Vala bilmyorum ki canim asilama ypilan uc kisiydik odada hepimoze 12gun sonra geliyorsubiz dedi okadr ne yapack solemedi bende gtsem mi adet olunca mi gtsem bilemedim su anda
Vala bilmyorum ki canim asilama ypilan uc kisiydik odada hepimoze 12gun sonra geliyorsubiz dedi okadr ne yapack solemedi bende gtsem mi adet olunca mi gtsem bilemedim su anda
Canm bende sonuncuyu bugun wurdum benm uc yumurta olusmus dun kontrole gittim olusup olusmadigini bende hissetmedim yani agri sanci falan hic bise olmadi ama cok aukur uc tane olusmus insalah tutar bu ayKızlar merhaba. Bugün menogonun 5. ve sonuncusunu vurdum. 1 toz 1su. Yarın kontrol var. Ben hiçbişey hissetmedim yumurtalıklarımda ağrı falan olmadı. Büyümemişmidir sizce?? Yumurtası büyüyenlerde ağrı hissiyat oldu mu ?? Sizce kaç yumyrtam gelişmiştir çok merak ediyorum. Adetin 3. Günü 9 tane folikülüm vardı hayırlısı bakalm umarım büyümüştür biri bile
Hiçbişey hissetmemen bana da umut oldu. İnşallah benimkiler de büyümüştür. İnşallah tutar canım seninkiler bakarsın ikiz bile olur :)Canm bende sonuncuyu bugun wurdum benm uc yumurta olusmus dun kontrole gittim olusup olusmadigini bende hissetmedim yani agri sanci falan hic bise olmadi ama cok aukur uc tane olusmus insalah tutar bu ay
Cok erken ogrenyrlrms ya banada jel berdi bor kutu benim biteli uc gun mu oldu ne bitti.ne zaman gtsem ki sence adette olacakmisim gbi hissedyrm valaBana aşılamadan iki gün sonra kullanmam için jel verdi tutarsa bu jel rahmi hazırlayacak dedi.Özel muayenehaneye gidiyorum ben.Adet olursan 3. günü gel dedi.Test pozitif çıkarsa da gel dedi.Seninki hastaneyse test yapacaklardır.Çünkü aşılamanın 9. gününde bile hamile olduğunu öğrenenler varmış.
Canim saglik olsun ikinciyi denersin bende ole yapcamkızlar benım asılama yalan oldu bugun 10.gunumdu kanda baktırdım 2.79.. bu cuma gununun hurmetıne ınsalllah sızınkıler pozıtıf olur...
Ben asilama olrgum gun kullanmaya basladim jeli crinone jel die bir ismi vardi tam yazamadim amaBana aşılamadan iki gün sonra kullanmam için jel verdi tutarsa bu jel rahmi hazırlayacak dedi.Özel muayenehaneye gidiyorum ben.Adet olursan 3. günü gel dedi.Test pozitif çıkarsa da gel dedi.Seninki hastaneyse test yapacaklardır.Çünkü aşılamanın 9. gününde bile hamile olduğunu öğrenenler varmış.
kızlar benım asılama yalan oldu bugun 10.gunumdu kanda baktırdım 2.79.. bu cuma gununun hurmetıne ınsalllah sızınkıler pozıtıf olur...
Erken degil mi canim kacinci gubunde yaptn kikızlar benım asılama yalan oldu bugun 10.gunumdu kanda baktırdım 2.79.. bu cuma gununun hurmetıne ınsalllah sızınkıler pozıtıf olur...
Canim saglik olsun ikinciyi denersin bende ole yapcam[/
bu ay bırsy denemıcem belkı bırdahakı aya ztn olmadı yazın ramazandan sonra tup bebege gecebılırız bılmıyorum hıcbısy bılmıyorum dusuncek kafa da kalmadı
Erken degil mi canim kacinci gubunde yaptn ki
Evet biz ayni gun olmstk asilama bosver uzlme ben ilk asilamdan cok umutlu degildin zaten benimde adey beltrlem bir bir geldi ikincide kalirsin belki canimayın 11ınde yapıldı asılamam bugun 10.gundu tabı o gunude sayarak olsa bukdr dusuk cıkmazdı hanı 5 cıkardı 6 cıkardı enazından 2.79 ne yaa pofff
Benim yumurtam buyurken ates basmalari cok olyrdu durup durrken birde catlatma ignesi benim iki gun kafami agrtmis benim agrim cok oldu ama asilamadan sonra kasik solda yumurtamda ordaydi ama simdi yok agriKızlar merhaba. Bugün menogonun 5. ve sonuncusunu vurdum. 1 toz 1su. Yarın kontrol var. Ben hiçbişey hissetmedim yumurtalıklarımda ağrı falan olmadı. Büyümemişmidir sizce?? Yumurtası büyüyenlerde ağrı hissiyat oldu mu ?? Sizce kaç yumyrtam gelişmiştir çok merak ediyorum. Adetin 3. Günü 9 tane folikülüm vardı hayırlısı bakalm umarım büyümüştür biri bile
En za 5mi cikmasi lazim hamile kaldgini amlamk icin ben hic blmyrm vala ben bu ay adt gunumde yaki yapcam onunla kalanda cok olmus 10adet yumrta beyazini cirpip uzerine bir aset haci sakir sabunu remdelyip adet bitene kadar belinde bekltyosun sabubumu filn aldim.kesinlikle yapacm sonucta dogal bisi zarari olmazayın 11ınde yapıldı asılamam bugun 10.gundu tabı o gunude sayarak olsa bukdr dusuk cıkmazdı hanı 5 cıkardı 6 cıkardı enazından 2.79 ne yaa pofff
Tutsumda bitane tutsun ewlendigim gunden beri herkes insalah ikiniz olur die dua ediyo bastada esim kismet insalah olurHiçbişey hissetmemen bana da umut oldu. İnşallah benimkiler de büyümüştür. İnşallah tutar canım seninkiler bakarsın ikiz bile olur :)