Biliyorum canim doktor bana 12gun sonra gel demisti 12gunden birgun sonra adet gunum acaba bir gun daha bekleyip olemi gitsem ko diyorum 23unde dehilde 24unde mesela birde adet gunu gel dersse ikinci bir is olmasin bana aslindaTutma şansı zaten çok yüksek olan birsey değil ki. Aynı ilişki gibi biraz daha olası tutması tabi. O yüzden can sıkacak birsey değil.2. Tutar hiç belli olmaz. Denemeden göremeyiz. Moraller yüksek kızlar adetin 2. Veya 3. Günü yeni tedaviye başlayın yola devam
Bncede bigun daha bekle ole git canim bende bugun komtrole gittim uc tane yumurta olusmus biraz daha buyumesi icin bi igne daha vurulcam ctesi kontrol pazar aşılama yapilcak dualarinizda banada yer werin kizlar Allah hepimizin yardimcisi olsn insalahBiliyorum canim doktor bana 12gun sonra gel demisti 12gunden birgun sonra adet gunum acaba bir gun daha bekleyi gitsem ko diyorum 23unde dehilde 24unde mesela birde adet gunu gel dersse ikinci bir is olmasin bana aslinda
Bana yani asilama olan herkeze 12gun sonra geloyorsunz dedi bende ole yapim demi yada yumrta durumundan anlar mi ki belkide adette gel demez der mi dyorusnuz ilac vermeden once dedginiz gbi adetli iken bakiyorlar bilemdim simdiHilalcim bana dkt test ysp.Cikarsa gel dedi.Birsey cikmaz ise hastalığın 3gun gel dedi
Masallah vala uc iyimis benim birtane idi sadece hap kullandm ama bugunde cok usuyorm ben gogislermde acaip sisti ayaklrm ellerim buz suratim yaniyo yani arkdslri oprken yuzun yaniyo dediler Allah hepimizin yardimcisi olsun insallahBncede bigun daha bekle ole git canim bende bugun komtrole gittim uc tane yumurta olusmus biraz daha buyumesi icin bi igne daha vurulcam ctesi kontrol pazar aşılama yapilcak dualarinizda banada yer werin kizlar Allah hepimizin yardimcisi olsn insalah
Amin canim insalah yaa bunca ugrastan sonra Rabbilm inwalah hepimizi kawusturur meleklerimize ♥♥♥♥Masal
Masallah vala uc iyimis benim birtane idi sadece hap kullandm ama bugunde cok usuyorm ben gogislermde acaip sisti ayaklrm ellerim buz suratim yaniyo yani arkdslri oprken yuzun yaniyo dediler Allah hepimizin yardimcisi olsun insallah
Insalah iyi sonuc werir canim bende klomen+menogon kullandim iste sonuncu igneyi yarin wurdurcam cyesi kontrol we catlatma ignesi iste insalah ucumden biri tutardaAminn canım inşallah güzel sonçlar elde edersin. 3 yumurta çok iyi değil mi :) hangi iğneyi kullanmıştın canım?? Ben de menogon kullanıorm cmt kontrol var. Aşılama istemedim doğal yoldan denicez. Eşim çok kararlı bu sefer yapıcam diyo:))) hilalcim bence de bekle adetini, gelirse zaten adetin 2. Günü git ki tedaviye başla tekrar. Yoksa boşuna git gel olucak.
Beni dinlersen direk asilama yaptir derim ben gecen ay yaptirmadigima pismanim insalah bu ay ilk seferde tutarda sende gorus doktorunla uygun goruyosa direk asilama yaptr canmInsalah iyi sonuc werir canim bende klomen+menogon kullandim iste sonuncu igneyi yarin wurdurcam cyesi kontrol we catlatma ignesi iste insalah ucumden biri tutarda
insallah insallah dun sabah namaza kaldirdi esim.sizleerese dua ettimAmin canim insalah yaa bunca ugrastan sonra Rabbilm inwalah hepimizi kawusturur meleklerimize ♥♥♥♥
Ayy insalah canm cumlemiz icin insalah bizim durumumuzda olan herkesin yardimcisi olsn rabbim ben kendime mesgale buldum sirf asilama falan hic bise dusunmuym dieInsal
insallah insallah dun sabah namaza kaldirdi esim.sizleerese dua ettim
Arkadaslar bu ayin 11inde çarsamba günü asilama oldum hayirlisi olsun ins.sonuclar umarim iyi olur
Canim buraya girmemiz bild asilamayi kafamizdan atamadgimizi gostryo malessf olana kadr bilinc altimizdan atamiyoruz bende ehliyete yazldm ama buraya bakmadn gunum gecmyor ne yapalm olsun Allah birgun nasip edecek bizeds insallahAyy insalah canm cumlemiz icin insalah bizim durumumuzda olan herkesin yardimcisi olsn rabbim ben kendime mesgale buldum sirf asilama falan hic bise dusunmuym die
Canim ins hamis olursun sende benim asilamdan iki gun sonra sol kasgim.cok agridi hatta uyuyamdm bild gece asiri derecde ds bel agrisi vardi sende olmadi mi hicBEN DE BU AYIN 10 UNDA AŞILAMA OLDUM.PKOLUYUM VE İLK KEZ YAPTIRDIM.ŞU AN İÇİN HİÇBİR BELİRTİ YOK.RABBİM HAYIRLISIYLA NASİP EDER İNŞALLAH
Cani
Canim ins hamis olursun sende benim asilamdan iki gun sonra sol kasgim.cok agridi hatta uyuyamdm bild gece asiri derecde ds bel agrisi vardi sende olmadi mi hic
benimkisi 12sinde bellinolyor 12gun sonra yani pazrtesi gelin dediBende de aşılama günü ve ertesi gün kasık ağrısı ve karnımda şişlik gaz oluştu.Son günlerde iştahım arttı ama fiziksel bi belirti yok daha.Crinone jel kullanıyorum akıntım da yok.Sanki bu jel normal akıntıyı da yok etti.Normalde adete yakın göğüslerim ağrır.Şimdi sadece biraz dolgunlaştı.Önümüzdeki salı 14 gün olacak.O zaman belli olacak nasipse
Be
benimkisi 12sinde bellinolyor 12gun sonra yani pazrtesi gelin dedi
Vala bilmyorum ki canim asilama ypilan uc kisiydik odada hepimoze 12gun sonra geliyorsubiz dedi okadr ne yapack solemedi bende gtsem mi adet olunca mi gtsem bilemedim su andaBana doktor 14 gün sonra adet olmazsan test yap dedi. Iki ay Önce kendimiz denenemistik ve catlatma iğnesi kullanmıştım.13. Gün akşamı regl olmuştm. Seni niye çağırdı. Test mi yapacak ultrasonla bakacak