Aşılama aşılama ile hamile kalanlar bekleyenler buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kızlar hormon değerlerim çıktı hersey normal değerlerde. Pko var bende. Solda 3, sağda 6 folikül var dedi dr. Adetin 3. Günü baktı. Şmdi menagon vuruyorum cmt kontrole gidicez. Dr sorun eşinde dedi sayısı az ve morfoloji bozukmuş. Aşılama istemiyorm 1-2 ay iğneyle denicez dedik bozuldu biraz. Yani morfoloji bozuksa aşılamayla normalin arasında ne fark var kii? Yanlış mı düşünüorum?

Canim bence bakot kaybetme asilama yaptr sekil bozuklugu sprem sayisini ve hizini etkiliyor asilama da sansin daha yuksek ben aylaridr hersyim noraml esiminde normal die beklyrm ama normal yolla kalamdim bir turlu tabi kalacaz mi gorecaz ama bu yolla kalama sansin normale gore biraz daha fazla be kalan hastada cok tabiki karar senin kararin ne zamandir bebek bekledginizde bagli

Canım haklısın tabi ama aşılama yerine tüp bebek daha mantıklı geliyor. Morfoloji bozuksa aşılasan da olmas ki. Eşim devleti istemiyo özele de gücümüz yetmez 2 bin tl verceğime tüp bebek için biriktireym diorum. Kafam çok karışık. Peki 2 kez aşılama olunca devlet tüp bebek raporu veriomu kesin??

Bi de tüp bebek için 2 tane transfer yapılmasını istesem yapıyorlar mı? Yani illa 1 olacak diye bir yasa yok dimi 35 yaşım altı için. Doktora mı bağlı??

Bi de tüp bebek için 2 tane transfer yapılmasını istesem yapıyorlar mı? Yani illa 1 olacak diye bir yasa yok dimi 35 yaşım altı için. Doktora mı bağlı??
Kac yillik evlisin canim ben 35yas ve ustu devlette ucretsiz die blyrm benim bir arkdsim 27yasinda 8yillik evli ilk bebegi tup bebek devlet ucret almadi onu gudince bende soracgim doktora iki asilamdan snra tup bebek yaptrablyrmuyuz die iki tane koymalrida sanirm yine evlikik yilin be yasinla alakali kesin sonuc olsun die ozelde yaptrrsan koyar die dusunyrm benim arakds iki tane koymslrdi biri tuttu pek bir bilgim yok tup benekle alakali ama yasanilanlari yazayim dedim

Med
neden devlet dusunmyor ki esin devlet 5e kadar asilama ucretsiz tup bebekte cok fazla degildir yarisini sen yarisini devlet odyor die bilyorum en azindan özel gbi pahali olmaz ben asilamayi sadce 42tl odedim mesela

Evet tutma olasiligi dusuk ise senin dedigin tup bebek daha mantikli canim

Med

neden devlet dusunmyor ki esin devlet 5e kadar asilama ucretsiz tup bebekte cok fazla degildir yarisini sen yarisini devlet odyor die bilyorum en azindan özel gbi pahali olmaz ben asilamayi sadce 42tl odedim mesela
Hlal cnm sana birsy sorabilirmiyim?devlette asilama icin hicbir kosul yok mu mesela tupte 3 yillik evli olma sarti var onun gibi ya da yas siniri biraz bahsedermisin benim ve esimn durumu normal yolla olmaz dedirtecek bi durum yok ama 1 yildir olmuyo sinucta..
c

Asilamada devlete en fazla 42tl odyorsun ben ucretli hasta sinifima giryorum hemsire ucretli deyince bende iki bin filan yattcagz die dusunsm sordum neden die en az uc yillik evli olsaydin hix bie ucret alinmzdi dedi ki 42tl de cook cüzzi vala bir yildan sonra olmyorsa direk yapyorlar 10aylik evlilerede tanistgim bir bayan 10aylik evliyken geldim yapildi ilk asilmam dedi yani direk geclyo sadce 42tl odyorsun okadr canim baska bisi yok ilaclari alirken eczanye odeme yapilyor oda ilac ucreti zaten

Ayy bugun surucu kursuna kadar yurudum dersim vardi arac kullandik ya simdi kasik agrim yine solda agrmaya basldi off agryo baya yaa belimde vuryo yine dun bisi yoktu ve arakdslr acaip usuyorum kombiyi yukslttm battaniye altina grdm ama bende el ayak buz kesti valahi

Bende cok usuyorum yaa nedense ayagimda iki.kat corap ve panduf var ama gene parmaklarim buz hissediyorum ama oyle bi agrim yok sanki asilama tutsa agrim olurdu gibi geliyo buarada sen nezmn test yapcksin simdi

Bende cok usuyorum yaa nedense ayagimda iki.kat corap ve panduf var ama gene parmaklarim buz hissediyorum ama oyle bi agrim yok sanki asilama tutsa agrim olurdu gibi geliyo buarada sen nezmn test yapcksin simdi
canim ya bende vala agrilrimdan kistten korkyorum nie bukadr siddtli anlamdim ama bugun cok harekte ettim yurudum oyuzden oldu canim benim daha cok teeee bugundn sonra 6gun var test yapsamda cikmaz bence

Ben test yapmayi dusunmyorum canim bu pazrtesi muayneye gtcem zaten ozaman varsa belli olur bugun ruyamda tamimadgim bir adamin cinsel organini gordum acaba erkek cocugum mu olcak ki ha ha haaa

Hahahahha super ya:) bende bu gece ruyamda guller gordum beyaz kirmizi ve pembe buket yapiyordum.. ptesi muayenede belli olmaz ama kuzum bilesin baya bi sonra kese gozukuyo cunku bende en gec hastalanmazsam ptesi test yapicm bakalik ne olacak ama hic bi kipirti yok umidim iyice kiriliyo

Ruyan hayir olsun ins.ama zaten doktorum 12gun sonra gelin dedi belli olmayack olsa nie cagirsin bacaklr iste artik kan mi verirx ne yaparz bakcaz benim adetim hic geckmez zaten iki gun gcerke yaparm belki ama onlar tutup tutmadgina bakarlar bence yoksa ne die cagrsin dimi benimde pek yok ya sadce agrim olyor iste acaba dyrm ama igneden olablr dien arakdslr oldu burda oda dogru yani birde ruyamda agzimdan burnumdan jelale gbi fiskiran yesjl su geliyordu kalabalik akrbalar filan bayrammis baklavalr yedik bol bol nisanliymisjm esim bama dort adet baklava gndermis resmen tadini aldim desem yeri.ve bir deste kagit para gordum.Ruya yorumlari platfrmuna cevrdim bende ha ha

Canim bem bundan aylar aylar once bir buyuk otobusteyim seyehat edyorum evimi bir turlu cikaramdim daha ust sokaklra grmisiz ama tanimyorum yuksek bloklr yesil alanlr filan soforde kadin ha geldik diyor aaa dyrm ben buralri tanimiyorum tam inerken erkek arkadsin biri bana tek kirmizj bir gul uzatyor ve ben kizdim yanlis anlsilir die almamistim bunu bir arkdsim sole yorumlamsti senin bebegin olacak ama daha zamani var uzun bir zamandan sonra gittgin yol bunu temsil edyor verilen gulu almamisin gulde bebek anlamina filan gelyor yani kadima verilen gul veua ruyanda gul gormen bence cok iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…