Aşılama aşılama ile hamile kalanlar bekleyenler buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

12 gün bekledim. 1 gün daha beklicem artik :) saglik ocaklarinda makina yok. Sadece kan aliyolar. Halk sagligi diye biyer varmış oraya gondercez dedi. Bizde barkod sistemi yok dedi yaa gunum gecse gider hastanede de yaptirir 30 dk da alirim da . Daha gunum de gecmedi. Neyse sen de yarın yaptiriyorsun degil mi?

evet yaptırıcam yarın, her ne kadar adet olacakmışım gibi sancılarım olsa da test sonucumu görmek istiyorum

buarada 3 yumurtam olmuştu benim

Bir negatif haberi de benden.... bugün dayanamadım arkadaşımın çalıştığı hastanede kan testi yaptırdım ve sonuç 0,4 çıktı. Demek ki hiç döllenme olmamış aşılama sonucu (

Bir negatif haberi de benden.... bugün dayanamadım arkadaşımın çalıştığı hastanede kan testi yaptırdım ve sonuç 0,4 çıktı. Demek ki hiç döllenme olmamış aşılama sonucu (

Cnm yaaa çook üzüldüm. Uffff yarın da ben sonucu alcam cok ürkütücü. Simdi tüpe mi geçicen ?

Cok uzuldm ya ama insallah nisan ayinda tutunur bebegn.bnmde umudm kalmadi simdi kndmdn

lütfen yapmayın böyle umudunu kaybetme kaybetmeyelim benimde 12 günümde 2 çıktı değer yinede bugün 32 günüm adet olmadım 2 gün geçti hala umudum var hastalanıcam diyorum bitaraftan ama umudumda bitmiyor
senin kaçıncı günün bugün

Daha 5 gunum ama cok korkuyorum elde deglki uzulmememk zatn herks ilk tutmuyo diyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…