Aşılama aşılama ile hamile kalanlar bekleyenler buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kızlar günümüzde o kadar çok sebepsiz hamile kalamayan kadın varki anlatamam. ve birebir şahit olduğum o kadar kişi tanıyorum yıllarca uğraşıp sonra napim olmuyo diye oluruna bırakıp sonrasında birden tak diye hamile kalan var. ve inanın daha geçtiğimiz pazar görümcemin görümcesi ile konuştu

Ve bugün Allah'tan hayırlı zamanda sağlıklı sıhatli evlatlar nasip etmesini diliyorum.
Evlat acısına dayanan anneler var Allah onlara da öyle bir sabır veriyorki o acıya katlanıyorlar. Bizde sabredip Allahın bize hayırlı zamanını beklemeliyiz.
dua edip Allah'tan dilemekten istemekten başka çaremiz yok bunu bir kez daha anladım.

bugün çok duygusal bir gün oldu çok etkilendim gerçekten tabiki öyle allah sağlıklı evlatlar nasip etsin herkese. Arkadaşım vardı benimde kist vardı rahimde ama çok büyükbikaçtane ve doktorlar kesinlikle çocuğun olmaz rahimi almamız lazım dediler aldırmadı allahtan kaç doktora gitti en son eskişehirde bir doktora gitti ilaç iğne tedaviyle hamile kaldı sonra çocuk için sakat olucak aldır sakat olucak aldır kaç doktor söyledi ama aldırmadılar hamileliğinin son ayında hatta rüuya görmüş peygambr efendimiz demişki yusuf bebeğin şifasını verdim. ve allaha şükürki bebek sağlıklı doğdu çokta sağlıklı 3 ayında falan şuan oyüzden çok haklısın sabretmeliyiz demekki vakti değil ve birgün allah bizede nasip edicek inşallah

birazcık konuya ve sohbetinize ortadan girdim ama aynı durumdayım sizinle. benimde ilk aşılamam 26 şubatta yapıldı. o gün bugündür kasık ağrım var rahatsız edici derecede. sizde de aynı sıkıntı var mı? ayrıca ilk aşılamada hamile kalan tanıdıklarım var o yüzden ben umutluyum şahsen. tekrar kusurabkmayın sohbetinizi böldüğüm için iyi akşamlar.

bu gün adet oldum tutmadı yani aşılama

bugün çok duygusal bir gün oldu çok etkilendim gerçekten tabiki öyle allah sağlıklı evlatlar nasip etsin herkese. Arkadaşım vardı benimde kist vardı rahimde ama çok büyükbikaçtane ve doktorlar kesinlikle çocuğun olmaz rahimi almamız lazım dediler aldırmadı allahtan kaç doktora gitti en son eskişehirde bir doktora gitti ilaç iğne tedaviyle hamile kaldı sonra çocuk için sakat olucak aldır sakat olucak aldır kaç doktor söyledi ama aldırmadılar hamileliğinin son ayında hatta rüuya görmüş peygambr efendimiz demişki yusuf bebeğin şifasını verdim. ve allaha şükürki bebek sağlıklı doğdu çokta sağlıklı 3 ayında falan şuan oyüzden çok haklısın sabretmeliyiz demekki vakti değil ve birgün allah bizede nasip edicek inşallah

inşallah Yarenimmm Allah bizimde yüzümüzü güldürecek.. sende biraz oluruna bırak, dinlen kafanı dağıtmaya çalış. En azından biz yapabileceklerimizi yaptık. ilaçlar, aşılama vs. hani içimizde şunuda keşke yapsaydım diye bişey kalmadı. bende senin gibi şimdi oluruna bırakıyorum, belki haz.tem gibi tüp bebek deneriz. Hakkımızda hayırlısı.

kendine iyi bak canım. yine haberleşelim.

Benim esim varikoselden ameliyat oldu. 2013 agustosta. Degerleri duzelmeye basla:KK53:di. Bakalım ins. Tutar. 31 yasindayim. 9 yıllık evliyim. 5 yildir korunmuyoruz. Esimin ihmalleri yüzünden bugün lere geldik. Sizde nedir cnm sorun? Yas kac? Kac yillik evlisin? Ne zamandır istiyorsun? Neler denedin?

anladım canım olsun zararın neresnden dönersen kardır demişler. bizde benim yumurtalıklarımda tembellik var nezaman büyüyüp ne zaman çatladıkları belli değil kafalarına göre takılıyolar anlayacagın. 3 yıllık evliyim, 26 yaşındayım 1.5 yılı korunmuyoruz. o da aslında bu yılda düşünmüyodum ama böyle bi sıkıntım olduğunu öğrenince üzerine baya bi düşmeye başladım. şimdide işte sonuc bu uykularım kaçıyor. 4 ay ilaç tedavisi gördüm onda yumurta sayım da büyüklükleride çok oldu ama bebiş olmadı. sonra 1 ay ara verdik hgs cektirdim onda da sağ tüpte biraz genişleme varmış o da sıkıntı değil dedi dr. gecen ay aşılama olcaktı yumurtalarım dayanmadı çatladı o yüzden bu ay 26 şubatta ilk aşılamam oldu. biran önce günler geçsin bileyim noldugunu artık istiyorum sabırsızlanıyorum cok sanki göğsümde bi ağırlık oturuyor boğuluyorum ya.. ay çenem düştü kusurabakma anlayan pek kimse olmayınca etrafta konusacak da kimse olmuyo haliyle

inşallah Yarenimmm Allah bizimde yüzümüzü güldürecek.. sende biraz oluruna bırak, dinlen kafanı dağıtmaya çalış. En azından biz yapabileceklerimizi yaptık. ilaçlar, aşılama vs. hani içimizde şunuda keşke yapsaydım diye bişey kalmadı. bende senin gibi şimdi oluruna bırakıyorum, belki haz.tem gibi tüp bebek deneriz. Hakkımızda hayırlısı.

kendine iyi bak canım. yine haberleşelim.

sağol canım öyle yapıcam biraz kafamı dinlemek istiyorum tabi haberleşiriz yine bende burdayım burdaki tüm arkadaşların durumlarını takip ediyorum

anladım canım olsun zararın neresnden dönersen kardır demişler. bizde benim yumurtalıklarımda tembellik var nezaman büyüyüp ne zaman çatladıkları belli değil kafalarına göre takılıyolar anlayacagın. 3 yıllık evliyim, 26 yaşındayım 1.5 yılı korunmuyoruz. o da aslında bu yılda düşünmüyodum ama böyle bi sıkıntım olduğunu öğrenince üzerine baya bi düşmeye başladım. şimdide işte sonuc bu uykularım kaçıyor. 4 ay ilaç tedavisi gördüm onda yumurta sayım da büyüklükleride çok oldu ama bebiş olmadı. sonra 1 ay ara verdik hgs cektirdim onda da sağ tüpte biraz genişleme varmış o da sıkıntı değil dedi dr. gecen ay aşılama olcaktı yumurtalarım dayanmadı çatladı o yüzden bu ay 26 şubatta ilk aşılamam oldu. biran önce günler geçsin bileyim noldugunu artık istiyorum sabırsızlanıyorum cok sanki göğsümde bi ağırlık oturuyor boğuluyorum ya.. ay çenem düştü kusurabakma anlayan pek kimse olmayınca etrafta konusacak da kimse olmuyo haliyle

Cnm hepimizin sonuclari hayırlı olur ins. Aramizda 2 gun var. Ben de 28 inde aşılama oldum. Sen muhakkak p.ertesi saglik ocaginda hcg yaptir. Güzel sonuclarini bekliyoruz ins. Ben de sali yaptircam.

Kızlar merhaba ben de bu ayın 3 de hsg çektirdim tüpler açık çıktı dr 1
Ay korunun dedi sizede böyle dedimi hsg den sonra

Kızlar merhaba ben de bu ayın 3 de hsg çektirdim tüpler açık çıktı dr 1
Ay korunun dedi sizede böyle dedimi hsg den sonra

mrb cnm, evet hsg çekildiği ay bana da aynını söylemişti dr ilaçla çekildiği için o fillm gebelik olması durumunda sıkıntı yaratabiliyomus. radyasyon, ilaç falan o yüzden yani korunun demişti

mrb cnm, evet hsg çekildiği ay bana da aynını söylemişti dr ilaçla çekildiği için o fillm gebelik olması durumunda sıkıntı yaratabiliyomus. radyasyon, ilaç falan o yüzden yani korunun demişti
bilemedim hsg cektirdiği ay hamile kalanlar olmuş dr bekle dedi ama beklemesem mi bilemdim iyice ikilemde kaldım

Canım tahlilini yaptırdın mı? bizleri habersiz bırakma

Malesef canim tutmadi hic tutunmamis , aslinda cok zor gecmusti , siddetli agrilarim vardi, ara vermeden tekrar yaptim asilama, suan 7 gun oldu gecen ayla kiyaslarsam hic agirim yok diyebilirim hafif kasikata agri batma var goguslerde sislik agri, bu ay cogul gebelik olabilir dedi doktor 4 yumurta tam olcudeydi, gecen ay ikitane vardi bilmiyorum zor bir surec hic umutlanmiyorum ama kotu sonyc alinca yikiliyo insan:KK50:

Atkadaslar hatirlar misiniz bilmiyorum.ablam ilk asilamasini yapnisti ve bunu sizlerle paylasmistim sizde haber ver demistiniz.ablam adet oldu maalesef :KK43: allah insallah isteyen herkese hayirli birer evlat verir

X