Ewt zeynep ismim bnm esim cift tarafli varikosel.ameliyati oldu amelyattan snra ilaclarla kurlerle duzeldi normal yolla iki aya kalmz olur dediler esimde bklmk istemdi asilama yaptrdk ama bn korkuyrm
sana normal yollada olur zaten demişler ozaman kesin olur senin sitres yapma sakın sakin ol valla benim şu değer 8 .54 çıkınca ben sitres yaptım bu sabah hastalığım başladı. Ben bu ay tıbbı açıdan bişey yapmıycam
sadece soğan kürü ve incir kürü yapıcam kullananlar varmı acaba ne şekilde kullandılar
Aslıcım hakkındyi hayırlısı olsun bu kaçıncı aşılaman bilmiyorum ama bence 2den fazla aşılama yaptırmaya gerek yok 2 kez yaptırmanın nedeni de tüp bebek için rapor çıkartırken 2 kez aşılama denemiş olmak gerekiyor diye, ben başkent üniversitesi hastanesinde tüp bebek deneyecem bu kez ve rapor çıkardıktan sonraki maliyeti 2000-2500 tl arasındaymış. Ha diyeceksin sen neden 3. aşılamanı yaptırdın? Benim doktorum çok ısrar etti ben inatla tüp bebeğe başlayalım dedim doktorumsa ısrarla bir kez daha aşılama yapmamı istediğini söyledi. Çünkü daha önceki aşılamalarımı başka doktor yaptı ve o aşılamalar yapıldığı sırada rahmimde perde vardı. Şimdiki doktorum bana histeroskopi yaptı ameliyat sonrasında bir kez de kendisi aşılama yapmak istedi, aşılama ile de hamile kalacağıma inandığını söyledi. Uzun lafın kısası 3. aşılama ile kaybedeceğim 300tl ve 1 aylık zamanı çok önemsemediğim için doktorumu dinledim...Umutsuzdum o yüzden sonuca da çok üzülmedim...
Ben ikizlerim olmasını çok istiyorum o yüzden biliyorum tüp bebekle olacak hem de ikiiizzzzz :)) allahım bana ve isteyen herkese nasip etsin inşallah...
canım benim bu ikinci aşılamam ikisinde de iğneyle yapıldı.....hakkında hayırlısı olsun bakalım ben ne olacağım bugün 5.günüm:18:
canım sonucun ne oldu bize haber verseneeeeeeee
İkisi bi aarada yapilmymscina dikkat et bnce adet oldnmu yani
oldum başladı adet bugün onu araştırıyım aslı kullanmıştı aslıdan detaylı öğreniri zaten ona göre yaparım
Cnm sogan kürüne adtin 7. Gunu baslaniyor. Kurun nasil yapildigini saracoglu sitesinden bakabilirsin.
oldum başladı adet bugün onu araştırıyım aslı kullanmıştı aslıdan detaylı öğreniri zaten ona göre yaparım
Merhaba arkadaslar bende asilama tedavisine basladim gonaf 300 kullaniyorum 4.gun cumartesi kontrole gidicem onumudeki haftada asilamam olucak insallah tutar 26 yasindayim 2 senelik evliyim rabbim isteyen herkese nasip etsin anne baba olmayi dualarim sizinle sizde bize dua edin.
Rabbm emeklerni bosa cikarmasn.insallah cnn
2 kur ayni anda uygulanmiyor.
sana normal yollada olur zaten demişler ozaman kesin olur senin sitres yapma sakın sakin ol valla benim şu değer 8 .54 çıkınca ben sitres yaptım bu sabah hastalığım başladı. Ben bu ay tıbbı açıdan bişey yapmıycam
Ben yaptım once soğan kürü hemde incir kürü ama yinede olmadı demekki zamanı değilmiş. Ilk olarak aletinin 3.cu günü soğan kürüne baslicaksin. 1 orta boy soğanı 1 bardak kaynayan suya atıp 5 dk kaynatacaksin. 15 gün boyunca sabah akşam aç karnına iciceksin her öğün de taze yapacaksın. O bittikten sonra incir kürüne başlayacaksin.oda 2 bardak klorsuz kaynayan suya 8 adet inciri atıp 30 dk kaynatacaksin. Onuda 15 gün sabah akşam aç iciceksin.
sadece soğan kürü ve incir kürü yapıcam kullananlar varmı acaba
Umarim sana umut ve şifa olur bu yolla hamile kalan çok var denemek te fayda var
Ben yaptım once soğan kürü hemde incir kürü ama yinede olmadı demekki zamanı değilmiş. Ilk olarak aletinin 3.cu günü soğan kürüne baslicaksin. 1 orta boy soğanı 1 bardak kaynayan suya atıp 5 dk kaynatacaksin. 15 gün boyunca sabah akşam aç karnına iciceksin her öğün de taze yapacaksın. O bittikten sonra incir kürüne başlayacaksin.oda 2 bardak klorsuz kaynayan suya 8 adet inciri atıp 30 dk kaynatacaksin. Onuda 15 gün sabah akşam aç iciceksin.
sadece soğan kürü ve incir kürü yapıcam kullananlar varmı acaba
Umarim sana umut ve şifa olur bu yolla hamile kalan çok var denemek te fayda var
teşekkür ederim bilgi verdiğin içinn yarın kulan burun boğaz ile ilgili randevüm var biraz rahatsızım şu bebeğin tutmayışı kahverengi gelen kanama tam sökülmediğindenmidir bilmiyorum 3 gündür kulaklarım yara içinde kaldı boğazıma kadar vurdu. bünyem bebeği kabul etmediği içinmi dışa vurdu bilmiyorum kulak burun boğazcı eğer ilaç verirse antibiyotk falan bu ay yapmıycam vermezse ama başlıcam bende
Canim ayni gündü asilamamiz.bnde bgn idrarda baktim. Kan vermeye cesaret edemedim. Bence bikaç gun sonra tekrarla inş adet olmayizzzzz...Bir negatif haberi de benden.... bugün dayanamadım arkadaşımın çalıştığı hastanede kan testi yaptırdım ve sonuç 0,4 çıktı. Demek ki hiç döllenme olmamış aşılama sonucu(
Canim ayni gündü asilamamiz.bnde bgn idrarda baktim. Kan vermeye cesaret edemedim. Bence bikaç gun sonra tekrarla inş adet olmayizzzzz...
Inşallah olumlu sonuc alirsin cnm . Sonucunu paylasirsin.
canım elbette vardır ya:26:sen nasılsın bu arada ya görüşemez olduk ne yaptın kuzum durumların nasıl
pek ümidim yok canım ama Allah büyük diyorum hep hakkımzıda hayırlısı neyse o olsun hepimizin...benimde yapmadığım kür kalmamıştı ama olmayınca olmuyorrabbim tez zamanda ol desin inşallah