Kızlar günümüzde o kadar çok sebepsiz hamile kalamayan kadın varki anlatamam. ve birebir şahit olduğum o kadar kişi tanıyorum yıllarca uğraşıp sonra napim olmuyo diye oluruna bırakıp sonrasında birden tak diye hamile kalan var. ve inanın daha geçtiğimiz pazar görümcemin görümcesi ile konuştu
Ve bugün Allah'tan hayırlı zamanda sağlıklı sıhatli evlatlar nasip etmesini diliyorum.
Evlat acısına dayanan anneler var Allah onlara da öyle bir sabır veriyorki o acıya katlanıyorlar. Bizde sabredip Allahın bize hayırlı zamanını beklemeliyiz.
dua edip Allah'tan dilemekten istemekten başka çaremiz yok bunu bir kez daha anladım.
bugün çok duygusal bir gün oldu çok etkilendim gerçekten tabiki öyle allah sağlıklı evlatlar nasip etsin herkese. Arkadaşım vardı benimde kist vardı rahimde ama çok büyükbikaçtane ve doktorlar kesinlikle çocuğun olmaz rahimi almamız lazım dediler aldırmadı allahtan kaç doktora gitti en son eskişehirde bir doktora gitti ilaç iğne tedaviyle hamile kaldı sonra çocuk için sakat olucak aldır sakat olucak aldır kaç doktor söyledi ama aldırmadılar hamileliğinin son ayında hatta rüuya görmüş peygambr efendimiz demişki yusuf bebeğin şifasını verdim. ve allaha şükürki bebek sağlıklı doğdu çokta sağlıklı 3 ayında falan şuan oyüzden çok haklısın sabretmeliyiz demekki vakti değil ve birgün allah bizede nasip edicek inşallah