Canim sen aşılmani hangi tarihte yaptirdin.Ben 11 de aşılama yaptırdım[/QUOTE]TE="belinda87, post: 40015524, member: 556877"]Cnm asilamadn sonra 14 gun gectiyse anlamadim ven ztn hastalanman lazim asilama gunu yumurtan catlamamismuydi lutual faz 14 gun sürer sen test yapsan kesin
cikar var yok ama sen bilirsin tabi bende o sabir yok cunku hayırlısı olsun ben cuma yapicm cok cok erken olmasina ramen 10.gun cunku esim resmen tutturdu:) ama benin korkum negatif cikarsa yuzde 99 negatiftir ztn sansi yok da ya pozutif cikarsa igneden dolayi mi yoksa gerck pozitifmi tam emin olamicam tabi 10a kdr belirsiz olur tutarda olmaz ya:) 40 50 flb cikarsa o ayri
Ins bizimkisi catlamistir bende gece vuruldum bir gun sonra gittim asilamam yapildoÇatlatma iğnesinden 1 gün sonra yada 2 gün sonra çatlıyormuş yumurta canım
Canım aynı gün aşılama olmuşuz biz , ben de 5 Mart'ta oldum ve adet günüm yarın aynı zamanda aşılama günü doktorun reçete de verdi 19 Mart'ta kan testi yaptır diye tabi ben umutlu değilim de bu arada 2 çi aşılamamda artık 3 cü Nisan'da olcak inşllhAsilamadan iki gun once gittim igne oldum yumurta vardi. İki gune catlatacagini soyledi ve ayin 5 inde asilamami yapti. Bugun ilk gunu de sayinca 14. Gunum. Adetim de 26 veya 28 gunde bir falan olur hep. Pazar en erken gorunuyor bu durumda bunundisinda bilgim yok. Ama simdi testte negatif cikar diye de korkuyorum sanirim. Zaten herkesin bahsettigi gibi sancilarim var. Bunlar adet mi gebelik mi bilemiyorum gerci ama. Olumsuz sonuc daha moral bozucu gibi geliyor bana. Sanki.
Canım aynı gün aşılama olmuşuz biz , ben de 5 Mart'ta oldum ve adet günüm yarın aynı zamanda aşılama günü doktorun reçete de verdi 19 Mart'ta kan testi yaptır diye tabi ben umutlu değilim de bu arada 2 çi aşılamamda artık 3 cü Nisan'da olcak inşllh
Bana doktorum 24 saat icinde catliyo dedi yani illa bigun iki gun sonra catliyo die bise yok yumurtanin buyuklugune bagli bence oÇatlatma iğnesinden 1 gün sonra yada 2 gün sonra çatlıyormuş yumurta canım
Insalah guzel haberler aliriz cnm test sonucunu alinca bizimlede paylasKizlar yaa ayiptir soylemesi ama benden bugun beyaz uzayan bi akinti geldi bu belirtiler arasinda var mi? Birde kasiklarimda siskin bi agri var anlatamiyorun:)) ama su ilginc ben sag taraftn yumurtladim bu agri sola dogru daha cok
Bana doktorum 24 saat icinde catliyo dedi yani illa bigun iki gun sonra catliyo die bise yok yumurtanin buyuklugune bagli bence o
İdrar testi mi yaptın canım? Yanıltıcı olabilir. Kan testi yap derimBen rüyasını gördüm kızlar hep aynısı oluyorda ondan anlıyorum rüyalarımdan olmuyacanı , 11 çi gün test yaptım negatifti zaten
Evet cnm idrar testi yaptım, yarın işte adet günüm ilk aşılamamda gününde gelmişti yarım gelmezse ki hiç şaşırmaz saolsun yaptırrımİdrar testi mi yaptın canım? Yanıltıcı olabilir. Kan testi yap derim
Canim benimkisi bisi demedi ama bana iki doz bir ignede vuruldu birgun sonrada gttim netten baktm 36saat sonra catlyor yazyoeBana doktorum 24 saat icinde catliyo dedi yani illa bigun iki gun sonra catliyo die bise yok yumurtanin buyuklugune bagli bence o
Olsun canım sırada 2. Aşılama var. Hiç sıkma canını. Ben daha aşılama olmadım ama olacağım 2 aşılamadan da hiç mi hiç umudum yok. Hayırlısıyla olacak inşallah Allaha dua et bol bol hayırlısıyla bi evlat iste inşallhOlmadı...bu ay da adet oldum. İlk aşılama sonucu 1'de 0.
Tutma şansı zaten çok yüksek olan birsey değil ki. Aynı ilişki gibi biraz daha olası tutması tabi. O yüzden can sıkacak birsey değil.2. Tutar hiç belli olmaz. Denemeden göremeyiz. Moraller yüksek kızlar adetin 2. Veya 3. Günü yeni tedaviye başlayın yola devamBenimde bugun goguslerm cok sis aksam saat 10da uyuya kalmisim saat sabah 10a kadar gogslrm agryo ve suste zaten gun asiri iliskide olmadi sanrm tutmadi kizlae aila asilamam adet geliyor gbi