Ayy insallah ya tutar biraz once ovulasyon testi yaptum pozitif cikti doktorda iliski dediydi bgn kararsz kaldm
bugün ilişki olsun bence benim doktorum da söylemişti 2. günü ilişki olsun diye
bugün ilişki olsun bence benim doktorum da söylemişti 2. günü ilişki olsun diye
Bisi olur diye korkuyorum pazar ve sali munasebette bulunun zorlama olmsn dedi
Sndemi asilama yaptrdn
zorlama diye bişey söz konusu değil canım merak etme sen ilişkiye girerek olma olasılığını artırıyorsun, hazırda çatlamış yumurtaların var sürekli sperm gönderirsen döllenme ihtimalini artırırsın
1 martta yapıldı benimki de, gün sayıyorum :)
Hayirlu olur insallah canim seninkide.bisi sorcam cok ozurdilerim iliskiye girdk tam 1,5 saat ayaklarmi havaya kaldirdm yattim kalktktan snra akti bnde agladm akti diye akmasi normalmi
normal tatlım, boşuna üzmüşsün kendini herkeste aynı şey oluyor, hepsi akmıyor onun merak edilecek bişey yok.
Cok tsk ederim Allah senden razi olsun acaba sadece bndenmi akiyo diye dusunmustm kac yasindsn kac senelk ewlsn
34 yaşındayım 9 yıllık evliyim 3 yıldır çocuk istiyoruz, eşimide sperm sayısı azlığı var bende de rahimde perde varmış aldırdık onu ve aşılama yaptık bekliyoruz, olmazsa tüp bebeğe geçicem hemen bu ay bakalım işte hakkmızda hayırlısı olsun.. Sen kaç yaşındasın, sorun nedir sizde?
Atkadaslar hatirlar misiniz bilmiyorum.ablam ilk asilamasini yapnisti ve bunu sizlerle paylasmistim sizde haber ver demistiniz.ablam adet oldu maalesefallah insallah isteyen herkese hayirli birer evlat verir
34 yaşındayım 9 yıllık evliyim 3 yıldır çocuk istiyoruz, eşimide sperm sayısı azlığı var bende de rahimde perde varmış aldırdık onu ve aşılama yaptık bekliyoruz, olmazsa tüp bebeğe geçicem hemen bu ay bakalım işte hakkmızda hayırlısı olsun.. Sen kaç yaşındasın, sorun nedir sizde?
Bnde 22 yasindym 3 senelik ewliyim bnm esimde cift taraflu varikosel ameliyati oldu duzene grdi normal yollarla olur dediler esimde belki bu degerleri birdaha bulamycz dedi asilama yaptrdik boyle iste
selam güzel anne adayları7 martta ikinci aşılamamı yaptırdım bakalım hayırlısı:18:rabbim hepimize hayırlı evlatlar versin inşallah
Canlarim benim esim de varikoselden ameliyat oldu. Gecen ayki asilamamda ileri hareketlilik% 10 du. Bu ay % 33 e cikti. Keciboynuzu kuru yapiyorum. Sperm sayisi arttirmada ve hareketli ligini artirmada rol oynuyor.denemenizde fayda var derim. Kizlar ben de sali hcg yaptircam saglik ocaginda. Hepiniz dualarimdasiniz. Siz de dualarinizi eksik etmeyin..Matilda cnm sen de çarşamba yaptirabilirsin. Aramizda 1 gun var.. Hayırlı hbr leri paylasiriz ins...
Cnm aşılama n hayirli olsu n. Gelismeleri paylasirsin. Ins. Tutar cnm. Benim de 2. Asilamam 28 subatta oldu..
Abla bnm esimde keciboynzu kuru uyguluyorum bide osmanli macunu yiyo proxeed kullanyo ondn yukseldi duzeldi insallah tutar
Yarın kan vercem hadi hayırlısı. ...
Yarın kan vercem hadi hayırlısı. ...