En zoruda hsg ama dayanilmayack gibide segil tabi hsgden sonra uc ay kadar surde kendiliginden kalanlarda varmis ben asilamda inanalmaz rahattim ta cok relakstim sanki cok kaptrmadm vala ozamanda dedim ikinciye denerm die be hsg yi gecen ay cekindim canlar iste sonra aset oldum asilama oldu bu ayda maneviyat evet cok onemli dua etmek hayirlisini istemek isyan etmemek aslimda meryem suresinide okumaya baslabilirz arakdaslr.Yarın hsg çektiricem radyomar da inşallah açık çıkar tüpler bi sorun çıkmaz :) dua edin kızlar. Öyle olursa sonraki aylarda şansım yüksek olabilir eşime de keçiboynuzunu dayadım ki sormayın bi de üstüne doğal E vitamini aldım inş düzelir değerleri
Insalah canm benim Allah kabul etsin simdiden bnde baslamayi dusunuyormda asilama yapilinca pek harekt etmemk lazimmis bide enfekaiyon kapmamk icin bi ay daha erteliycem galiba Rabbim affetsin insalah bu arada senin kontrol ne zamnÇok mu ümitliyim ne bilmyrm ama içimde güzel hisler var Allah nasip edecek diyor. Aşılama beni strese sokar olacağı varsa da olmaz. Düzgün beslenmeyle kürlerle olcak bu iş sanki dua edin canlarım nolurr. Ben de size edicem adetim biter bitmez namazlarıma da başlıyorum. Maneviyat önmlii tohumu atmadan önce bu da gerekiyor.
Ya kuranı iyi bilmeyenler için bi fikir varmı ben onu töbe bitiremem bir günde biterde yanlışlarım çook nasıl olcak ya çok yavaş okuyorum ve tam bilmiomEn zoruda hsg ama dayanilmayack gibide segil tabi hsgden sonra uc ay kadar surde kendiliginden kalanlarda varmis ben asilamda inanalmaz rahattim ta cok relakstim sanki cok kaptrmadm vala ozamanda dedim ikinciye denerm die be hsg yi gecen ay cekindim canlar iste sonra aset oldum asilama oldu bu ayda maneviyat evet cok onemli dua etmek hayirlisini istemek isyan etmemek aslimda meryem suresinide okumaya baslabilirz arakdaslr.
Onu ben de düşündm cnm hareket etmemek gerek. Maksat namaz kılmaksa Allah oturarak kılınca da kabul eder inşallah. Yeter ki o bağlantıyı koparmayalım hayırlısını isteyelm körü körüne istemeyelim. Olmasa da üzülmeyelm elden gelmez ama getirmeye gayret edelim. Meryem suresini ben de düşünyrm kndime güvenebilirsem başlıcam. Kontrol ve hsg yarın benim. Nolmuş bakalm görcez.Insalah canm benim Allah kabul etsin simdiden bnde baslamayi dusunuyormda asilama yapilinca pek harekt etmemk lazimmis bide enfekaiyon kapmamk icin bi ay daha erteliycem galiba Rabbim affetsin insalah bu arada senin kontrol ne zamn
Kurani bende bilmyrum okunusunu oku cevirisini xanim arapcanin okunusunu yazyorlar ya o sekilde ben ole yapicam birkac sefer daha once okumustum baya uzun gercketen hastabye hsg ye veya asilamay gidrken ozellikle hsg den ben korkmustum Duhan Yasin Ve Ayetel Kursiyi okumustum Yasin kitabindan sukur eahatta gecti hepsiYa kuranı iyi bilmeyenler için bi fikir varmı ben onu töbe bitiremem bir günde biterde yanlışlarım çook nasıl olcak ya çok yavaş okuyorum ve tam bilmiom
Canim doktor bana asilama yaptiginda normal hayatina donebilirsin dedi yat uzan falan demedi ki ilk gun az yattim ikinci ucungu gunde agir is yapmadm sonra normale dondumOnu ben de düşündm cnm hareket etmemek gerek. Maksat namaz kılmaksa Allah oturarak kılınca da kabul eder inşallah. Yeter ki o bağlantıyı koparmayalım hayırlısını isteyelm körü körüne istemeyelim. Olmasa da üzülmeyelm elden gelmez ama getirmeye gayret edelim. Meryem suresini ben de düşünyrm kndime güvenebilirsem başlıcam. Kontrol ve hsg yarın benim. Nolmuş bakalm görcez.
O da doğru ben tüp bebekle karıştırdım. Orda istirahat önmli baya. Hsg den hiç korkmuyırum ben iğnelerimi de kndim yapıorm, diş dolgumu bile iğnesiz dayanıorm o yzden acır diye bi korkun yok yeter ki temiz çıksınCanim doktor bana asilama yaptiginda normal hayatina donebilirsin dedi yat uzan falan demedi ki ilk gun az yattim ikinci ucungu gunde agir is yapmadm sonra normale dondum
Hayirli olsun ayni zamanda gecmiste olsun imsallah bisi olmaz canim olacak olduktan sonra Allahin iznin ile bisey olmaz hayirli evlatlar olsunMerhaba bende aranız yenı katıldım. Ben gecen salı gunu asılama yaptırdım suan 3gun oldu beklemedeyım. Doktor asılamadan sonra progestan200 luk ılac verdın bu sabah bulantı ıle uyandım. asılama sonrası eve gelırken trafık kazası gecırdık bıvarac bıze carptı cok sarsıldım ınsallah bebegımın bu ay olur Allahtan umudumu kesmıyorum dualarınızı beklıyorum
Amin insalah cnm Rabbim hwpimizin gonlune gore wersin insalah bnde pazar gunu yaptircam asilama insalah ilkinde tutar hayrlsiylatesekkur ederım.Amın kac aydır bunun ıcın ugrasıyorduk Allahım
bebek ısteyen herkesın emegını bosa cıkarmaz ınsallah.
Doktorun ne dediyse öyle yap bence.Bende de bugün adet ağrısı gibi ağrılar ve bel ağrısı var.Pek ümitlenmiyorum ama yine de insan istiyor olmasınıCok erken ogrenyrlrms ya banada jel berdi bor kutu benim biteli uc gun mu oldu ne bitti.ne zaman gtsem ki sence adette olacakmisim gbi hissedyrm vala
kızlar benım asılama yalan oldu bugun 10.gunumdu kanda baktırdım 2.79.. bu cuma gununun hurmetıne ınsalllah sızınkıler pozıtıf olur...
Allahtan umit kesipmez canim.kim bilir belkide meleginin yrlerlesme sancilaridir.Kızlar aşılamamın bugün 10 uncu günü ve sanki adet olacakmışım gibi ağrı başladı.Belim de ağrıyor.Ben ümidimi yitiriyorum sanırım
Allahtan umit kesipmez canim.kim bilir belkide meleginin yrlerlesme sancilaridir.
Canim bemimde goguslerm sisti agryo ama bakalm gorcegiz artikNe güzel yazmışsın Allah razı olsun.Hüsrana alışık olunca pek ümitlenemiyorum ama Allah büyük.Herkese nasip olur inş