bugün aşılamamın 12.günü kan testi yaptırdım
sonucumu paylaşıcam dua edinn
ayy canım inş hamileyim dersin bize, merakla bekliyorum...allahım umutlarımızı boşa çıkarma yarabbim....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bugün aşılamamın 12.günü kan testi yaptırdım
sonucumu paylaşıcam dua edinn
ayy canım inş hamileyim dersin bize, merakla bekliyorum...allahım umutlarımızı boşa çıkarma yarabbim....
aminnn inşallahhhh haber vericemm burdan
aminnn inşallahhhh haber vericemm burdan
sağlık ocağında yaptırdıysan halk sağlığı laboratuvarlarında yapıyorlar bulunduğun şehrin hal sağlığı laboratuvarının internet sitesine gir, tc numaran ve barkod kodunla test sonucunu öğrenebilirsin internetten
sağlıkocağında yaptırdım aslında sonuç 3 de çıktı ama çalışıyorum gidemedim aslında hastalanıcakmışım gibi ağrılarımda var birazda ondan nasılsa olumsuz olucak düşüncesinden yarın sabah alıcam barkod tek verdi onu kan aldıkları tüpe yapıştırdılar bende yok barkod no
hımmm anladım olumsuz düşünme hamilelik belirtileri adet belirtilerine benziyormuş, herkesde farklılık gösteriyor pozitif düşün ki pozitif şeyleri çağır hayatına :)
içimde biyerde var tabi pozitiflik :) inşallah herşeyin hayırlısı senin durum ne okudummu hatırlayamadım
aşılama yaptırdınmı sende
1 martta yaptırdım 5.gün bugün ben de haftaya çarşamba test yapacam tabii o güne kadar adet olmazsam :)
[SUB][/SUB]
Hadi hayırlısı inşallah olmazsın adett kaçıncı aşılaman ilkmii
hayır 3. aşılama bu kez de tutmazsa hemen tüp bebeğe geçicem. senin kaçıncı?
umarım gerek kalmaz
benimde 2 aşılamam ama artık denemiycem bende aşılama mayıs haziran gibi tüp bebek için gidicem
ablam ilk asilamasini yapti adetinin ustunden ise uc gun gecti on gun bekle demis doktor adetin ustunden.cok umutlanmaya calismiyoruz ama insallah olur.allah isteyen herkese nasip etsin insallah.
Ablam ilk asilamasini yapti adetinin ustunden ise uc gun gecti on gun bekle demis doktor adetin ustunden.cok umutlanmaya calismiyoruz ama insallah olur.allah isteyen herkese nasip etsin insallah.
hayırlı olsun aşılaman ama hemen bir test alıp yapın bence ya da kan testi yapın aşılamanın üstünden 15 gün geçtikten sonra test yapın diyor doktorlar
ilk aşılamayla hamile kalan varmı merak ediyorum bugün 6 gün oldu aşılamam hiç bir belirti yok
Yapildi idrar testi ama negatif cikti daha adette olmayinca umitliler ama hayirlisi neyse o olucak artik
birazcık konuya ve sohbetinize ortadan girdim ama aynı durumdayım sizinle. benimde ilk aşılamam 26 şubatta yapıldı. o gün bugündür kasık ağrım var rahatsız edici derecede. sizde de aynı sıkıntı var mı? ayrıca ilk aşılamada hamile kalan tanıdıklarım var o yüzden ben umutluyum şahsen. tekrar kusurabkmayın sohbetinizi böldüğüm için iyi akşamlar.