Aşılama aşılama ile hamile kalanlar bekleyenler buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ay insallah yaa ben de bi arkdasin istemesi varmis iste isteme cicegini hazirliyordum heosi demet demetti ben onlari bir araya getirip paketliyordum cok da guzellerdi keske anlami gerckten boyle olsa artik hayirli haberlerimizi alsak

Bugun asilama gununude sayarsak 7.gun bana doktorum 10. Gun kan testi yapicaz dedi ama ben gitmicem gittigim hastane testlerde pahali biyer b6ralarda bi hastanede baktircm ama ptesi kdr sabretmeye caliscm

Rüyadan bahsedince bende nezaman tedavi görsem adetimden 2 veya 3 gün önce ya Bebeğin oldunu görüyorum Yada test yapıyorum pozitif çıkıyor yumurtlama takibimde bebek emziriyordum Sabahı hastalandım ilk aşılaamamda hep test yapıom pozitif çıkıyordu ablam a gösteriom falan, şimdide 2 ci aşılamam 2 gün önce yine rüyamda test yapıyorum 2defa pozitf sonra eşimden dijital test istiyorum emin olmak için ondada %99,9 hamile çıkıyor artık iyice şaşırdım
Ve kızlar valla artık rüyalardan Anlıyorum nezaman pozitif görsem anlıyorumki olmuyır ve benimkiler gerçekten tersine çıkıyor nezaman hamile olmadını görsem rüyada Ozaman sevince m

Allaj seni valahi oda daha degisikmis vala hayirlisi olsun

Aşılamadan sonraki 12. günüm, döngümün de 27.günündeyim.
2 gün önce yaptığım test negatif çıktı ama aradan yarım saat geçtikten sonra silik ikinci çizgi belirdi. Biraz umutlanmıştım ama bu sabah yaptığım test aşikar negatif (

Olsun
Cnm burda bi arkadas var 12 gunde degil idrar kan testi negatif cikmis ama 14.gunde pozitif olmus yani hersey olabiliyo valla cozumlemek zor

Olsun

Cnm burda bi arkadas var 12 gunde degil idrar kan testi negatif cikmis ama 14.gunde pozitif olmus yani hersey olabiliyo valla cozumlemek zor

Haklısın canım ama belirtilerim de adet dönemindeki gibi çok gazım var mesela.. ama insan ümidini de kaybetmek istemiyor. beklemek ne zor :/

Evet bende tam diyorum dusunmee yok say sonra azcik kasigima sanci giriyo ay diyorum acaba var mi bisy...

Haklısın canım ama belirtilerim de adet dönemindeki gibi çok gazım var mesela.. ama insan ümidini de kaybetmek istemiyor. beklemek ne zor :/
Benimde cok gazim var ozelliklee ksagimda agri siddetlenince artyor ama daha adetime 6gun var

Arkadslar benimde afedersinjz evi nerdyss bok gtrcek yavay yavas supurge tytsam diyorum cikrdm supurgeyi vala karar vermedim

Merhaba cnm bugun 14. Gunum. Adegim pazar gunu olmali. Yani 4 gun var. Test yaptirmayacam sanirim. Pazartesiye kadar beklesem diyorum :/
seninde mi ilk asilaman canim senin yerlesma kanamsi bence o iki gumku ne diycegim senin samxin filam vardi kasikta merak ettim sadce benim mi agryo anlamdim

Merhaba cnm bugun 14. Gunum. Adegim pazar gunu olmali. Yani 4 gun var. Test yaptirmayacam sanirim. Pazartesiye kadar beklesem diyorum :/
Cnm asilamadn sonra 14 gun gectiyse anlamadim ven ztn hastalanman lazim asilama gunu yumurtan catlamamismuydi lutual faz 14 gun sürer sen test yapsan kesin
cikar var yok ama sen bilirsin tabi bende o sabir yok cunku hayırlısı olsun ben cuma yapicm cok cok erken olmasina ramen 10.gun cunku esim resmen tutturdu:) ama benin korkum negatif cikarsa yuzde 99 negatiftir ztn sansi yok da ya pozutif cikarsa igneden dolayi mi yoksa gerck pozitifmi tam emin olamicam tabi 10a kdr belirsiz olur tutarda olmaz ya:) 40 50 flb cikarsa o ayri

TE="belinda87, post: 40015524, member: 556877"]Cnm asilamadn sonra 14 gun gectiyse anlamadim ven ztn hastalanman lazim asilama gunu yumurtan catlamamismuydi lutual faz 14 gun sürer sen test yapsan kesin
cikar var yok ama sen bilirsin tabi bende o sabir yok cunku hayırlısı olsun ben cuma yapicm cok cok erken olmasina ramen 10.gun cunku esim resmen tutturdu:) ama benin korkum negatif cikarsa yuzde 99 negatiftir ztn sansi yok da ya pozutif cikarsa igneden dolayi mi yoksa gerck pozitifmi tam emin olamicam tabi 10a kdr belirsiz olur tutarda olmaz ya:) 40 50 flb cikarsa o ayri[/QUOTE]
Canim sen aşılmani hangi tarihte yaptirdin.Ben 11 de aşılama yaptırdım

Asilamadan iki gun once gittim igne oldum yumurta vardi. İki gune catlatacagini soyledi ve ayin 5 inde asilamami yapti. Bugun ilk gunu de sayinca 14. Gunum. Adetim de 26 veya 28 gunde bir falan olur hep. Pazar en erken gorunuyor bu durumda bunundisinda bilgim yok. Ama simdi testte negatif cikar diye de korkuyorum sanirim. Zaten herkesin bahsettigi gibi sancilarim var. Bunlar adet mi gebelik mi bilemiyorum gerci ama. Olumsuz sonuc daha moral bozucu gibi geliyor bana. Sanki.

Igne zate

Canim zaten igne catlatmk icin deg
Canim sen aşılmani hangi tarihte yaptirdin.Ben 11 de aşılama yaptırdım[/QUOTE]
Canim zaten igne asilama degilmi catlatma ignesinden mi bahsedyorsun iki guna mi catlyrmus ben gece vuruldum bir gun sonra asilama yapildim ancak iki gune mi catlyormus

Yani catlatma ignesinden iki gun sonrami catlyor yumurta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…