günaydın arkadaşlar
malesef 12.gün yapılan kan testim negatif yani ikinci aşılamamda tutmadı
canım üzüldüm ne diyeceğimi bilemiyorum, zamanı değilmiş demek ki inş mayıs hazirana kadar kendiliğinden hamile kalırsın. Benim de umudum yok seni de duyunca şimdi daha kötü oldum, aynı haberi haftaya ben veririm artık size....
Sohbet bolmek diye bi durum yok cnm burda. Hepimiz yaziyoruz. Dertlesiyoruz. Ben de 28 subatta yaptirdim 2. Aşilamam. Allahim hickimseyi evlatsiz birakmasin. Ins.tutar cnm. Benim 6. Gunum bitti. Senin de 8.gun bitmis sanirim. Ayin 11 inde saglik ocaginda kan vercem. Bakalim hayirlisi. Sen de 12.gununde saglik ocaginda yaptir. Senin pazara geliyor.p.ertesi yaptir bakalim. Burdan da sonucunu paylasirsin. Ins.hayirli sonuclar aliriz hep birlikte....
pek umudum yoktu zaten ama yinede çok üzüldüm olumlu olmasını çok istemiştim. napalım kısmet değilmiş ama inşallah sizlerin güzel haberlerini alırım
umudunu kaybetme umarım senin sonuç olumlu olur
aşılamada ihtimal çok düşük biliyorsun doktorum aşılama yaparken şansımın %7 olduğunu söyledi :)) o yüzden hiç umutlu değilim. sıkma canını diyorum ya henüz zamanı değilmiş, uygun anı bekliyor dünyaya gelmek için böyle düşün.
Cnm bi saglik ocaginda ücretsiz kan testi yaptirsin. Sen de burdan paylas bizimle sonucu...
amin canım inşallah kavuşuruz yavrucaklarımıza. dr ayın 13 ünde yaptır dedi tahlili pazartesi yaptırsam belli olur mu acaba tabiki ozamana kadar adet olmazsam ki olmamayı umuyorum. artık uykularım kaçtı sabaha kadar gözümü kırpamıyorum heyecandan
aşılamada ihtimal çok düşük biliyorsun doktorum aşılama yaparken şansımın %7 olduğunu söyledi :)) o yüzden hiç umutlu değilim. sıkma canını diyorum ya henüz zamanı değilmiş, uygun anı bekliyor dünyaya gelmek için böyle düşün.
KIZLAAAARRRRRRRRRRR ACİL CEVAP YAZIN
ben 26 gunde bı adet oluyordum 5 ocakta asılama tedavısıne basladık 20 ocakta asılamam yapıldı tutmadı ılaclar yuzunden gecıktım 7 subatta adet oldum dun adet olmam gerekıyordu olmadım daha sızce hamilemiyim asılama sonrası erken mı gec mı adet olunuyor
Cnm p.ertesi bi saglik ocaginda yaptir ücretsiz zaten. Degerin 5 ustu cikarsa carsamba-persembe yine tekrarlarsin. Burdan bizi de hbr dar et.
günaydın arkadaşlar
malesef 12.gün yapılan kan testim negatif yani ikinci aşılamamda tutmadı
YARENİMMM bir kaç haftadır silzeri takip etmiyordum, bıraktığım sayfadan heyecanla senin yazılarını okuyup takip ettim,yazılarını mause ile kaydırırken nasıl heyacan korku karışık okudum anlatamam. inan üzüntünü hepimiz paylaşıyoruz. Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin. bende tam 2 senedir her ay aynı hüsranı yaşıyorum. Biliyorum ki Allah en güzel vakitte saatte bizlerede nasip edecek ama nefsimiz hemen olsun istiyoruz.
3 tane yeğenim var biri 3,5 , diğeri 3 , en küçüğüde 4 aylık. herhafta onları görüyorum, ölesiye seviyorum oynuyorum. hele en küçüğü aguu sesleri çıkarmaya başladı. onları severken kendi bebeğimi de sevebilcekmiyim diye geçiyor aklımdan. öyle çok üzülüyorum ki. VE Yeni doğum yapan o kadar çok arkadaşım var ki herbiri beni evlerine oturmaya çağırıolar. Konuştuğumuz konular hep bebekleriyle ilgili oluyor (bebeklerin uykusu, yemesi emmesi, giyinmesi vs.) ve ben o ortamdan ayrılıp evime döndüğümde moralim öle bozulmuş ve mutsuz oluyorum ki anlatamam. hatta geçenlerde çocukluk arkadaşıımın kırk mevlütüne gitmedim. çünkü sonrasında çok etkileniyorum ve kendimi yıpratıyorum ve piskolojik olarak da daha sıkıntı çekiyorum.
Bence bir süre oluruna bırakmalı, bebekle alakalı ortamlardan bıraz uzak durmalı diye düşünüyorum.
Allahım bizleri hayırlı zamanda evlat sahibi etsin inş..
YARENİMMM bir kaç haftadır silzeri takip etmiyordum, bıraktığım sayfadan heyecanla senin yazılarını okuyup takip ettim,yazılarını mause ile kaydırırken nasıl heyacan korku karışık okudum anlatamam. inan üzüntünü hepimiz paylaşıyoruz. Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin. bende tam 2 senedir her ay aynı hüsranı yaşıyorum. Biliyorum ki Allah en güzel vakitte saatte bizlerede nasip edecek ama nefsimiz hemen olsun istiyoruz.
3 tane yeğenim var biri 3,5 , diğeri 3 , en küçüğüde 4 aylık. herhafta onları görüyorum, ölesiye seviyorum oynuyorum. hele en küçüğü aguu sesleri çıkarmaya başladı. onları severken kendi bebeğimi de sevebilcekmiyim diye geçiyor aklımdan. öyle çok üzülüyorum ki. VE Yeni doğum yapan o kadar çok arkadaşım var ki herbiri beni evlerine oturmaya çağırıolar. Konuştuğumuz konular hep bebekleriyle ilgili oluyor (bebeklerin uykusu, yemesi emmesi, giyinmesi vs.) ve ben o ortamdan ayrılıp evime döndüğümde moralim öle bozulmuş ve mutsuz oluyorum ki anlatamam. hatta geçenlerde çocukluk arkadaşıımın kırk mevlütüne gitmedim. çünkü sonrasında çok etkileniyorum ve kendimi yıpratıyorum ve piskolojik olarak da daha sıkıntı çekiyorum.
Bence bir süre oluruna bırakmalı, bebekle alakalı ortamlardan bıraz uzak durmalı diye düşünüyorum.
Allahım bizleri hayırlı zamanda evlat sahibi etsin inş..
Yazını okurken çok duygulandım bunları sadece ben yaşamıyormuşum diye...bir arkadaşım var aynı dönemde çocuk yapmaya karar vermiştik şu an onun 2 kızı var biri 3,5 yaşında diğeri 2 aylık benimse kucağım bomboşşş......Ne yazık ki her istediğimize o an sahip olamıyoruz, insan bazen isyan edecek dereceye geliyor ama o da çözüm değil, her gece yatağıma yattığımda elimi göbeğime koyup allahım bana bir can ver diye yalvarıyorum((
Birbirimize burdan destek oluyoruz çok iyi geliyo sizlerle dertleşmek. inşallah birgün anne olucaz hepimiz artık çocuklarımızla ilgili konuşucaz.
Aynen bizi bizden başkası anlamıyor çünkü, iyi ki varsınız kızlar.....evet anne olucaz biliyorum ama nolur çok yormasın yıpratmasın bizi
evet bende çok istiyorum yorulmayalım artık ben zaten mayıs hazirana kadar 2 ay rahat bırakıcam kendimi
artık yorulmaya başladım sonra tüp bebek için gidicem
eğer hastalanmazsam yaptırırım artık pzrtesi gününe bakalım nolcak...sende haber ver mutlaka ama olur mu? bu arada sizde problem ne?