Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim sen adet oldun muCanım eşinde de sorun varmıydı?? Benim eşimin değerler biraz düşük. Dr aşılama dedi. Bende de pko var. Ama asıl sorun sende değil eşinde dedi. Bakalm keçiboynuzu işe yarasın inşAllah
İnsallah artmaz canim iyice bi dinlen bakalim eger calismiyorsan benim oyle bi şansım yokArkadaslr bende acaip akinti var biraz once affedrsen sanki kacirmisim gibi su geldi ic camasirim ip islak oldu be karin alt bolgemde batmalar hissedyorum ve jalen belim agryo sol kasigimda hafif sancim var aksam olmaya basldi insallah artmaz
Evet eskiden calisyordum ve cok sitresli bir isim vardi bugun otururken kaltim acaip karnimin alt kismina igneler seklinde agri grdi egilip kalkarkende agryordu aksama dogru dus aldim sonra yine hafif hafif batmalar yasadim oturdgum yerde haraket ederken ama karnimin alt kisimda su anda sukur rahatim calisrken hamile kalmam zor olabilr die ayrdildjm isten zaten baktim kalamyorum sitrsten de olabilr die aylarnoldu ayrilali ama halen tik yok insallah bu sefer olurİnsallah artmaz canim iyice bi dinlen bakalim eger calismiyorsan benim oyle bi şansım yok
Cok iyi o zaman canim insallah sorun olmaz kendini sıcak tutSanirim dus iyi dliyor arkdaslr kasik agrilrina yukarda 6aylik komsum var onun agrisi cok olyor oda hep dus alyor ordan aklima geldi su anda cook hafif sukur
Bugun iyim tatlim keyfim yerimde sagolasinCok iyi o zaman canim insallah sorun olmaz kendini sıcak tut
Oh ohh ne guzel cnm iyi olmana sewimdimBugun iyim tatlim keyfim yerimde sagolasin
Kuzucuum evet bugün 3. Günüm. Felaket bi kanamam var. Bugün bütün gün doktor doktor gezdim. Hastaneye gittim kan verdim ultrason oldum aşılama için hsg ve smear yaptıktan sonra gelecek ay başlıcaz. Sonra hhastaneden çıkıp özel doktoruma gittim o aşılama direkt dedi. Ben de 1 ay iğneyle denesek dedim. Menagon verdi 5 ampul vurup cmt gidicem kontrole. Kullanan var mı bu iğneyi? Kendim karnımdan yapıcam ince iğnelerle. Bu ay böyle olacak gelecek ay da aşılama inş. Yarın tahlil sonucu çıkıo bakalım nolucak. Senin kaç günün kaldı cnm? Ağrıların olduğunu duyuyorum hep lakin cevap yazamıyorm haftasonu çok aşırı yoğun geçti. Ama hep takipteyim sizi. Güzel haberlerinizi bekliyorum inşallahhCanim sen adet oldun mu
Sagol canimOh ohh ne guzel cnm iyi olmana sewimdim
Hilalcim bende bel ağrısı ve ayak üşümesi var canim bende iki gundur hep var el ve ayaklrm buz gbi nie ki vucudum sicak ama hatta esim senin kaninda sorun var dio aksamlri birtek ole olyor bende atesimi olcyorum 37.cikiyor cok garip su anda bel pek agrimiyor canin
Evet el ayak buz gbi ama sadce aksamlari öle olyor bende iki gundurHilalcim bende bel ağrısı ve ayak üşümesi var sende varmı
Canim insallah insallah ama kendini bukadr kaptrma lutfen yanlis anlama sonuc negatif olursa cok uzulursun tatlim simdiden havasina burunme bende cok istyrm bazi adet gunlerimde aglardim insani yipratyoo8 gün kaldı .Arada bebisimle konusuyorum ins orda biyerdelerdir
Aynennnnn ya adam benden kaciyor hakli ama ne yapacan...Simdi doktor gun asiri iliski onerdi ya bizimkisi noramlde ister ben istemem simdj ikimizee pasifiz asilama gununden sonra iki kere ust uste benim cabalrimla oldu aslinda dun iliski gunumzdu tik yoktu ikimizde de esim dedi yarin yapalm dedi arkadas adamin gözleri kuculdu benim hic affedrsinjz hareket edesim yok böle seylerde ismarlama ile olmuyor ki arkadas insani zorluyor yani uffffff bugun olmali aslinda hic havamda degilm
Benimde 7gun kaldi ;-) bir gun oncede sinavim ehliyet yarin direksiyon derslerm baslyo kendimi oylamis olyorum ins gecerim8 gün kaldı .Arada bebisimle konusuyorum ins orda biyerdelerdir
Bizimkisi kacmzda zaten normalde ben kacarim ne olyosa bunlara ah isin ucunda bebek olmasa ahhh umrum diil dusunu aldim makyajimi yaptm coktaan oda simdi tras olms temizlenmi ama gozlerden uykular akiyor garibiminAynennnnn ya adam benden kaciyor hakli ama ne yapacan...