Daha 5 gunum ama cok korkuyorum elde deglki uzulmememk zatn herks ilk tutmuyo diyolar
şans aslında ilkte tutanda çok duydum tedaviyi bırakıp kendiliğinden hamile kalanda
seninde ilk heralde sorun neydi sende
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Daha 5 gunum ama cok korkuyorum elde deglki uzulmememk zatn herks ilk tutmuyo diyolar
şans aslında ilkte tutanda çok duydum tedaviyi bırakıp kendiliğinden hamile kalanda
seninde ilk heralde sorun neydi sende
Bnmde ilk asilama.sorun bnde degl esimdeydi cif tarafli varikosel ameliyati oldu hic umut yoktu gittigmz her doktor arkdslari kesnlikle olmaz dedi bi anda canli hucre tawan yapti.doktorlar bilr sadirdi 2 aya normal yolla olur dediler.esimde beklmk istemdi asilama yaptrdk 22 yasndym 3 senelk ewlym
Cnm moralini bozma. Yüksek tut. Ilk asilamayla da cok tutan var. Bizim olumsuzluklar sizi etkilemesin. Ben uzulmedim ki senden 9 yas buyugum. Sonucumu beklediginiz icin yazdim.Rabbim hayırlı zamanda sabirlar tukenmeden nasip etsin. Ama elinden gelen herseyi dene. Ben önümüzdeki ay igneli asilama yaptircam.
Ablam uzulmemek elde degl hepmzn sorunu ayni istedklermz ayni birimznki tutmynca uzuluyorz ayni duygulari yasadgmz icn.igneli asilama neki abla
Cnm moralini bozma. Yüksek tut. Ilk asilamayla da cok tutan var. Bizim olumsuzluklar sizi etkilemesin. Ben uzulmedim ki senden 9 yas buyugum. Sonucumu beklediginiz icin yazdim.Rabbim hayırlı zamanda sabirlar tukenmeden nasip etsin. Ama elinden gelen herseyi dene. Ben önümüzdeki ay igneli asilama yaptircam.
sağol canım hayırlısı tabiki bende 1 saate kadar alıcam sıonucumuda paylaşırım sizinlede
Klomen kullanmicam. Onun yerine igne vurdurcam. Sonra catlatma ignesi ayni. Sonra asilama.
Hayirlisi olur hakkinda insallah tutar birdahak aya yarenim senin ilkmi asilama kacinci gun bugn
Merhabalar bende 2 yıllık evliyim.1 sene önce dış gebeligim oldu.ozaman 5 ay korunduk daha sonra köken ve çatlama iğnesi oldum 2 kere ama olmadı. 2 aydirda doktora gitmedim. Ama bu ay aşılama istiyoruz.devlet hastanesinde düşünüyoruz. (Lütfü Kırdar kartal ).acaba tekrar çatlatma iğnesi derler mi yoksa aşılama yaparlar mi
canım benim bu ikinci aşılamam ikisinde de iğneyle yapıldı.....hakkında hayırlısı olsun bakalım ben ne olacağım bugün 5.günüm:18:Klomen kullanmicam. Onun yerine igne vurdurcam. Sonra catlatma ignesi ayni. Sonra asilama.
sağol canım hayırlısı tabiki bende 1 saate kadar alıcam sıonucumuda paylaşırım sizinlede
canım benim bu ikinci aşılamam ikisinde de iğneyle yapıldı.....hakkında hayırlısı olsun bakalım ben ne olacağım bugün 5.günüm:18:
canım sonucun ne oldu bize haber verseneeeeeeee
kızlar selamm
test sonucum geldi aşılamamın 12 günü yani 5 marta 2 olan değerim 19.gün 12 mart 8.54
daha fazla şüpede kaldım ben şimdi hamilemiyim değilmiyim kendi doktorum çok artmamış değer hamilelik yok bence dedi kanı verdiğim yerdeki doktor arkadaşım aldı sonucu ona bekleyelim cuma tekrarlayalım testi dedi anlamadım şimdi durumum ne benim
Ayy hic bisi anlmdm ki kaci gecince gebelk oluyorki netten bakalm bi
5.50 yi geçince hamilelik normalde
bende anlamadımki bişeyy
Ewt oyle yaziyo bi kac sitede
bilmiyorum valla cuma günü tekrar kan vercem bakalım
bu durumda hamile oldığunu kesin öğrenen varmı acaba
Evde kndn yaptnmi idrarla bi yapsaydn
aldım test idrar yarın sabah ilk idrarla yapıcam