 9 ay gelmezler:18:
bende 21inde test yapacağım inşallah pozitifi görürüz ilk aşılamamda test yapmadan adetim gelmişti inşallah bu sefer 9 ay gelmezler:18:
inşallah ama bnm reglim gelcekmiş gbi geçen ay 20sinde regli olmuştum inşallah dediğin gbi 9ay boyunca gelmez.. beklemek çok zormuş ilk aşılamam kendimi çok fazla beklentiye sokmamaya çalışıorum ki büyük bi hayal kırıklığı yaşamayayım.. keşke yaptıran herkes hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim yazabilse :18::18:
canm ilk aşılaman mıydı bide bu süreci nasıl geçirdin çok ağrıların sürekli adet olacakmış gbi bi his oldu mu?? bnm bgn 8. günm ve regli olcakmısım gbi ilk aşılamam o yüzden ne yapcağmı ne düşünceğmi şaşırdım..
canm ilk aşılaman mıydı bide bu süreci nasıl geçirdin çok ağrıların sürekli adet olacakmış gbi bi his oldu mu?? bnm bgn 8. günm ve regli olcakmısım gbi ilk aşılamam o yüzden ne yapcağmı ne düşünceğmi şaşırdım..
CANIM MERHABA, EVET İLK AŞILAMAMDI. ÇOK KÖTÜ GEÇTİ VALLA MORALİM BOZUKTU GENEL OLARAK ZATEN 2. AŞILAMAYI DA DENEYİP EYLÜLE KADAR ARA VERECEKTİM KAFAMDA ÖYLE DÜŞÜNÜYODUM. GERÇİ HALA DAHA KESİN HAMİLEYİM DİYEMİYORUM BEKLİYORUM Y,NE TAHLİLLERİ. AMA SÜREKLİ KASIK AĞRISI ADET OLCAKMIŞIM GİBİ, SÜREKLİ İDRARA ÇIKMA DURUMUM VARDI. BİR DE GÖĞÜSLERİMDE AŞIRI ŞİŞLİK VE HASSASİYET VARDI.. ALLAHTAN HAYIRLISINI İSTE SADECE BEN ÖYLE YAPIYORUM HALA.ÇÜNKÜ DİĞER TAHLİLLERİMİN SONUCUNU GÖRMEDEN ÜMİTLENEMİYORUM VE SEVİNEMİYORUM.
AYRICA ÇOK FAZLA KENDİNİ YORMA DİKAKT ET OTURUP KALKLMANA VS
CANIM MERHABA, EVET İLK AŞILAMAMDI. ÇOK KÖTÜ GEÇTİ VALLA MORALİM BOZUKTU GENEL OLARAK ZATEN 2. AŞILAMAYI DA DENEYİP EYLÜLE KADAR ARA VERECEKTİM KAFAMDA ÖYLE DÜŞÜNÜYODUM. GERÇİ HALA DAHA KESİN HAMİLEYİM DİYEMİYORUM BEKLİYORUM Y,NE TAHLİLLERİ. AMA SÜREKLİ KASIK AĞRISI ADET OLCAKMIŞIM GİBİ, SÜREKLİ İDRARA ÇIKMA DURUMUM VARDI. BİR DE GÖĞÜSLERİMDE AŞIRI ŞİŞLİK VE HASSASİYET VARDI.. ALLAHTAN HAYIRLISINI İSTE SADECE BEN ÖYLE YAPIYORUM HALA.ÇÜNKÜ DİĞER TAHLİLLERİMİN SONUCUNU GÖRMEDEN ÜMİTLENEMİYORUM VE SEVİNEMİYORUM.
AYRICA ÇOK FAZLA KENDİNİ YORMA DİKAKT ET OTURUP KALKLMANA VS
inşallah gzl sonuçlarınla hepimize bi umut ışığı olursun.. bendede sanki heran adet olacakmışım gbi bir his var ama normalde adet olacağım zmn göğüslerimle birlikte koltukaltımdaki bezelerim şişip acırdı şimdiyse hiç tepki yok ayyy inşallah birbirimize gzl haberler veririz :18: :18:
inşallah gzl sonuçlarınla hepimize bi umut ışığı olursun.. bendede sanki heran adet olacakmışım gbi bir his var ama normalde adet olacağım zmn göğüslerimle birlikte koltukaltımdaki bezelerim şişip acırdı şimdiyse hiç tepki yok ayyy inşallah birbirimize gzl haberler veririz :18: :18:
inşallah tatlım senin ayın kaçında yapılmıştı aşılaman kaçırdım o kısmı kusurabakma... aşılama yaptırdıgın tarihten sonra 15. gün de tahlilini yaptır. ve hiç kafana takmamaaya çalış olmıcakmıssın gibi bekle olursa şok ol.. ben dün aksam 2 saat öle keyifliydim ki yok diye hiçbir beklentide olmadan gayet güsel huzurlu bekledim tahlil sonucunu. hersey güzel olacak inanıyorum
inşallah ama bnm reglim gelcekmiş gbi geçen ay 20sinde regli olmuştum inşallah dediğin gbi 9ay boyunca gelmez.. beklemek çok zormuş ilk aşılamam kendimi çok fazla beklentiye sokmamaya çalışıorum ki büyük bi hayal kırıklığı yaşamayayım.. keşke yaptıran herkes hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim yazabilse :18::18:
inşallah hepimiz hamileyiz yazarız canımbenim ilk aşılamamda da şimdi de regl olacakmışım gibi birşey yok çok dinleme canım kendini akışına bırak biliyorum zor ama ben öyle yapmaya çalışıyorum...
Yok canim kanda baktirmadim idrarda cikmadi ztn takvim hoşuma gidiyor bnde ptesi sali kan vermeyi düşünüyorum
canım aşılama ile oldu sanırım meleğin..
allah tamamına erdirsin, sağlıkla kucağına alırsın inşallah.
kaçıncı aşılamandı?
selam kızlar...
bende aşılama için karar verenlerdenim.
9 yıllık evliyim 5 yaşında bir oğlum var Allah bağışlasın. oda geç oldu. ama tedaviyle değil, yorulup tedaviyi bıraktığımız zamanda kendiliğinden oldu.
şimdi 4 yıldır korunmuyoruz, olmadı. 2-3 sefer (farketmediğim bir kaç tane daha olabilir) kimyasal (tutunamayan) gebelik yaşadım.
tahlillerimizin tamamı temiz, nedeni bilinmeyen infertilite diyor doktorlar.
şimdi klomene başladım. çarşamba günü kontrole gideceğim. yumurtalara bakıp aşılama günü verecek sanırım.
ilk defa aşılama olacağım. nasıl bir şeydir bimiyorum ama içimden acaip bir ses kesin hamile kalacaksın diyor. bilmiyorum artık. Rabbim bilir.
Görelim Mevlam neyler, neylerse güzel eyler.
"ALLAHIM HAKKIMDA HAYIRLI ZAMANDA HAYIRLI VE SAĞLIKLI BİR EVLAT NASİP EYLE... AMİİNN"