İnşallah progestanı bir gün kullanmadığım için olmamıştır. Allah seninde yardımcın olsun canım inşallah hayırlı haberler alırsın :) Rabbim isteyen herkeze nasip etsin
Cnm ben seni goremiyorum kisilerde. Telden giriyorum ondan mi acaba? Skype dan da pek anlamam
canım burda mısın sen. nasılsın nası gidiyo. kendine dikkat et koru kendini.bişey sorcam doktor aşılamadan sonrada ilişki öneriyor mu.hani yapmak faydalımı.
bende ilk aşılamamda ilişkiye hiç girmemiştim. ama doktor bu kez aşılamadan sonraki gün ilişki olsun dedi yani ben 2 3 gün arayla denedim bence sizde deneyin burdan bir arkadaşta yazmnıştım aşılamadan sonra ki 2 gün ilişki olmuştu onun tutmuştu aşılaması hamile kalmıştı.
canım burda mısın sen. nasılsın nası gidiyo. kendine dikkat et koru kendini.bişey sorcam doktor aşılamadan sonrada ilişki öneriyor mu.hani yapmak faydalımı.
Geldim. Asilamadan 3 gun once ve 2 gun once iliski dedi.yumurtam olgunlasmisti. Belki nolur nolmaz diye. Asilama gunu birlikte olmayin dedi ben ikinci asilama ikisinde de. Ertesi gün girin iliskiye dedi. Ben cuma asilama oldum. C.ertesi iliski oldu. Simdi diyorum ki p.ertrsi-carsamba -cuma da olsun :) doktor ole dedi dicem esime.ilişkide sakinca yokmus çünkü. Garanti olsun. Belki catlamayan yumurtam kaldiysa :) sen de stres olma. .
Cnm sen rahim filmi cektirdin sorum cikmamisti bu ay asilama mi yaptircan ?
canım bu ay değil inş önümüzdeki ay doktor bu ay dinlenin dedi. sabırsızlıkla adetimin gelmesini bekliyorum..
Hadi hayırlısı. Esin sperm testi yaptirmismiydi?
evet canım yaptrıdı bi sıkıntı yok onda.
Belki asilamadan once bu ay kendiliginden olur :)
keşke canım ama benim yumurtalarım gelişmiyoki ilaç olmadan...pco lym ben...
O zaman ins. Cok ugrasmazsin canim. Biran once olur ins. Bu isim pesini hic birakma.
inş imkanlarım dahilinde elimden geleni önce allahın izniyle yapıcam canım. senn de inş kuzucuğun bu ay tutunmuştur sana inn çok istiyrm bunu. sende benm umudm olcksın inş.
Saol cnm ins. Bakalim haftaya sali kan testi yaptircam saglik ocaginda. Artik sonucu ne zaman alirim bilmiyorum ama burdan paylascam mutlaka...bugun 4. Gun bitti asilamanin..
Arkadaslar size moral vermek icin hikayemi yazmak istedim. Bende rahim zari inceligi nedeniyle hamile kalamiyordum . 6 ay hamile kalamayinca doktorum rahim zari inceligi nedeniylede asilama yapmamizi onerdi. Ve supriz:) ilk asilamada hamile kaldim:) kizim gecen cuma gunu 1 yasina girdi . Ben ikinci cocuk denemelerine basladim bile :) eger birkac ay daha olmazsa yine asilama dusunuyorum. Moralinizi hic bozmayin. Ilk denemede bile hamile kalabilirsiniz. Adet gununuz gelmeden belirti bosa aramayin kendinizde cunku hamilelik belirtileri ancak 10. Haftalar civari bas gosteriyor. Oncesinde yasanan tum siskinlik, gogus agrisi vs. igneler yuzunden. Ben adet gunumde kanama baslayinca tampon bile koymustum tutmadi diye megerse yerlesme kanamasiymis:) yerlesme kanamasi kucuk lekelenme gibi bu arada normal adet kanamasi gibi degil yanlis anlasilmasin. Hepinize bol sans diliyorum. Cocuk isteyen herkes bebegine saglikla kavusur insallah.
Hikayenizi paylastiginiz icin cok tesekkurler.. ins. Bizlere de nasip olur hayirlisiyla. ..