Aşılama aşılama ile hamile kalanlar bekleyenler buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
[Q"buglem1989, post: 39988674, member: 666056"]26 canim valla bendede cok resmen gazman oldummmm[/QUOTE]
2yıldır istiyoruz

Kızlar bugun 12. Gunum. Sancım var ve kahverengi lekeler oluyor çok az iki gündür. Çok heyecanlıyım

Yanlisin war canim bende menogon igne kullaniyorm 5 ampul kesinlikle gobekten degil kalcadan yapiliyo dikkat et ona we kendin wurma bi saglik ocagina falan git gobekten yapilan sadece catlatma igne iyice ogrenmeden wurulma derim ben cunku ben gecen ay kullandim kalcadan wuruldum we gayet guzel iki yumurtam olustu hatta doktorumda dedi kalcadan wurduruyosun dimi diye ewt dedim bugun tekrar basladim menogon wuruluyorum dikkat et

Hic yumurta buyutucu igne kullanmadim ama catlatma iğnesi kullandim.. benim gobektn degil koldan oldu hatta cok uzulmustum burda gobek ve kalca okudukca ama recete ztn yaziyodu deri alti bununda belli yerleri var ztn o yerlerdn hangisinden vurulursan vurul etki ediyo ben koldn vuruldum en az ordn etki ediyo dediler 36 saat sonra asilamada yumurtam catlamis gozukuyodu.. bosuna bolge karmasasi yasamayin:) doktorunz soyler ki beninki soylememisti hemsirede bunu nereden vurucz diyincce dedim tmm bosa gitti:) receteye bakmistik deri alti ggobekten mi vurayim koldan mi demisti ...

Canım göbekten de vuruluyor dedi doktorum. Sağlık ocağına gittim ince iğne olmadığı için kalçadan vurdu ama göbekten vuruluyormu diye prospektüse baktı okudu. Evet vuruluyormuş dedi ve bana nasıl vuracağımı gösterdi. Tesekkür ederim canım ama oluyormuş göbekten de. Doktorun niye öyle dedi anlamadım.içime kurt düştü şimdi

Ohh içim rahatladı şimdi :)))

İlk iğnemi yaptım hiç ama hiç acımadı ama tabi benim tansiyonum düştü milim milim verdim ilacı gözüm karardı elim ayağım buz kesti :)) inşallah işe yarar da cmt gelişmiş olur yumoşlar

Arkadaslar bence benim asilama tutmyacak dun aksam esimle tartistjk sabaha kadar agladim cok uzuldum bence erkeklee icin hic bir seye degmez en iyisi bile dengesiz ben ilki tutmzsa ikinciyide hemen yaptrcaktm ama karar aldim yaptrmayacgim tedaviyi bitrcegim bana bu donemde bole davranmamsi gerekti

( kin tutma canım boşver biz de bu dönemde çok hassas oluyoruz. Belli etmese de eşin de gergindir. Üzme canını ara verir bidaha denersiniz olmassa. Böyle olmaz tedaviyi bitirmek fln. Eşinle çok paylaşma sevmiyorlar bu konuları kndine mesgale bul mutlu olmaya çalış canım

Kesinlikle pisman olacagin bise yapma canm bizdede cok oluyo hele gecen ay ben adet olana kadar esimle birbirimizi yedik sirtimi donup yatiym beraber olurken bile mecburiyet gibi gorsum anlamiyo erkekler bizim ne hissettigimizi malesef bu konularda bizim kadar hassas degiller kendin icin lutfen dewam et tedawiye we olumsuz dusunme; (

Canim normalde uysal bir estir ama bole zamanlrda neden cinslik yapyor anlmis degilm su anda gun asirir birlekylik olmsi gerek yaninda dahi yatmk istemyorm

Bana cok sert davrandi normalde gun asiri iliski gerkyor neden ben caba sarfedyim hic yuzunu bile grmek istmyrm hani normal zamanda yapilms bir kavga olsa tamam diyecegim de su anda olmamaliydi bence teskkr ederim kizlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…