hadi hayırlısı olsun canım ne kadar yavaş çalışıyor bu sağlık ocakları yaa sabah kan verip ertesi gün öğleden sonra mı çıkar sonuç nedir bu böyle, yapılan test 30 dklık bir şey....Neyse pozitif çıksın da varsın biz bekleyelim demi :)
12 gün bekledim. 1 gün daha beklicem artik :) saglik ocaklarinda makina yok. Sadece kan aliyolar. Halk sagligi diye biyer varmış oraya gondercez dedi. Bizde barkod sistemi yok dediyaa gunum gecse gider hastanede de yaptirir 30 dk da alirim da . Daha gunum de gecmedi. Neyse sen de yarın yaptiriyorsun degil mi?
evet yaptırıcam yarın, her ne kadar adet olacakmışım gibi sancılarım olsa da test sonucumu görmek istiyorum
Inşallah cnm bakalım. Bugün verdim kani. Yarin öğleden sonra vercekler sonucu. Barkod sistemi yokmus bizim saglik ocaginda. Yarin alir almaz sonucu esimden once size solicem :)
okadar çok ağrı girdiki şuan kasık ve belime sanki adet olucakmışım gibi artık heycanlanamıyorumda
ama çok uzun zamandır hiç aksamadı adetim benimde aşılamadan 10 gün sonra falan başladı kasık ağrım kan tahlili verdiğim gün bile sanki adet olucak gibiydim normal sendeki ağrılarda nezaman test yaptırıcaksın
Pcoslu olup aşılaması tutan var mı?
Bir negatif haberi de benden.... bugün dayanamadım arkadaşımın çalıştığı hastanede kan testi yaptırdım ve sonuç 0,4 çıktı. Demek ki hiç döllenme olmamış aşılama sonucu(
kaçıncı gündü bugün senin
Bir negatif haberi de benden.... bugün dayanamadım arkadaşımın çalıştığı hastanede kan testi yaptırdım ve sonuç 0,4 çıktı. Demek ki hiç döllenme olmamış aşılama sonucu(
1 martta yapılmıştı, 11. gün bugün
1 martta yapılmıştı, 11. gün bugün
hakkında hayırlısı böyleymiş canım üzülmemeye çalışay ben ne olacağım acaba yaaaaaaa:18:
Bi negatif de benden. 0.77 hcg . Napalim bu ay da kismet degilmis.
Cok uzuldm ya ama insallah nisan ayinda tutunur bebegn.bnmde umudm kalmadi simdi kndmdn
lütfen yapmayın böyle umudunu kaybetme kaybetmeyelim benimde 12 günümde 2 çıktı değer yinede bugün 32 günüm adet olmadım 2 gün geçti hala umudum var hastalanıcam diyorum bitaraftan ama umudumda bitmiyor
senin kaçıncı günün bugün